cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Kontracepcija po porodu???

clock-img

20.12.2007, 22:24

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

aja, pa glede vstavljanja takrat, ko še ni M...meni je rekla G da se gre predvsem za to, da je vstavitev ponavadi bolj boleča, če ni M, ker so kanali ožji. JAz je nisem imela in me vstavitev ni prav nič bolela. Torej je vse odvisno od vsake posameznice.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

20.12.2007, 23:00

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

poleg mirene je tudi navaden bakreni vložek (isti, samo brez hormonov). meni so prvič po porodu (8mesecev) vstavili navaden vložek. brez bolečin in super za seks. sedaj po drugem porodu sem šla po mireno (ker plača zzzs) 2 leti po porodu - bolelo kot hudič. tako da, če nameravate vstavljati maternične vložke, to naredite v roku enega leta, ko maternični vrat še ni tako zaprt.

_____________________________

iz malega zraste veliko

clock-img

25.12.2007, 23:53

clock-img

janja

pencil-img

1559

Jaz sem imela tudi CR, pa mi je G svetoval Mireno ali pa kontracepcijske tablete. Baje januarja v Slovenijo pridejo nove KT (Cerasette - upam, da sem prav prepisala iz recepta), ki se jemljejo med dojenjem (vsak dan 1 tbl, brez enotedenske prekinitve). Jih je 30 kom v škatlici. Jaz sem dobila recept za te tablete, pa bi jih morala iti iskat v Avstrijo ali Italijo. Za Mireno pa sva se strinjala, da še malo počakam, da se sluznica maternice po CR dobro zaceli.

_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem