cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Porodnišnica Šempeter

clock-img

02.03.2009, 11:15

clock-img

petra88

pencil-img

551

Jaz sem rodila januarja, pa je bila dežurna Andrejka. Res same pohvale njej, za tako strokovno, mirno in lepo voden porod. Res sem tako vesela, da sem naletela nanjo!
Sestre poznam že od prej in so mi bile vse fajn. Je pa tako kot povsod, takšen odnos kot ga imaš ti do njih, takega dobiš nazaj. no glede pediatrije pa imam pripombo samo čez eno sestro (ampak ne vem kako se kliče user posted image ), drugače pa same pohvale. Naslednjič grem spet v Šempeter. user posted image

clock-img

13.03.2009, 15:13

clock-img

Maksi1

pencil-img

1101

Zdravo.
Tole pa je še moje mnenje:
Ko sem šla februarja v Šempeter rodit, sem šla z mešanimi občutki, saj je veliko punc tam preživelo neprijetne dneve. In bila sem prijetno presenečena - tako za porodni blok, kot za oddelek imam samo pohvale. Do naju dveh s hčerko so bili vedno prijazni. Karkoli sem jih vpašala, so mi pomagali in mi stvari razložili, pa res lepo so delali z mojim sončkom. Če bom še kdaj rodila, bi si spet želela take izkušnje.

clock-img

26.03.2009, 16:26

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

Poleg tega vprašam še za EA, če se je kaj spremenilo, da mogoče nudijo po novem tudi to?

kolikor je meni znanao EA še vedno ni na voljo.

clock-img

26.03.2009, 19:44

clock-img

TinaUros

pencil-img

240

EA ni na voljo, naj bi pa nudli ULTIVO.

clock-img

29.04.2009, 11:29

clock-img

mijska

pencil-img

6

Pozdravljene,
a je katera ki bo rodila konc leta v Šempetru?

clock-img

15.06.2009, 17:26

clock-img

tropical

pencil-img

2079

IZVIRNO SPOROČILO: polona5

Melanija, predvidevam, da ne delaš ravno tam v porodnišnici, ker čene bi vedela,
da stanje ni tako kot je bilo.
V začetku leta je bila v porodnišnici kar kriza z babicami, saj so 3 babice (Andrejka, Urška in Ksenja)
odšle na zaslužen porodniški dopust - upam, da uživajo kolkr se da.
Tako da so se nekje od aprila dalje začele v delo vklučevat Izolske babice
in tako je bilo še do konca avgusta in mislim, da tako stanje še kar traja.
Šempeterske babice ki ostajajo pa so Metka, Renata, Vanja, Tjaša in Josipa
in vsem prav čestitam za včasih prav nevzdržne urnike in delo.

Tale Vanja me zanima ali je iz Šempeterske bolnišnice ali iz Izolske.  Če mi katera pove mi bo full pomagala.

Hvala

clock-img

21.06.2009, 14:39

clock-img

mimigirl

pencil-img

22

IZVIRNO SPOROČILO: tropical

IZVIRNO SPOROČILO: polona5

Melanija, predvidevam, da ne delaš ravno tam v porodnišnici, ker čene bi vedela,
da stanje ni tako kot je bilo.
V začetku leta je bila v porodnišnici kar kriza z babicami, saj so 3 babice (Andrejka, Urška in Ksenja)
odšle na zaslužen porodniški dopust - upam, da uživajo kolkr se da.
Tako da so se nekje od aprila dalje začele v delo vklučevat Izolske babice
in tako je bilo še do konca avgusta in mislim, da tako stanje še kar traja.
Šempeterske babice ki ostajajo pa so Metka, Renata, Vanja, Tjaša in Josipa
in vsem prav čestitam za včasih prav nevzdržne urnike in delo.

Tale Vanja me zanima ali je iz Šempeterske bolnišnice ali iz Izolske.  Če mi katera pove mi bo full pomagala.

Hvala

Dela v Šempeterski p..

clock-img

21.06.2009, 22:51

clock-img

melanija

pencil-img

934

Polona5,če smože pri tem od kod hodijo babice pomagat naj povem da hodijo tudi iz Postojnske porodnišnice. Govorila sem z babico,ki hodi dol pomagat.

Tisto sporočilo je bilo pisano leta 2007, sedaj pa smo 2009.

clock-img

22.06.2009, 15:10

clock-img

polona5

pencil-img

188

Očitno so jih mogli tud iz postojnskega konca nabavit, ker jih v Šempetru primanjkuje. Pa ne se jezit. lp

clock-img

22.06.2009, 15:12

clock-img

polona5

pencil-img

188

Vanja je drugače iz šempetrske porodnišnice, samo če se ne motim je trenutno na porodniškem. Lp

clock-img

24.06.2009, 10:45

clock-img

palčica24

pencil-img

16

in srečke nosečke, koliko pa vas kaj gre julija v Šempetersko porodnišnico na porod?
Jaz sem namreč danes klicala za pregled, ker gre moja ginekologinja na dopust in moram preglede nadaljevati v porodnišnici. Ravno sem dopolnila 36 polnih tednov. Pa lepo danes pokličem da se naročim pa so mi rekli, da je čist zadosti, če pridem okol 16 julija se prav v 39 tednu. A se vam zdi normalno, da od 35 tedna naprej pa vse do 39 ni treba na pregled ? No že po glasu nesramne sestre ali administratorke, ki se je javila na telefon sem vedla, da bo jutranji pogovor čist mimo. Samo stokala je skoraj, da ne na glas preklinjala se bom prav pozanimala katera je tako olikana. Če ima katera ikušnje jih prosim delite z mano.

clock-img

25.06.2009, 23:04

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Jst imam plan it rodit v Šempeter avgustauser posted image user posted image user posted image user posted image Prvič sem lih tako hodila na ctg v bolnico in prvič sem šla 10 dni pred rokom, se pravi, da sem bla že fejst noseča.. Pol sem hodila pa vsak tretji dan do konca.. Kako bo tokrat bomo vidli sproti... Je pa zorpno, ker moraš tam čakat in čakat in ura, ko si naročen ne pomaga nič. Kar imam izkušenj od prvič je v tej aprn ambulatni ena sestra bolj tečna, vse otale so ble pa kr kul:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

clock-img

07.07.2009, 12:37

clock-img

Ninjazbec

pencil-img

12

Jaz sem rodila v Šempetru konec maja in sicer s CR, ker je bila plodovnica umazana. Sprejela me je Tjaša, ki je bila nočni uri primerno zaspana in ne ravno zgovorna, ampak v redu. Imela sem tudi kratko srečanje z Renato, ki je verjetno ne bi želela imeti cel porod, če bi naravno rodila, ampak OK, mislim, da ima svoj čuden način, kar pa je meni povedala, je bila resnica, tako da... Super sem bila zadovoljna s Krkočevo, vse pohvale in ko grem naslednjič tja si želim njo, če bo potrebno.

Druga zgodba pa so sestre na oddelku. Saj razumem, da so zaposlene, da jih je premalo, da imajo težke urnike, ampak vseeno. Nekatere, ki smo prvić mamice, ki se prvič srečamo s tako majcenim bitjem in vsemi novimi občutki, bi si želele kakšen napotek več, navodilo, kako in kaj. Saj meni je svakinja rekla, naj bom tečna, ker so zaradi nas tam, a problem je, ko ne moreš vprašat, ker ne veš kaj vprašat. Meni vprašanja kot so Kolikokrat dnevno mora otrok jesti, Kako naj ga polagam v posteljico, Kako naj ga pravilno dvigujem in polagam,... pač niso prišla takoj na misel - otroka sem dojila ko je hotel (vse dokler mu ni padla teža ker ni dovolj pojedel), v posteljico sem ga dajala vedno obrnjenega proti meni (in pri cimri videla, da ga menja na oba boka), itd.  Skratka, mislim, da bi se, s svetlimi izjemami, seveda, lkahko malo bolj potrudile.

clock-img

15.10.2009, 11:12

clock-img

Isabelle

pencil-img

335

A na obisk v porodnišnico res lahko pridejo sam partnerji in otroci (če jih že imaš)?

clock-img

16.10.2009, 13:05

clock-img

manna

pencil-img

2556

isabelle; ja v sobo lahko samo partner in otroci. Lahko pa pride kak drug sorodnik ali prijatelj/ica samo v tist prostor za obiske ki je na začetku kjer so mize in kavč in prideš ti pač takrat tja.

clock-img

16.10.2009, 17:28

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Sem rodila konc avgusta, pa je le partner lahko prišel do mene. Je bla omejitev zaradi prašičje gripe, niti otroci niso smeli pridet. No, so omejitev  očitno odpravili.

clock-img

19.10.2009, 10:51

clock-img

Ksantipa77

pencil-img

230

punce, ki ste rodile v Šempetru, ste imele otroka čez noč pri sebi ali so vam ga odpeljali?

clock-img

19.10.2009, 16:46

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

ksantipa77: notri sem bla od nedelje do srede in pupika je bla dva dni ponoči pr sestrah, zadnji dan pa so jo pustili pr meni, da sem se kao navadla kako bo doma..

clock-img

19.10.2009, 16:49

clock-img

manna

pencil-img

2556

ksantipa, otroček je pri tebi če želiš, če pa ne, pa ga odpeljejo in pripeljejo dojit okrog 3h zjutraj in potem ob 6h. Vsaj tako je bilo ko sem bila jaz tam.

clock-img

09.12.2009, 16:35

clock-img

Gorga

pencil-img

285

Pozdravljene.

A katera ve kako je trenutno z obiski v porodnišnici? Na zadnje sem slišala, da zaradi trenutne epidemije gripe je lahko partner zraven samo pri porodu.

clock-img

10.12.2009, 15:22

clock-img

marantz

pencil-img

273

Ja, mam današnje informacije. Partnerja po porodu pošljejo domov in obiski niso dovoljeni...žal

clock-img

09.01.2010, 20:37

clock-img

tinca80

pencil-img

14

Pozdravljene punce!
Mogoče katera pozna odgovor. Ali mogoče veste kako je z carskim rezom v Šempeterski porodnišnici če prvega otroka rodiš z carskim ali ti ga naredijo tudi v drugo če imaš PDP po 21 mesecih od prvega poroda. Hvala

clock-img

10.01.2010, 09:23

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Kar poznam jst punc, ki so rodile v P Šempeter prvič z carskim, so imele carski tudi v drugo oziroma v tretje.

clock-img

10.01.2010, 21:59

clock-img

enea

pencil-img

2440

Jaz sem imela dvakrat CR, prvič zato, ker se je punca obrnila v moj hrbet, in se posledično nisem odpirala, v drugo pa je bila prevelika. ( glej moj podpisuser posted image ). Kar jaz vem pa ni nujno, da je naslednjič CR, razen če so problemi, enaki ali kakršnikoli kot pri prvem porodu.user posted image

clock-img

26.02.2010, 12:53

clock-img

Isabelle

pencil-img

335

Januarja sem rodila v Šempetru in moram res pohvalit osebje pri porodu. Sprejela me je babica Josipa in me priklopla na ctg, pregledla me je dr. Zavrtanikova, potem klistir in britje mi je naredila babica Ana, ki je bila tudi na začetku skoz z mano.Kljub gužvi (rojevale smo v treh, vse ob istem času) se je usedla zraven in me spodbujala.Na koncu je pa vse speljala babica Josipa.Zašila me je pa dr. Zavrtanikova.

V glavnem lahko povem same pohvale in upam da ko grem drugič naletim na isto ekipo. user posted image

Sestre na oddelku so tudi kr ok.Nimam nobenih posebnih pritožb čez njih.Tudi na pediatriji so uredu sestre.Sem bila gor z malo ker je dobila pri porodu nek infekt in je mogla 7 dni dobivat antibijotik.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem