Mihi78, močno držim pesti zate, da vama čim prej uspe ugledati in da bo vse v redu. Bodi optimistična, veliko poguma in energije ti želim.
Jaz se pa danes počutim že kar preveč fantastično. Smo imeli praznovanje rojstnih dnevov obeh najinih sončkov in je bilo res luštno. Sem se sprostila, nasmejala, bila sta tudi brat in njegova noseča žena (jaz bi imela rok 14 dni pred njo), pa me ni nič zvilo, normalno sem se lahko pogovarjala o njeni nosečnosti in tudi o svoji. Vem, da lahko še pride kakšna kriza, ampak srčno upam, da jih bo čim manj in da tole razpoloženje ostane. Sva se pa tudi z možem odločila, da ne bova uporabljala nobene kontracepcije in bova pustila, kar bo, pa bo. Pred to nosečnostjo sva se namreč že zmenila, da grem za nekaj časa na tabletke in da narediva malo večjo razliko. Po splavu sva se spet pogovarjala na to temo, da greva na prvotni načrt in grem na tabletke, zdaj pa ne bova nič. Mene misel na novo nosečnost drži pokonci, sicer bova verjetno nekaj časa pazila, če nama pa spet uspe po naključju, bova pa samo vesela. Pa odločila sva se, da greva za prvomajske počitnice sama v Rim in se neizmerno veselim in bom zdaj lahko odštevala do tja.
Hvala vam punce vsem, ki ste mi v najhujših dnevih pomagale s prijaznimi besedami, tudi z vašo pomočjo se sedaj bolje počutim in bolj optimistično gledam naprej. Vem, da si tudi moj mali nagelček želi, da bi bila njegova mamica vesela in ne bi jokala, njemu je zdaj lepo. Hvala ti mali angelček, da sem ti bila lahko mamica teh 9 tednov.
Luka (13. 6. 2014)