IZVIRNO SPOROČILO: lenčica
Skratka draga Splišni in Mamuška,... jaz nisem nobena pošast ampak ljubeča mamica svojemu šestletniku. Če pa kdaj pade kakšna na rit pa to ni tepež ampak izbruh jeze ( ne vem al je boljš, da grdo gledaš , vpiješ in preklinjaš)?
Skratka problem bomo rešili, ker smo pametni in razumevajoči.
Ja no, če tako misliš -tvoja glava -tvoj svet. Nekako sem še šla mimo tistega šeškanja, ki ga niti slučajno ne odobravam, ampak OK, živemu človeku se vse zgodi, a ne, mimo tega pa, da lastnemu otroku rečeš, da mu ne želiš biti več mama - sorry, mimo tega pa ne morem. In še enkrat ponavljam: upam da se res ne zavedaš, kakšno bolečino, neizbrisno bolečino otroku s tem povzročaš. Upam pa, da se tudi zavedaš, da ko enkrat v otroku prelomiš tisto sveto zaupanje, ki ga do mame ima, je ni sile in sredstva, da ga poflikaš nazaj. Ja, spet ti govorim iz LASTNE izkušnje.
Otrok je otrok, še miljone napak bo naredil, preden bo odrastel in če ti to ni jasno, potem ti osnove niso jasne. Pa tudi s prve in z druge ne bo vsega pokapiral - malo se spomni, kolikokrat si ga polomila sama, kolikokrat si VEDELA, da delaš narobe, pa si vseeno stvari počela itd Otrok je pač otrok. Ne strinjam se s tistimi, ki v jemanju in prinašanju stvari kar od nekod ne vidite nič hudega -jaz v tem vidim problem, ki ga je treba razčistit in rešit, preden postane resen, vendar da se za to otroku reče, da -parafrizirano - ni vreden svoje mame - adijo, pamet!
Želim vam, da bi problem rešili in tudi, da bi postali malo BOLJ razumevajoči do šestletnega otroka!