cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: čistilka-plača

clock-img

16.10.2013, 20:11

clock-img

Nova_nosečka

pencil-img

117

V sosednji državi delaš krepko nad normo, nadure, ki jih nimaš plačane, pa če imaš veliko srečo, da ti uspe na malico it je tak super. Samo je plača tudi višja kot pri nas. Če bi pri nas dali take plače kot v tujini bi marsikdo tud kako uro do dve na dan več delal z ne tako jezo, kot sedaj želijo pri nas, da eni delajo za isto plačo, ki ni vredna človeka.
Jaz bi vse poslala na tlako v tujino, da bi videli kaj je delo in kaj je plača. Pri nas pa delajo eni dobesedno toliko kot drugje pa dobijo pol plače kot v tujini.

clock-img

16.10.2013, 20:44

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

Ćistilka, ki čisti v našem podjetju ima okrog 800 eur bruto ( za 8 ur). S tem, da dela deljeno pri nas od 6-10, v enem drugem podjetju pa popoldne od 15h dalje. Glede tega koliko je treba očistit pa... isto sta še dve leti nazaj čistili po dve čistilki zdaj naredi to ena sama. Plus tega, da mi je omenila, da ji bo delodajalec zmajšal št. ur pri nas iz 4 na 3.5 samo zato, da ji ne bo pripadala malica. Človek se res sprašuje kam gre ta svetuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem