cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: kako pa to dobro dene:-)

clock-img

03.09.2007, 07:23

clock-img

Anonimen

Mi je mož svetoval, da naj najprej malo shujšam, preden grem tečt, da ne bom preobremenila sklepov in bom najprej en čas kolesarila.

Ja, to ima pa prav. Pa tudi ko boš začela, raje teci po travniku ali gozdu, če imaš priliko, asfalt tudi ni dober za sklepe. Pa začni s hitro hojo, pa potem počasi nadgrajuj v tek. Tako sem tudi jaz. Enih 14 dni je trajalo, da sem tu, kjer sem.

clock-img

03.09.2007, 07:29

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Evo, ljupke moje drage, danes 7 km v 40 minutah brez hoje. Čisti tek. Božansko.

A ti na olimpijado ciljaš?

clock-img

03.09.2007, 11:05

clock-img

*sanela*

pencil-img

692

Al bina ti si pa srečnica. Jaz se nemorem ukvarjat z nobenim športom, ker ful čuvam kile. Žal se nemorem zredit. Pa tako bi rada tekla.

clock-img

03.09.2007, 11:24

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *sanela*

Al bina ti si pa srečnica. Jaz se nemorem ukvarjat z nobenim športom, ker ful čuvam kile. Žal se nemorem zredit. Pa tako bi rada tekla.

Mišice so težje od špeha. Sicer sem dojela, da slednjega nimaš, ampak sem hotla povedat, da boš tako kilažo kot izgled telesa ravno s športanjem popravila.

clock-img

03.09.2007, 12:17

clock-img

*sanela*

pencil-img

692

Sm že vse probala pa ni šlo!
Na fitnes sm hodila da bi pridobila več mišične mase pa sm še to malo kar mam špeha skurla!
Mam 43 kile

clock-img

03.09.2007, 12:44

clock-img

Anonimen

Oh, s kakšnim veseljem bi ti svojih nekaj konkretno preveč kil dala.user posted image
A s kakšnimi proteini si probala (v kombinaciji s športom seveda)? Za večanje mišične mase.

clock-img

03.09.2007, 13:55

clock-img

*sanela*

pencil-img

692

Nisem jih še probala, so mi jih v lekarni ponudli ampak prej naj bi se pogovorila z zdravnico. Sm pa tudi ena od tistih ki je nagnjena bolj zdravi hrani, ne zaupam tem "zvarkom".
Morda bo kej boljše ko bom začela piti dostinex tabletke in ko se mi ti hormončki uredijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem