cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Spet sem tu

clock-img

21.12.2007, 22:53

clock-img

Majchi

pencil-img

2395

Vau! Dodi, res si izjemna!
user posted image

clock-img

21.12.2007, 23:01

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Tvoja porodna zgodba me je pa do solz spravila. user posted image tudi za Vido in Vilmo, da sta bili pridni in zdravi. Ter donošeni in zelo veliki. Kakšen trebuh si pa imela, pri takšnih dvojčicah?

In me veseli, da je kdaj kakšna pohvala prim.Cerarju, ki je res strokovnjak da mu ni para.

clock-img

21.12.2007, 23:10

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Uh, tole pa je družinauser posted image . Dodi, carja sta s tvojim možem.

clock-img

21.12.2007, 23:42

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Toliko dvojčkov v eni družini za eno žensko je zelo poredko.

Res ste ena velika družina. user posted image user posted image user posted image  En ograbek otrok bi rekla moja stara mama, ki jih je imela 7. user posted image

clock-img

21.12.2007, 23:52

clock-img

Anonimen

Kar na jok mi je šlo, ko sem prebrala porodno zgodbo.. Res si zlata oseba... Vsaka čast... user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.12.2007, 00:11

clock-img

dodi

pencil-img

1176

No tri žehte so pospravljeneuser posted image user posted image user posted image
avaesela sem,da sem svojo zgodbo lahko sedaj delila z vami,kajti tega vse do poroda ni vedel nihče razen moža,zdravnice(moje ginekologinje) in moje najboljše prijateljice.Hvala Bogu,da imam takega moža,da me posluša,tolaži in bodri.Otroke sem proti koncu nosečnosti za vsak slučaj pripravljala,da bodo mogoče dobili bratca ali sestrico,ki bo drugačna kot oni...
Zelo sem vesela in zelo sem hvaležna tistemu tam zgoraj,da se je vse srečno izteklo....
Zdaj pa res grem v mižule,preden se katera zbudi

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

clock-img

22.12.2007, 00:42

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Uf, brez besed. user posted image

clock-img

22.12.2007, 16:02

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Res si občudovanja vredna oseba  user posted image user posted image user posted image . Čestitke za tako veliko družino in za lepi in zdravi dvojčici.

clock-img

22.12.2007, 16:58

clock-img

LIDJOČKA

pencil-img

276

user posted image user posted image  Uh, to pa je izkušnja! Pa sem mislila, da sem jaz težko nosila in rodila moji dve user posted image  user posted image , sadaj pa vidim, da skoraj ni primerjave s tvojo izkušnjo. Res bravo Dodi. To, da te občudujem, pa tako že veš! user posted image user posted image

clock-img

22.12.2007, 23:55

clock-img

barbi g

pencil-img

37

Iskrene  iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in za moža. Dobra sta! Ko vidim tvojo družino, se mi zdi moja naenkrat napram tvoji samo družinica,čeprav imam tudi jaz eno malo večjo user posted image  in dve malo manjšiuser posted image  user posted image . Pa sem res firbčna kako zmoreš vse ? Meni vsak dan sproti zmanjkuje časa za vse ponarediti ,samo zvečer  si vzamem kdaj  malo časa zase,če prej ne zaspim .
Želim vam veliko zdravja !
Lahko noč.

clock-img

23.12.2007, 09:09

clock-img

Bety upa

pencil-img

467

Dodi....uf, ti si SUPER MAMA!!!user posted image user posted image user posted image

Samo še napiši, koliko si stara, pa da skompletiram sliko.....

Jaz imam tudi otroke zelo rada....

clock-img

23.12.2007, 09:15

clock-img

dodi

pencil-img

1176

33 sem bla 25 avgustauser posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

clock-img

23.12.2007, 10:45

clock-img

Afnica

pencil-img

766

Ne morem verjet, 33? Uh, pridna, mlada pa toliko otrok. user posted image  Super.  Jaz mam še 10let časa, da naredimo 8 otrok. user posted image  Če bi skoz duplo delali bi blo na easy. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

clock-img

23.12.2007, 10:49

clock-img

Anonimen

Uauuuu, carica si, da vse to zmoreš :)):

clock-img

23.12.2007, 21:53

clock-img

NAVT

pencil-img

713

Dodi in očka: BRAVO!!!
Poznam pa občutek, ko ti ta drugega dvojčka obračajo. Našo Nežo so tudi poskusili obrniti - z notranjim in zunanjim obratom, ko je naredila Brina malo placa. Sem pa jaz utrpela kolateralno škodo - premaknjena simfiza.

Bravo še enkrat!

clock-img

24.12.2007, 14:04

clock-img

dodi

pencil-img

1176

user posted image

TO SMO PA na dan krsta 8.7.2008

user posted image

clock-img

25.12.2007, 17:34

clock-img

bonci

pencil-img

55

Dodi super mama si! Tudi očku vse pohvale! user posted image
Čestitke!user posted image user posted image user posted image Zelo simpatična družina. Ali imata kaj pomoči, ali vse delo zmoreta sama?

Midva bova najina kričača krstila spomladi, ko bo malo bolj toplo. Smo večinoma skoz nekaj prehlajeni.

clock-img

26.12.2007, 07:09

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Kaj naj rečem, če sem pa brez besed! Super mama, super ata in super družina! Res ČESTITKE za vse tole! Tak ste luštni. Pa glede na leta, še ne boste nehali, a?
A obstaja kje natečaj za naj družino, da vas pofočkamo vse z RR-a?
Revija Mami, kje si?, da nagradiš takle pogum.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MONTIGNAC

clock-img

26.12.2007, 07:33

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Dodi, ti si pa res ena super mama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.12.2007, 08:26

clock-img

Anonimen

Občudovanja vredni ste.Kapo dol.user posted image

clock-img

26.12.2007, 09:09

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Dodi, jaz vas res občudujem. Pa tkoooo ste luštni.....user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.12.2007, 18:10

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

ČESTITKE za tako lepo družino. Vsa čast obema, mamici in očku.  user posted image  

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

26.12.2007, 23:08

clock-img

zima07

pencil-img

869

Ja, prav res...Kapo dol...user posted image user posted image user posted image

Se kaksen tvoj post preberem pa sploh ne bom nikoli vec jamrala (imam "sele"eno user posted image )...

Lusni ste, zares user posted image  !!!

clock-img

31.12.2007, 16:28

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Uf, kapo dol pred vama z možem! Ste pa res dobri!!! Čestitam! user posted image user posted image user posted image

Upam, da imate kakšno pomoč,.........

Ja, ja,...

clock-img

01.01.2008, 20:38

clock-img

nektarina

pencil-img

858

Niti jaz ne bom več jamrala, ko mi otroka delata preglavice, sploh zdaj ko sta oba prehlajena in se eden ne pusti, da bi mu očistila   nosek in oči. REs si super.. BRAVOOO
PA srečno tebi in družinici.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem