cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Hranjenje med pregledom pri pediatru

clock-img

03.09.2007, 21:10

clock-img

viv_

pencil-img

9144

- jaz sem ji povedala da ne dojim in je pač napisala "ni dojena". Pri prvi sem pa povedala, da dojim in je napisala "dojena". In nobenega pogleda, komentarja, karkoli... Pač podatek!

- če sem imela pediatra v času hranjenja, sem jo ponavadi nahranila prej, tako da jaz nisem bila živčna, kdaj bo lačna, kako bomo jedli itd.

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

03.09.2007, 23:01

clock-img

Majchi

pencil-img

2395

Naša je polno dojena in na prvem pregledu je jokala, čeprav sem jo dojila, preden sva šli od doma. Zdravnica je sama rekla, naj jo malo pristavim, da se potolaži. Itak, da je palilo, ziza je zakonuser posted image . Zdravnica naju je pa celo pustila sami v njeni ordinaciji za 10 min, da jo v miru nahranim.

Jutri zjutraj imamo drugi pregled in cepljenje in zelo močno sumim, da bo situacija podobna kot prvičuser posted image .

*Lavra*, nahrani ga, ko mu paše. Na kakšen način ga hraniš pa itak nima veze. Noben način ni tok zakompliciran, da ga ne bi mogla izvest. Pri drugem pregledu boš že bolj sproščenauser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem