cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Srečna

clock-img

10.06.2011, 13:02

clock-img

Saša27

pencil-img

1387

Hvala, ampak žal sva še vedno sama, vendar upanje umre zadnje user posted image .
Pred kratkim sva dobila obvestilo, da so naju uvrstili na seznam možnih posvojiteljev v Makedoniji, iz Kosova pa še vedno čakava na novičke.

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

clock-img

10.06.2011, 13:21

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Držim pesti, da čimprej stisneš svojo malo (ali malo večjo - ne vem, koliko starega otroka sta pripravljena vzet) srečo k sebi! Če exjugo republike ne bojo obrodile sadov, pa imajo starši baje dobre izkušnje s posvojitvami v Rusiji... Enkrat sem brala o tem, sicer je precej stroškov, vendar pa gre baje zelo hitro - v enem letu je večina baje dobila otroka. Mislim, da je bil intervju v Oni, nisem 100%, vsekakor je bil v Delu oz. njihovih prilogah - mogoče pokličeš tja in ti dajo kontakt - ker starša sta tam posvojila kar dva otroka (najprej enega, čez leto in pol pa še enega) in sta rekla, da bi rada pomagala drugim staršem v Sloveniji z nasveti, če bodo rabili...

Več se pa ne spomnim, ker pač ne spremljam tako zelo te tematike, čeprav sem kot otrok planirala imet 3 svoje in 2 posvojena otroka - ampak ko sem videla, koliko ljudi čaka nanje, se mi je zdelo nefer, da bi se rinila zraven, če imam lahko svoje otroke.

Želim vama vse najnaj in da bi čimprej prišlo do tega najnaj!

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

23.08.2011, 09:03

clock-img

shanliang

pencil-img

15

Nisem brala tvoje zgodbe, malo sem zasledila, da ti je bilo dano in vzeto , sem pa vesela, da ne obupate. Veliko sreče vama želim, upam, da kmalu dobita , tokrat naj bo vse lepo in prav.

clock-img

24.08.2011, 21:47

clock-img

Brinčika

pencil-img

364

Saša27, je kaj novega? Ponavadi ko že na vse skupaj malo pozabiš te zna kaj presenetit, želim da se vama čimprej uresniči ta želja ker res že dolgo čakata...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem