cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: izostanek menstruacije?

clock-img

27.07.2011, 16:01

clock-img

StelaPia

pencil-img

22

Od 1. do 5. julija sem imela ovulacijo. Sicer je ginekologinja rekla, da tudi če sem noseča, dabroston ne škodi. Zdaj pa več ne vem. Jem ga treji dan, zaenkrat menstruacije še ni sprožlo. Tako, kot sem že zgoraj napisala, zadnje perilo pa je bilo 19.6.2011. Kaj misliš, kdaj ponovno napravit test? Hvala za odgovor :) Upam, da tečke ne bo, si preveč želiva oba končno dočakat plusek :)

clock-img

27.07.2011, 16:27

clock-img

lluna

pencil-img

202

Pozdravljena. Imaš prav ja, tako je Dabroston tudi za podporo nosečnosti.. mislim, da je razlika le v tem kako in kdaj se jemlje, vendar ne bi trdila, ker ga sama nisem še nikoli jemala..
Kaj pa vem glede testa, počakaj še kakšen dan in nato poskusi ponovno.. kaj pa je G rekla, če M še vedno ne bi bilo? Morda pa se odpraviš na krvni test, ki je 100%?

clock-img

27.07.2011, 16:32

clock-img

StelaPia

pencil-img

22

Ginekologinja me je pogledala, rekla da ne vidi, da bi M bila na vidiku. In naredili smo vaginalni UZ, pravi, da tudi če izostanek pomeni nosečnost, je še prekmalu da bi UZ že pokazal. Kr takoj bi ponovno delala test :)) Upam, da če do zdaj ni prišla user posted image , da je tokrat tudi naknadno ne bo. Da končno vidim tale user posted image

clock-img

27.07.2011, 20:31

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: StelaPia

Ginekologinja me je pogledala, rekla da ne vidi, da bi M bila na vidiku. In naredili smo vaginalni UZ, pravi, da tudi če izostanek pomeni nosečnost, je še prekmalu da bi UZ že pokazal. Kr takoj bi ponovno delala test :)) Upam, da če do zdaj ni prišla user posted image , da je tokrat tudi naknadno ne bo. Da končno vidim tale user posted image

Oprosti, a se čudim da še obstajajo takšni ginekologi.
Kaj če bi vsaka ženska,ki želi zanosit hotela, da ji po treh dneh izostanka M naredjo UZ user posted image user posted image

A tolk pa ni tvoja G, da bi te poslala na krvni test,ki pa bi pokazala ali si noseča, ali ne.

Pa ne mi zdaj o anonimnosti pa bla bla bla.
Za oba otroka sem se borila zelo zelo in ne nekaj mesecev ampak kar konkretno let, pa na kaj takšnega ne bi pomislila.
Psiha pa itak dela 100/h, sicer pa ti želim, da test pokaže user posted image

clock-img

27.07.2011, 21:01

clock-img

StelaPia

pencil-img

22

UZ mi je naredila brez kakršnekoli prošnje, sama od sebe. Očitno obstajajo ;)

clock-img

27.07.2011, 22:08

clock-img

lluna

pencil-img

202

IZVIRNO SPOROČILO: StelaPia
Kr takoj bi ponovno delala test :)) Upam, da če do zdaj ni prišla user posted image , da je tokrat tudi naknadno ne bo. Da končno vidim tale user posted image

Malo le še zdrži, držim pesti za user posted image user posted image ...

clock-img

28.07.2011, 09:44

clock-img

StelaPia

pencil-img

22

Hvala za podporo :) takoj bom sporocilauser posted image

clock-img

01.08.2011, 20:55

clock-img

lluna

pencil-img

202

Kaj novega? :)

clock-img

02.08.2011, 10:15

clock-img

Čili 1

pencil-img

126

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Oprosti, a se čudim da še obstajajo takšni ginekologi.
Kaj če bi vsaka ženska,ki želi zanosit hotela, da ji po treh dneh izostanka M naredjo UZ user posted image user posted image

A tolk pa ni tvoja G, da bi te poslala na krvni test,ki pa bi pokazala ali si noseča, ali ne.

Pa ne mi zdaj o anonimnosti pa bla bla bla.
Za oba otroka sem se borila zelo zelo in ne nekaj mesecev ampak kar konkretno let, pa na kaj takšnega ne bi pomislila.
Psiha pa itak dela 100/h, sicer pa ti želim, da test pokaže user posted image

Oprosti, jst se pa čudim takim komentarjem. Morda pa je bil ginakologinji motiv za UZ kaka cista ali podobna težava, ki včasih zadržuje krvavitev. Sicer pa, si mogoče ginekologinja, ko takole sodiš o potrebnosti narejenega UZ?

Lp, Čili

clock-img

28.09.2011, 11:20

clock-img

anonimna71

pencil-img

1

Pozdravljene. Imela sem  6.7. redno  user posted image (po porodu je bla to 2 redna m.),  dobrih 5dni potem je blo dva mir na kar se spet pokaže rahla krvavitev, ki pa je trajala 14 dni ( vse skupaj 3 tedne). In sedaj čakam user posted image  pa je ni in ni. Sem pa naredila test za nosečnost pred 14 dnevi in je bil test negativen.
P.S. prej sem jemala 10mesecev KT (cerazete) verjeten je vzrok za prejšnjo krvavitev v tem, kajti še dojim in  user posted image še ni.  Po tej krvavitvi sem se odločla s prenehanjem teh tabletk, da se mi naj uredi mens. cikel.
Ampak pred nekaj tedni sem imela v spodnjem delu bolečine in ful boleče prsi, in sedaj me zanima vaše mnenje

clock-img

12.09.2016, 19:05

clock-img

123123kk

pencil-img

3

zivijo!
jst in moja punca sva imela spolne odnose cez 6 dni je dobila enodnevno menstruacijo. redno menstruacijo naj bi dobila cez kaksen dan ali dva. ali je punca noseca? prosim vas za odgovore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem