cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: boleči šivi, krema

clock-img

26.12.2007, 16:46

clock-img

polona5

pencil-img

188

Za celjenje pomaga, da se tam spodaj večrat na dan tuširaš s hladno vodo in večrat na dan zamenjaš vložke. Tudi meni so govorili, da naj se ne mažem z nobeno kremo, sem pa imela tako situacijo, da se mi en šiv nikakor ni hotu zacelit. In sem po moji pameti vseeno uporabila bepanthen PLUS, ki celi in dezinficira - in je delovalo. Šiv se je v 3 dneh popolnoma zacelil, še dobro da sem ga namazalauser posted image . Lp

clock-img

26.12.2007, 19:59

clock-img

Anonimen

Jaz sem se mazala s FIBROLAN mazilom (nasvet babice), ki mi ga je dala patronažna. Se mi zdi, da se je vse nekako lepše celilo. Poskusi, priporočam.

clock-img

27.12.2007, 19:03

clock-img

NELY00

pencil-img

51

Tudi jaz prisegam na mrzel tuš, je pa res da bolečina izgine le za kratek čas.Moram pa priznati da je zdaj ko je od poroda mimo 11 dni je že dosti boljše.Očitno čas prinese svoje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem