Frutka, pa ti si carica!:) Ful si dobro napisala.:bravo:
No, seven, da ti še jaz malo povem, kako je pri meni in prijateljicah.
Ko je ena od mojih (2najboljših) prijateljic zanosila, sem vedela več o nosečnosti kot ona. Iskala sem na internetu, po revijah, ji pisala doooolge sms-e kako in kaj...V glavnem, veselila sem se z njo. Ko je rodila, bi najraje bila ves čas z njo, ampak je doma v Radgoni.:( No med tem sem tut jaz zanosila.
Torej, ona me itak razume in se pogovarjava večinoma o najinih sončkih.
Drugi dve, s katerima se dobivam pa kar rade poslušata štorije o Davidu. Tudi ponujata se, da bi ga pazle. ampak na žalost ena še študira in je večinoma v LJ, ena pa hodi v službo(do 17h vsak dan). Ko gremo ven, se ponavadi onidve pogovarjata o njunih prijateljih, ker jih imata več skupnih. To me sicer malo moti, ampak jaz se itak vsemu prilagodim.:zmeden:No, drugače pa me razumeta in se že hecamo, da bom naslednjega imela istočasno z njunima...hja, vprašanje kako nam bo(ali ne bo)ratalo.
No, potem je moja sestra ena izmed mojih najboljših prijateljic. Z njo se itak o vsem pogovarjava.:)Tud o dojenčkih.hehe
Ena prijateljica ima tud malega, ki pa se je preselila v I.
Pol so pa še kake sošolke, s katerimi smo ohranle stike-se ponavadi o otrocih pogovarjamo, ker jih ful zanima.:)
Pa kake prijateljice iz športa-teh pa ne vidim kaj dosti.
Pol pa ste že ve-RR prijateljice!9nebesa
Tako da-jaz imam zelo fajn prijateljice glede tega. Sicer sem pa taki tip človeka, da se ne pritožim, tud če sama stojim v kotu in čakam. Včasih mi prav paše.:zmeden:Sem čudna? Ma ne. Nisem. Mogoče samo za drobtinico preveč prilagodljiva.:ups:
:miska: