Jaz mislim,da lahko v vsaki porodnišnici najdeš dobre in slabe strani in verjetno je veliko odvisno tudi od pacientke in ne samo od osebja.Pa verjetno ima tudi kakšna sestra kdaj slab dan,tako kot vsak od nas,saj so ravno tako ljudje.Jaz sem bila enkrat v Kranju in enkrat v Postojni.V KR je bilo drugače pri porodu vse OK,super babice.Samo takrat je bilo vse še zelo staroversko-to pa ni blo za nikamor;umivale so nas sestre v posteljah-NITI STUŠIRAT SE NISI MOGEL,ko so ti prinesli otroka podojit,si ga imel pri sebi na postelji in ko je zaspal si moral pazit da ga ne pomečkaš,če zaspiš zraven.(9 let nazaj) Zdaj je menda prenovljeno,ampak meni se je takrat zdelo še kar bedno,zato sem šla drugič v Postojno,kjer so bili zelo prijazni,so pa bile tudi malenkosti ki so me motile.Z dojenjem nisem nikoli imela težav,so pa kolegici,v sobi,sestre zelo pomagale,če si kaj rabil si samo pozvonil,no tudi tega v KR ni bilo-pozvonil si lahko le v skrajno nujnem primeru.Pa tudi odvisno je od gužve,če je ni,majo sestre več časa da se vsaki posvetijo,pa tudi rečt moraš,če rabiš pomoč,če si pa tiho in če je gužva,pa verjetno ne bodo vohali katera kaj rabi.Ko sem bila jaz v PO,so sestre ves čas hodile spraševat če katera rabi pomoč,mleko ali kaj drugega in to se mi je zdelo zelo lepo.
PO je res postala zelo popularna in s tem bolj polna,čemur pa sledi,da je tudi osebje bolj obremenjeno in verjetno ne vedno enako prijazno.Tudi če si vajen dela petek in svetek-nedelje in prazniki,ponoči-in tudi če rad opravljaš svoj poklic,je včasih težko,ko bi rad bil z družino,pa moraš biti v službi.
Sestram in ostalemu sebju v PO,hvala,super ste!:bravo: