cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Družinski avto

clock-img

17.09.2007, 15:21

clock-img

palomina

pencil-img

25

Mi imamo tudi hondo jazz in ti ga zelooo priporočam. Bolj funkcionalnega avta še nisem videla. Največjo prednost vidim v tem, da se zadnji sedeži dvignejo (1/3 ali 2/3) in spraviš tja noter ogromno stvari (nam prtljažnik zasede pes); voziček, sedež za otroka, vso prtljago...

clock-img

17.09.2007, 15:52

clock-img

scubadiver

pencil-img

2994

Midva sva se odločala med Fordom S MAX in med Land rover - Freelanderjem 2. Zmagal je Freelander iz varnostnih razlogov, kljub temu da ima malo manjši prtlažnjik. Ampak za enega otročička in naju bo popolnoma dovolj velik prepričana pa sem, da bo dovolj prostora tudi ko bo še en otročiček čez nekaj let. Je pa terenc, super se obnese na cesti, ultra varen, visok, mene ne bo strah vozit v snegu, skratka mislim, da sva se odlično odločila.
Veliko sreče pri izbiri user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

clock-img

18.09.2007, 11:16

clock-img

maska

pencil-img

143

Lunca1 dej mi povej kakšen voziček imaš in katero micro (stari ali novi model)? namreč mi tudi pričakujemo pa imamo micro pa nism niti pomislila, da voziček ne bi šel notri.user posted image

clock-img

18.09.2007, 11:22

clock-img

kasija78

pencil-img

333

Hvala vsem za odgovore. Samo da veste, da jih še spremljam, če bo še kdo odgovoril. Upam, da pride tema prav še kateri. lp

clock-img

18.09.2007, 12:23

clock-img

felicia

pencil-img

2590

No če katera potrebuje avto (družinski) mi prodajamo renault laguno karavnko rdeče barve. Čist tako mimogrede.user posted image

clock-img

19.09.2007, 22:16

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Midva bova verjetno prihodnje leto vzela Dacio Logan MCV s sedmimi sedeži. Se mi zdi zelo uporaben avto..user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

20.09.2007, 11:03

clock-img

_janja_

pencil-img

3

mi ko smo zvedli da nas bo več user posted image  smo nabavili toyoto avensis. Velik, prostoren, udoben, varen...vse kar rabiš user posted image

clock-img

21.09.2007, 21:39

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Tudi midva sva se odločila za večji avto, ker sva imela do sedaj limuzino, ki je super, vendar nima 5ih vrat. Sva v pričakovanju Hyundai Santa fe in komaj čakava! user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

21.09.2007, 22:12

clock-img

felicia

pencil-img

2590

Imamo na prodaj Renault Scenica s sedmimi sedeži če katero zanima naj piše na ZS!

clock-img

21.09.2007, 22:25

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Dokler imaš enega otroka, gre skoraj vse res v vsak avto. Mi smo imeli takrat cliota, pa je šlo vse not, še celo, ko smo šli na morje. Ni mi sicer jasno kako, ampak je šlo.
Ko imaš dva otroka, rata avto malce majhen. Takrat sem imela zafiro, in ker mi je bil avto res všeč, sem ga s strašnim veseljem vozila.
Ko smo dobili tretjega otroka, je postalo resnično vprašanje, kam se bomo stlačili. Kako en avtostol + 2 jahača spraviti not, ne da bi bili otroci sardine. Niti ene bunde jim nisem smela pustiti zadaj, čist so bili stlačeni. Vse sem imela spredaj ali v prtljažniku. In da si ne bi mislile, z večino osebnih avtov je tako.
Zdaj imam jaz megana karavana, pa tudi tu so otroci malo stlačeni. Sicer je pa to večji avto po cm prostora notri, kot zafira ali xsara picasso ali senic - so mi pa omenjeni trije tudi luštni, vendar ne za familije s tremi otroki. Megan predvsem malo žre. Zelo zelo malo- skoraj pol toliko kot zafira. Zato ga ta hip ne bi menjala niti slučajno.

clock-img

21.09.2007, 23:28

clock-img

saving

pencil-img

168

user posted image Gina user posted image !
Tudi meni se je tako zdelo... Prvi otrok - Seat Ibiza. Super avto, s klimo, udoben in hiter. Drugi otrok - Seat Cordoba karavan. Je bilo treba povečat prtljažnik! Pri tretjem se pa zadeve zapletejo, ker avto ni več dovolj širok za 3 stolčke. Takrat sem si vzel čas in premeril in pregledal avte. Na koncu sem se odločil za Forda Galaxy (enaki so WV Sharan ali Seat Alhambra). Majhni enoprostorci "just don't cut it", ker nimajo treh normalnih sedišč v drugi vrsti. Recimo Mazda 5, ki je res lušen avto - ampak ne za 3 otroke.
Torej... za prvega otroka se ne pretirano skeširat za veeeelik avto. Vsak s prtljažnikom bo OK (čeprav ima prijatelj twingota in 2 otroka, pa je čisto zadovoljen).  Pri drugem bosta tako ali tako že kupovala drug avto. user posted image

clock-img

21.09.2007, 23:56

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Moji starši rečejo tako, da smo včasih hodili na morje s kalimerotom in še kampirali smo. ne vem sicer kje smo imeli vse zloženo, ampak morja in šotora se pa spomnim!user posted image
Midva sva mela ob rojstvu sina najprej golfa 4, pol smo kupili večjega peugeota 407, pa pom smo meli en čas samo mojega Peugeota 207, by the way sem letos šla z njim tudi na morje. V kofano je šel vozičk, hrana in prtljaga in neki smo dali še na spredji stol. Tako da če se hoče se gre tudi z majhnim avtom povsod. Nato je moj kupil Nissan Murano in smo šli spet na morje, tokrat smo napolnili 4 krat večjo kofano kot jo ma moj pežo, tako da več prostora ko je več neseš s sabo. naši kolegi nosijo s sabo še na strehi trugo, kovček in ga še tam nabašejo, pa astro karavana imajo, pa še pol stvari doma pustijo.user posted image

Prostor in avto je relativna stvar. Rajš dejta gledat, da je avto ene srednje velikosti, da je varen, finančno ustreza in da vama je tudi všeč. jaz z enim otrokom nebi preveč komplicirala, ker za kratke fure velik avto ni primeren, same težave dela po mestu in na parkingih.

Pa še mal za šalo.....Sicer pa so zdej in razni pregrešno dragi terenci, če vama finance omogočajo je super avto BMW X5, ful placa, gotovo bi z njim uživali, al pa kakšen BMW-jeva limuzina, jaz se nebi branla, ....pa kakšen merčo,... Sej sanjam lahko ane?!

clock-img

22.09.2007, 00:47

clock-img

maja979

pencil-img

823

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Mi imamo Xsaro Picasso in smo ful zadovoljni. Prtljažnik je res velik, prostora kolikor hočeš, pa še udoben je.

mi ga imamo tudi. pa smo zelo zadovoljniuser posted image user posted image user posted image

zbiram kode čajev 1001 cvet

clock-img

22.09.2007, 15:41

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Midva z mozekom sva se pa zagledala v Citroen C4 Picasso Grand. Malo bomo se zdrzali s Xsaro, ker smo samo trije, ko se pa nasa druzinica poveca se za kaksnega clana, bomo pa definitivno sli v nakup vecjega avtomobila.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

06.10.2007, 19:58

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

mi mamo sharana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mi je pa všeč  captiva (mogoče bo čez kako leto najina)

clock-img

07.10.2007, 21:21

clock-img

Anonimen

Midva bova verjetno prihodnje leto vzela Dacio Logan MCV s sedmimi sedeži. Se mi zdi zelo uporaben avto..user posted image

Res je user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem