cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: prometna nesreca

clock-img

27.10.2009, 14:00

clock-img

RAKICA2007

pencil-img

1193

šele danes sem prebrala vajino zgodbo... user posted image user posted image user posted image  resnično mi je hudo za vaju
naj vaju čuvajo angelčki in držita se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mislim na vaju  user posted image user posted image user posted image user posted image


Katja

clock-img

28.10.2009, 11:34

clock-img

soncnica 3

pencil-img

420

Junior, user posted image user posted image user posted image , vem da si ne morem predstavljati vajine bolečine. Vem, da ti je hudo. Zjoči se, olajšaj svojo dušo. Držim pesti zate, da zmoreš!

clock-img

28.10.2009, 12:14

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Junior in Laura, en velik  user posted image  od nas.  Laura je verjetno zdaj že cela gospodična... Pojdita med dobre prijatelje, družita se z dobrimi ljudmi,... Zdravje in srečo v življenju vama želim!
Zamima, si spremenila nick? Tvoje zgodbe se spomnim... Tudi za vas en velik user posted image

_____________________________


clock-img

28.10.2009, 14:10

clock-img

cebrca

pencil-img

701

Pozdravljena!

Šele danes sem prebrala tvojo zgodbo, kaj vse si dala čez v teh dveh letih. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moje sožalje.
Dokazali si da si močna in dobra mama svoji Lavri. Zato se ne pusti depresiji, bori se naprej.
Ne morem ti govorit iz lastnih izkušenj, ker kaj podobnega sama nisem dala skozi. Imam pa znanko, ki ji je mož umrl malo po poroki in sta ostali sami s 7 mesecev staro hčerko. Borila se je in hčerki kolikor je mogla predstavila očeta ki ga ni poznala. Potem pa je sledila nova tragedija, ko je bila hčerkica stara 5 let je utonila.user posted image

Tega je zdaj tri leta in se bori naprej. Pridejo težki dnevi, toda nazaj gleda le z lepimi spomini in pravi, da ji je največji zaklad, da je delila svoje življenje z dobrim človekom in imela z njim hčerkico. Pravi da ju je raje imela in izgubila, kot pa da tega ne bi nikoli doživela. Iz njenega življenja, čeprav ji je hudo, sklepam da je bilo vredno dat čez težke stvari, kajti doživela je tudi marsikaj lepega.
Zato ne pusti, da te žalost potegne vase, ampak jo daj iz sebe. Če ne moreš sama, si poišči pomoč, kot si jo je moja znanka, samo ne obupaj. Lavra te potrebuje, zanjo si največji zaklad, ki ga ima na svetu!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem