cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Dojenje in carski rez

clock-img

04.10.2007, 15:29

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Dojenje po CR ni nemogoče kot nekateri pravijo, je pa malo otežkočeno. Sama sem po CR normalno dojila, sem pa otroka zahtevala takoj ko sem se zbudila iz narkoze. Pri dojenju pa mi je veliko pomagala mami in ne vem kako bi steklo dojenje če mi nebi pokazala kako se sploh pravilno pristavi otroka.

clock-img

04.10.2007, 17:10

clock-img

banki

pencil-img

74

Meni je po CR mleko priteklo 3 dan po posegu, pred tem je bil na dodatku, vendar je vseeno potegnil + da sva se dojila preko nastavkov (vdrte bradavice). Pomagala sem si z blazino za dojenje. Kasneje sva prekinila dojenje zaradi drugih razlogov.

clock-img

04.10.2007, 21:36

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

Jaz po CR nisem dojila. Naval mleka-kaj je že to? ampak po mojem tudi če bi rodila po normalni poti ne bi imela mleka. Če boš imela težave omeni gin., da ti predpišejo tametil tablete za nastanek mleka. vendar ga je treba začeti jemati čimprej. Pri meni ni pomagalo.

user posted image  saj bo.

clock-img

05.10.2007, 20:55

clock-img

katja pv

pencil-img

473

Jaz sem prvega rodila naravno, drugega pa s CR. Dojiti sva se začeli naslednji dan po CR, ker je mala prvi dan prespala - jo je zgleda narkoza malo bolj oplazila. Mleko sem dobila takoj drugi dan in je mala tretji dan že ostala na teži, četrti dan pa se že pričela rediti. Dojila pa sem sede, mi je bilo to bistveno lažje, pa tudi bolj sem bila navajena sede kot leže. Tudi sestre niso nič težile ker sem dojila sede (ponekod moraš obvezno leže!?).


_____________________________

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem