Mah, moja G ni bila nič presenečena nad tem šivanjem v živo, se zgleda zmeraj dogaja. Pri meni je bil glavni problem to, da niso mojemu dovolili, da bi bil z mano med porodom. Če bi bil, bi bilo vse lažje. Jaz pa s takimi hudimi popadki, pa nobene babice zraven in nič. Vodo so mi nalili na začetku v kozarec ob postelji, ampak nisem mogla do njega... in to je to. Super za zagovornike naravnega poroda
Dany, tebi pa veliko sreče. Sigurno jaz tudi ne bi želela verjeti takih slabih zgodb, kot sem jo jaz imela, če bi šele šla rodit. Gotovo te lahko tolaži to, da boš dobila prelepega
. Jaz sem tudi v nosečnosti vedela, da lahko gre kaj narobe, a sem upala na najboljše. Pač na to, da bi bila sama med popadki pa res nisem računala, pa da bi me povsem zignorirali. Glede telegramov pa mislim, da bi me lahko vsaj nadzorovale; glede na to, da sem ravno rodila, bi lahko one vedele, da lahko padem, ali se ti ne zdi? Je pa več ljudi hvalilo babice na Ptuju in sem verjetno res pričakovala podporo, prijaznost in kaj vem, kaj še. Če ne bi nič pričakovala, bi bilo pa ok. Pa tista ultiva... Mah, samo da je moja beba super. Samo škoda, da moram vsako leto ful davka plačevati za ta izbezljani zdravstveni sistem v Slo. Naj bo vse samoplačniško, pa je. kdo ve, kako bo kaj sedaj, če bodo šle plače v javnem sektorju še dol... bodo tudi babice še bolj jamrale kot pri mojem porodu
No, ampak pri drugem porodu bo menda boljše - so mi že babice po porodu naročile, naj naslednjič povem, da jaz hitro rojevam, pa me ne bodo same pustile. A vse je enkrat prvič a ne?