cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: GINEKOLOGI, Ptuj

clock-img

02.11.2007, 15:55

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Predstojnik je že nekaj časa (vsaj letos) dr.Djukanovič.

Za dr.Joliča pa jaz tudi srčno upam, da ga ne bo tam, ko bom jaz tam. Sicer še ga nisem srečala in si odkrito povedano tega niti najmanj ne želim!

Drugače pa pohvale čez osebje na ginekološko-porodnem oddelku. Ostali so več ali manj vsi fajn, razen ko ima kdo kakšen slab dan. Sicer pa je moj osebni ginekolog dr.Lukman in tudi njemu grejo zaenkrat same pohvale.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

02.11.2007, 15:57

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Dr. Rosič je zakon!!! Ne menjam ga za nič na svetu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišemuser posted image user posted image user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

27.06.2014, 17:00

clock-img

nniinna

pencil-img

1

Ali ima katera izskušnje z dr. Bosiljevo na Ptuju ?

clock-img

08.07.2014, 13:41

clock-img

Neala

pencil-img

427

IZVIRNO SPOROČILO: nniinna

Ali ima katera izskušnje z dr. Bosiljevo na Ptuju ?

Krasna ženska. Sicer ni moja ginekologinja, me je pa imela "čez" kar nekajkrat, ker sem bila 5 dni čez rok in sem vsak dan že potem hodila v porodnišnico na kontrole. Zelo čutna, prijazna, nežna... Ma, same pohvale! Vse pove, vse razloži, vzame si čas. Res, ena redkih. Toplo priporočam!

clock-img

14.03.2023, 13:27

clock-img

Anonimen

Najslabša ginekologinja zagotovo daleč naokoli je dr. Maja Rosič. Se ne potrudi, dela samo tisto kaj po zakonu more. Nima znanja in še manj želje pozdraviti ali pomagati pacientom. Njej oče je bil dober ginekolog. Ona pa res ni za ta poklic, žal. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem