IZVIRNO SPOROČILO: mamajetu
ker ni bil še nikoli na njem...pes je star pa 13 let...
Kako ga pa na sprehod al pa kam s sabo vzamete
Pa a ti živiš pri mami al sam k pridete na obisk je pač napadalen? Kaj pa kkšn nagobčnik?
Pa hecno mi je da je pes sam do otroka napadalen, do drugih pa ne. Oz. da je šele sedaj ratal, prej pa ni bil. Kakšne pasme pa je? Mogoče se mu pa mal "meša od starosti. K je že kar star. Al pa se boji otroka pa je zato napadalen. Če ste ga ful podili stran od otroka in mu otroka niste predstavili je to čist normalno.
Pa še eno vprašanje....kako mislite preprečit da naslednji pes ki ga dobite ne bo napadalen? Oz. če bo...kaj boste naredili? Menjavali vsake tolk psa?
Mogoče bi blo fajn k bi se mal poučili o vzgoji psov in kako ravnat ko pride nov družinski član v hišo(otrok).
Men je mal neodgovorno vse skupaj. Ne moreš na blef jemat psov in upat da ne bodo napadalni. In če so se jih znebit. Poskrbite da ne bodo a ne!
Pri tem pač nimate narest več kaj, ker je pač star....sam tud mlad pes je lahko napadalen če ni prav vzgojen.
Pa zmotil me je stavek da na kmetiji more bit pes. Moji stari starši majo kmetijo pa nimajo psa. Meni je edin normalen odgovor če nekoga vprašam zakaj ima določeno žival da mi odgovori da zato ker jo ima rad in ker mu je všeč življenje z živaljo. Vsi drugi razlogi so bedarija.