cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: hujšanje med nosečnostjo

clock-img

12.05.2008, 13:49

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

tudi jaz sodim med obilnejše ženske, zato mi je G v drugi nosečnosti odsvetovala ''jesti za dva'', pravzaprav je priporočala, da se ne redim. rekla je naj pijem le vodo, pa naj čim več sadja in zelenjave pojem. tega sem se tudi držala....ampak sem si pa privoščila tudi razno kremasto pecivo, na katerega sem bila takrat nora. po porodu sem imela 10 kg manj kot sem imela ob zanositvi.

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

14.05.2008, 12:12

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

Če si premočan in začneš med nosečnostjo jesti zdravo hrano, vse obroke, se ne najedaš, , hodiš na sprehode lahko tudi shujšaš.
Diete se ne priporočajo, ker ponavadi pride do pomankanja kakšnih snovi. Otrok seveda črpa pri tebi ampak zakaj bi potem ti bila cela izčrpana in bolna.

Jej normalno, zdravo hrano, zdrave maščobe čim manj sladkorja. jaz mislim , če že omejiš sladkor lahko shujšaš (če seveda lahko jaz ne morem). Če kakšno kalorijo manj poješ tudi ne bo škode. Predvsem pazi da se ne zrediš dodatno. Tvoja teža pa narašča samo toliko kot narašča teža otroka.

clock-img

15.08.2013, 17:35

clock-img

flowergirl

pencil-img

14

Meni je G rekla, da morem imeti to težo, ki jo imam danes tudi ob porodu... user posted image Resnično ne vem kako mi bo to uspelo, saj sem se že pred nosečnostjo ful borila s kilogrami in to sem ji tudi povedala, ampak vztraja. Na splošno itak nimam apetita, ampak vseeno, nevem no... Ima še katera takšne izkušnje?

clock-img

15.10.2013, 14:16

clock-img

seed

pencil-img

60

o ja, se ena tukaj :) sem na zacetku, 20 kg viska... ne vem kako bo uspelo...

clock-img

28.10.2013, 15:45

clock-img

Julija08

pencil-img

1299

Uf meni je od poroda še vedno ostalo 8kg, pa je že 5 let od tega....tako da če bi zdaj še 1x zanosila, bi bila kar kriza...nikakor pa se ne morem pripraviti, do hujšanja.user posted image user posted image user posted image

Upam sicer, da bomo tudi mi v bližnji prihodnosti zagledali user posted image user posted image in bom potem poskusila res veliko piti ter čimbolj zdravo jesti....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem