26.09.2007, 19:21
725
Martina.....imaš prav. Uživajte kar se le da, saj šele ko prideš na konc ugotoviš, da tako zelo hitro mine in ti je na koncu pru hudo, ko se moraš posloviti od brcik in trebuščka. Po eni strani bi rada, da se čimprej rešim, ker je že prou težko nosit ta trebuh naokrog in spat ne moreš in skoz ti neki fali. Ampak hkrati vem, da bom sigurno pogrešala jutranje brcike, ki me lepo zbudijo. Je pa itak tko, da pol pridejo pa druge lepote in malenkosti, ki ti zapolnijo misli in čas.
Name luna očitno ne vpliva. Sem celo stanovanje spucala v nulo, vse pospravla, ma ta moj še vedno brca in ne kaže nobenga namena se umirit. Bo treba še malo počakat.
01.10.2007, 12:05
725
Evo mene še vedno v enem kosu.
Včeraj sem šla malo po stari gorici se sprehajat, če me bo kej primlo, ma ni delovalo. Sploh nobenih znakov nikjer. Zgleda da se nikamor ne mudi. No sej ima še 10 dni v dobrem, samo pol bom pa kar najemnino začela računat, če ne bo tel ven.
V sredo imam spet CTG, bomo vidli če bo kej. Grem obesit cunje, k je lih končal stroj.
Lep dan vsem.
02.10.2007, 11:43
725
Martina....pejdi pogledat v beneton. Se mi zdi da imajo še največ izbire, sploh zdej na začetku ko pride roba. Smart ima kake fine zadeve, ma so cene take, da padeš na rit. Sej v benetonu so hlače tudi okol 40-50€, ma še vedno manj ko v smartu. Boš mogla malo naokoli prečekirat. Pa mogoče v Prenatalu imajo kej, samo je tudi kar drago.
Pa mogoče da kake hlače dobiš tudi pri nas tam na začetku gradnikovih od La vie. Pol se pa že počasi konča nosečniški šoping.
Pri nas še vedno nič. Danes ponoči me je dve ure ful špikalo na desno in na levo spodaj, ko da bi me trgali jajčniki, da tudi s postle nisem upala vstat. Ma pol se je vse skupej umirilo. Bomo kar lepo počakali jutri na pregled.
Uživajte na sončku. Jst ne morem niti na sprehod, ker se mi zdi, da mi bo po 10 korakih kej ven padlo, pa še folk me gleda, ku da sm z lune padla, k s tem trebuhom okol hodim.