n74 tudi mene skrbijo leta, imam jih sicer 3 manj, kot ti, ampak veš kaj, ne dajmo se prehitro letom, jaz si močno želim postati mamica živemu in zdravemu otročku, rojenemu ob pravem času, čeprav vem, da bo sedaj še minilo nekaj časa, dokler bom spet v boju. In po vsem preživetem sicer še nisem močna, da bi vzdržala en dan brez solza, ampak vseeno upam v to. Upam, da se mi želja uresniči.
Mojim angelčkom doma prižgem svečko in gledam plamen in si mislim ... deteca moja, vidite plamen? Upam, da ste nekje tam, kjerkoli in se zavedate ljubezni, ki vam je bila namenjena in upam, da bo prišel čas, ko boste čuvali moje dete, ki mu bo namenjeno živeti in se zdravemu in veselemu poditi naokoli. Upam ...
zvezdan sem sama tudi pomislila na to, da imajo naši angelčki tam družbo ostalih otročkov in čuvajo na nas. V teh trenutkih so take misli čisto razumljive, vsej mislim tako.
Princess Mononoke tudi če angelčki nimajo grobka, imajo lepo mesto v naših srčkih in če želiš prižgat svečko, jo lahko tudi doma. Ne vem sicer, kako je pri vas, obstaja grobek otročkov ali ne, če ja, potem jo seveda lahko tudi tam.
Danes je spet ne težek dan zame ... sodelavec se poroči, s seboj je danes v službo za par minut pripeljal s seboj svojo bodočo ženo, že visoko nosečo ... in ona mi pride izrečt tolažilne besede ... v meni pa je kričalo ... neeeeee hodi mi blizu, prosim, ker ne razumeš mojega položaja. In imam spet dan takšen, da bi ga najraje prespala in še kakšnega naprej.
Za vse eno rožico!