cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Saj ni res... pa je - premeščanje nosečnic

clock-img

19.12.2007, 11:58

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

Da še ne boste kje nosečnice prispele k nam v porodnišnico v prekmurje.Domov pa vas  lahko popeljejo s helikopterjemuser posted image

clock-img

20.12.2007, 19:50

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Govorili so o rizičnih nosečnostih in ne o povečanem številu novorojenčkov!

In pol so že naslednji dan povedali, da se bo stanje v letu 2008 izboljšalo user posted image Kako le, ko pa je napovedanih še več rojstev user posted image

Pa vsaka rizična nosečnost se tud ne konča s prezgodnjim porodom...Tako, da POP spet pretirava user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

20.12.2007, 20:08

clock-img

Anonimen

Kot sem jaz razumela je problem pri rizičnih nosečnicah, ker nimajo prostora za nedonošenčke.

Problem niso nosečnice, ampak prezgodnja rojstva in pomanjkanje ustreznih inkubatorjev.

Vzrok je deloma, ampak samo deloma v večjem številu rojstev, drugi so pa še premik rodne dobe v trideseta (in štirideseta) leta, povečano število oploditev z OBMP, nekaj je tudi v stresu in naši večji občutljivosti in zahtevnosti glede skrbi za novorojenčke. Prvo troje naj bi vplivalo na večjo verjetnost za rojstvo nedonošenčka.

clock-img

25.12.2007, 19:31

clock-img

Anonimen

Bo malo treba začeti delati na tem, da nosečke ne bodo preobremenjene, pod stresom, pod nemilostjo delodajalcev in konec koncev države same....če ne, ne bo resnično preostalo drugega, kot, da razširijo intenzive za nedonošenčke po vseh slovenskih porodnišnicah!
[/quote]

Se podpišem.user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem