cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: sex po porodu

clock-img

03.01.2012, 13:51

clock-img

Isabelle

pencil-img

335

IZVIRNO SPOROČILO: IceAngel

jaz sem pred dvemi tedni prvič rodila,vse naravno,brez šivanja,brez umetnih popadkov....danes sma pa probala če bi me kaj bolelo,ampak me je prej fajn zrajcu in je steklo brez problemov! Pa še pasal je po dveh tednih!!! :) tak da je vse odvisno od ženske!!!!



Čaki, kako tako hitro?Pa sej maš še čiščo. user posted image


< Sporočilo je popravil Isabelle -- 3.1.2012 13:52:56 >

clock-img

03.01.2012, 15:54

clock-img

IceAngel

pencil-img

5

Isabelle,ja imam še čiščo,ampak je še sam malce rjavkast izcedek,ni krvavitev!

clock-img

03.01.2012, 16:02

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Ste čakale na ginekološki pregled 6 trdnov po porodu?


Niti pod razno, nikoliuser posted image . Sva morala že prej dovolj dolgo čakatuser posted image . Mislim, da obakrat nekje 3 t po porodu, res pa nisem bila nikoli šivana.

Mislim,da se s tem ni za špilat,ker lahk pride do ornk okužbe


Za to pa obstajajo kondomiuser posted image .


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

03.01.2012, 16:08

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Strah me pa ni bilo, prvič sem bila kar malo paf, ko sem začutila, da morava bit mal bolj na izi. Ampak se je stanje hitro spravilo v normalo, v kakem tednu ali dveh. Drugič je bilo vse ko da ne bi rodila.

Naš malček ima tako rahel spanec, da se zbudi že samo, ko se mož obrne na postelji, tko, da vprašanje ni tako butasto!!!


Drugič, ko sta mali zasedli vsaka eno sobo, ker pač nista hodili istočasno spat, sva prvič spala skup po porodu v kopalnici pod tušemuser posted image . Sem bila kar presenečena, da je bilo vse tko na izi, čeprav ni bil glih najlažji položaj verjetno - mislim tko, za prvičuser posted image .


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

21.01.2012, 12:05

clock-img

Agnes27

pencil-img

274

Jaz sem pa sedem tednov po porodu in me je kr groza probatuser posted image  Sm bla šivana in je tam vse okol tko občutlivo da si ne predstavljam kako bom še kdaj uživalauser posted image
Je pa res da še nisem bla na pregledu pri G, imam ga šele drug teden tko da bomo vidli kaj bo ona rekla.

clock-img

22.01.2012, 12:47

clock-img

nusi

pencil-img

1833

midva sva počakal do prvega pregleda 6 tednov, ker sem bila kr ornk prerezana in zašita, me pa ni pretirano skrbelo, ker sem čutila, da je ok, oz me ni nč vezalo pri hoji al kokr kol drugače. Tudi lubrikanta nisva potrebovala, samo parkrat mal bolj na izi in iskat poze, kjer te nč ne zateguje. Potem je blo zlo kmalu spet "po starem", ampak čist tko kot prej pa kr dolg ni blo - vsaj zame ne, pa ne zaradi kakšnih bioloških ovir, ampak mal stresa, pa utrujenosti, pa skos neki.... ko je bil tamal starejši, se pravi več kot pol leta, sem se šele počutila res tko kot prej.Zdej sem itak spet noseča, ampak to me ni nikol oviralo, pa tudi upam, da se v drugo prej nazaj sestavim kot prvič. Se pa ne bi lotila akcije pred prvim pregledom, razen če ne bi bila šivana.

< Sporočilo je popravil nusi -- 22.1.2012 12:48:33 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem