cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: ni nam bilo usojeno

clock-img

27.11.2007, 22:20

clock-img

Anonimen

Oj Cipreska, žal mi je. Hvala bogu, da si zaupala občutkom, da ni bilo še huje. Da imata tvoja dva fanta zdaj zdravo mamico in ženo, to je najbolj pomembno. Vse ostalo bo že, boš videla.
Cipreska, user posted image

clock-img

27.11.2007, 23:14

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Cipresa, žal mi jeuser posted image .

clock-img

27.11.2007, 23:17

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Drgače pa so takšne dogodivščine za v časopis ali pa direkt k ministru oz. zdaj ministrci....če je tako stroga z kadilskim zakonom ...bi pa lahko tud to pošlihtali!!!! ker če bi se tizgudilo kaj hujšega (pa bog ne daj da bi se) pa ne bi bili nič krivi...ali bi pa vse zatuškali............

Točno to sem jaz pomislila..kaj, če bi prišlo do najhujšega..kdo bi potem odgovarjal?user posted image Drži se , Cipresa!

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

27.11.2007, 23:30

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Cipresa, žal mi je zate.
Pretekli vikend sem ležala tudi jaz v bolnici ker sem začela krvaveti. Na srečo je zaenkrat vse OK, upam da se tako stanje tudi obdrži.
Kar sem ti hotela povedati je to, da kljub temu, da nimaš jajcevoda, ovuliraš. Jajčece bojda lahko potuje po trebušni votlini. user posted image  Jajcevod pa vzamejo zato, ker spet obstaja velika možnost IMN pri ponovni zanositvi.
V sobi z menoj so bile 3 cimre z enako diagnozo ko ti. Vse O so uspele, puncam so svetovali da lahko zanosijo po prvem ciklusu. Šive moraš dat ven po tednu dni in se obvezno naročit pri svojem gin..
Drugi jajčnik/jajcevod so ti upam pregledali?

clock-img

28.11.2007, 07:45

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Ja nihče mi ni nič komentiral glede drugega jajcevoda. Pregled pri dr. Možini  ki me je operiral imam čez en mesec in bom takrat prosila naj mi pregleda prehodnost tega jajcevoda ki ga še imam. Povedal mi je le toliko da so ostala rodila super in zdaj če sem paše desni jajcevod med ostala rodila pa nevem.

Bom pa sedaj govorila z svojo G in prvi test ki mi bo pokazal +, takoj se naročim na pregled da mi preveri v 4-5t ali je gest.vrečka v maternici, ker če ni lahko znova gre za IMN in mi lahko sčistijo jajcevod in ne odstranijo. Bom pritiskala nanjo toliko časa da me bo pregledala z UZ, ker če izgubim še tega potem po naravni poti nimam več možnosti zanositi - tega pa se bojim.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

30.11.2007, 13:03

clock-img

zp

pencil-img

132

user posted image user posted image user posted image   žal mi je, da se ti je to zgodilo... meni so jajcevod odstranili posredno tudi zaradi osebne zdravnice, ki se ji je zdelo, da imam vnetje ledvic in mi je dala antibiotike, namesto, da bi me poslala na urgenco, kjer bi mi zavit jajčnik lahko še rešili ob takojšnji operaciji...  pozitivna plat zgodbe pa je, da smo se za prvega sončka z obema delujočima jajčnikoma trudili malo več kot leto, drugi pa je z enim jajčnikom "ratal" po dveh mesecih, tako da tudi vaš sonček ni daleč!!!

vso srečo vam želim!

clock-img

30.11.2007, 13:07

clock-img

zp

pencil-img

132

aja pa še to- kot si rekla - NUJNO vztrajaj, da te takoj po pozitivnem nosečniškem testu G pregleda z Uz in preveri, da je nosečnost na pravem mestu! že v 5. tednu bi se morala lepo videt GV v maternici!

clock-img

30.11.2007, 13:16

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Joj, Cipresa, žal mi je, da se ti je to zgodilo. Kot da ni dovolj že izguba ploda, se mora človek ukvarjati še s takimi bedaki v ZD.user posted image  
Držim pesti zate, da se čimprej pokaže plusek, čez 9 mesecev pa še en tak sonček, kot je Žiga. Zdaj se pa le nacertajte vsi skupaj, zaslužite si.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem