Živjo!
Mi smo pa nabavili rabljene plenice in sicer, ko je bil star dober mesec dni, ker nisva hotela zmetat preveč denarja za stvar, ki se potem ne bi obnesla.
Večinoma imava štorklje na ježke (15 kom) pa še 4 zelene racmane (tudi na ježke). Ježki so čisto kul-še vedno dobro primejo.
Pred tem smo imeli stalno rdečo rito (najhuje je bilo v pamperskah), do zdaj pa niti enkrat več (zdaj je star 5 mesecev), pa ne mažemo z ničemer rite
Skratka, pri nas se zelo dobro obnesejo. Tudi ni težav, da bi jih bilo premalo, pa nimamo sušilca. Za čez noč mu dam zeleno racmanko z debelejšim vložkom, pa je v redu.
Edina slabost je ta, da so kar precej trde (sploh racmanovi vložki) in jih je treba nekako zmehčat. Mi dajemo kis, pa še potem jih na roko fajn premečkam
Je pa res malce bolj omejen, ko ima tisto "bulo" med nogami. Jaz mu zato večkrat dam samo plenico prez vložka (za takat, ko je buden in je bolj aktiven na tleh) in je precej bolje. Sploh pa, ko rastejo se več ne pozna, da so te plenice toliko večje od tistih za enkratno uporabo.
Aja, malce je tudi neprijetno, ker moraš imeti večje bodije, da jih sploh lahko zapneš. Pa ni panike, pač malo zavihaš rokavčke, pa je.
Je pa carsko, ko greš v trgovino in vsi z dojenčki nakupujejo plenice, tebi pa ni treba mislit na to (pa še v denarnici se pozna).
Pa še to: te plenice ful manj smrdijo, ko se otroček polula ali pokaka. Ne vem, a v tistih za enkratno uporabo te tekočine tako zreagirajo s tistim hidro gelom, da meni ful smrdijo
Skratka, splača se probat. Meni se ni dalo, pa je mož vztrajal in mi danes ni žal.