cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Jovo na novo

  
clock-img

20.10.2007, 06:19

clock-img

Anonimen

 50.dan- BELJKOVINE
 
Dobro jutro user posted image
 
Ja punce moje jaz še vztrajam, čeprav grem že sama sebi na živce, ker se tukaj gor sama s sabo pogovarjamuser posted image  No, vseeno bom še pisala, dokler bo vsaj majhen odziv.Kaj se dogaja z vami?
Ste vse obupale?
                                                Lep dan

clock-img

20.10.2007, 18:43

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

 
Ja punce moje jaz še vztrajam, čeprav grem že sama sebi na živce, ker se tukaj gor sama s sabo pogovarjamuser posted image  


Jaz imam tudi tak občutek. Zase, ne zate.

Jaz imam danes OH dan, v ponedeljek pa prvi vodni. Me je že malo strah in pomoje ga bom kar v vitaminskega spremenila, ker sicer se mi zna vse podret.

clock-img

21.10.2007, 08:42

clock-img

Anonimen

Dobro jutro.
Ja, res sem že skoraj obupala.user posted image  Moje motivacijske hlače spravim gor, brez da bi se bala, da se mi strgajo. No, in zdaj sem izgubila voljo za nadaljevat. Ta trenutni uspeh me je uspaval. Če naredim trenutni zaključek, sem vseeno zadovoljna. Od 4.8. sem izgubila 6 kg.
Še vedno vas berem, vendar sploh ne vem, kaj naj napišem, ker itak bluzim.user posted image
Očitno baletka NE bom.user posted image

clock-img

21.10.2007, 08:43

clock-img

Anonimen

Pozabila sem še napisat, da hodim na fitnes. Vsaj gibat sem se začela, če že ne drugega.user posted image

clock-img

21.10.2007, 08:59

clock-img

Anonimen

Jaz sem tudi v glavnem na B, le vmes kakšne OH dan vsekam, ker mi kruh zapaše. Potem pa jem makarone in kruh. Ali pa enmo ali drugo, kakor nanese.

Danes bo B dan. S tem, da konec tedna jem tudi zajtrk priloćnoistno, danes bom hrenovko. Ker je akcija že od jutranjih ur, pa rabim nekaj za moč. V službi pač sedim do treh in nlažje preguram. Če pa skačem okoli, se mi pa kar vrtet začne, pa še vsa živčna sem.

clock-img

21.10.2007, 10:40

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Dobro jutro punce!
Danes sem 400 gramov lazja. Sem vesela, da gre pocasi dol.... torej vse skupaj je slo - 6,4 kg. Sem ze pozabila ker dan je danes, saj ni pomembno, do bozica se bom skusala drzat diete... ker moj cilj je bil -20 kg.... torej se - 14 kg.

Bo pa treba pocasi zacet s trbusnaki, da se mi nebo trebuh povesil in bo se grse kukr je blo. A dela katera izmed vas kake vaje za trebuh in boke, in kake vaje dela?

Lepo nedeljo zelim vsem skupaj!

P.s.: Danes mam sadni dan.

clock-img

21.10.2007, 10:56

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Živjo.

Jaz bi mogla imeti Š dan, pa se bom pregrešila, ker ima moja tamala punčka danes rojstni dan. Nadevana kura se že peče, pa veliko zelenjave bo, tako, da bo nekakšen Beljakovinski dan. edino tota popoldne bo izven konteksta.

Lepo nedeljo.


_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

21.10.2007, 12:42

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Dobro jutro.
Ja, res sem že skoraj obupala.user posted image  Moje motivacijske hlače spravim gor, brez da bi se bala, da se mi strgajo. No, in zdaj sem izgubila voljo za nadaljevat. Ta trenutni uspeh me je uspaval.


Kupi si nove motivacijske hlače.user posted image user posted image

Smrka, jaz sem grozno lena za trebušnjake, zato ker že iz preteklih izkušenj vem, da je kljub velikemu mučnju efekt komaj opazen in pol se mi kar na da.user posted image Pa bi morala, ker je seveda bolje vsaj nekaj kot nič.

Jaz pa zbiram voljo, da bi z novembrom začela hodit na spining. Vsaj 1x tedensko, še raje 2x, večkrat pa itak ni organizirano. Pa me že ob misli v bistvu vse mine, ker sem zadnje dni tako zelo utrujena in se mi sploh ne biciklira. Samo bom morala nekaj migat, doma premalokrat vozim kolo.

clock-img

21.10.2007, 13:43

clock-img

kate_mario_rok

pencil-img

57

vsaka ti čast,samo ne obupaj daj še kakšno spodbudo meniuser posted image

clock-img

21.10.2007, 22:11

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

No jaz pa jutri začnem.Želja je tam nekje -12kg, ampak tud 10 bi blo odlično.Torej jutri B dan.Malo vzpodbude prosim!

clock-img

22.10.2007, 00:36

clock-img

trixi

pencil-img

741

Torej- dejte mi mal razložit vaše poste v stilu: ful grešim, pa sem vseeno shujšala 5 kg....Jaz če grešim, se kvečjemu zredimuser posted image

Danes sem jedla tako zgledno škrob kosilo: krompir pečen v pečici s par kapljicami olja in sveže zelje v solati, potem sem pa popoldne totalno zabluzila in sem se najedla čokoladeuser posted image , zvečer pa še tamalemu ukradla s krožnika par tortelinov- no, saj mali ni imel nič proti. Na vago sploh ne stopimuser posted image , me rešuje edino misel na telovadbo.

Tašonka, ti si rekla, da maš L karnitin kapsule, kako pogosto to piješ? 

Jutri- ups- danes bom imela B, in to take, tahude- jogurt, jogurt, jogurt. Pa sadje. In kavo. In nič. Upam, da zdržim.

lahko noč

clock-img

22.10.2007, 10:48

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Jutro punce!!
Danes imam mesni dan. Za kosilo bom pojedla sendvic s cist crnim kruhom, se neka semena ma notri. SEm se ze navadla na ta kruh, tako da bel kruh je cist crtan iz mojga jedilnika.
Zvecer mi pride moja najboljsa prijateljica na obisk iz Slovenije, tako sem vesela da neznam opisat. Naredila bom zvecer amerisko pito z brokoli, spinaco in slanino. Komaj cakam.

Trixi. Jest sem shujsala v 48 dneeh 6, 400 gramov. Nemorem rect da se drzim striktno diete, ker ce bi se, bi zgubila sigurno se kake 2 kile. Ampak sem zadovoljna, ker sem zacela z to dieto ze najmanj 10 krat pa sem jo hitro prekinila. Kot vidis zdaj pa kar vstrajam.
Ko jest recem da pregresim, pregresim v tem smislu, da naprimer, ko mam sadni dan in se basem s solato si dam v usta mogoce se mal makaronckov al pa krompirja, al pa rize, odvisno kaj ostali jedo za kosilo.. ampak res ful mal, tako da dobim v ustih nek obcutek da sem tudi jaz jedla "pravo" kosilo. Ostale dneve se vcasih tudi pregresim ampak ne pretiravam... ker ce zacnes pretiravat, pojest eno celo cokolado, pa ko mas naprimer mesni dan da jes se krompir zraven... potem je bolje da prenehas z dieto. Ker to nima smisla in rezultati nebodo vidni. Me je prijelo pa ene dva krat odkar sem na dieti, da sem se prov nazrla... in potem je bilo spet v redu.. prov rabila sem.
Jest mam v cilju zgubit se 15 kil... lahko recem za sebe da sem odvisnica od hrane in je to isto kot bi bila odvisna od cigaret ali kakih pozivil. Enostavno samo jedla bi. Tako da se moram prov pohvalit, vsem tle na RR ki hujsajo, ker mi vlivajo motivacijo in energijo pa tudi Njuskalo, ker mi je pomagala da sem sama spoznala da se moram v roke prijet in mislit na sebe in ne na hrano. Dokler si nebos v glavi postimala, da moras mislit na sebe ti dieta nebo pomagala.
Velik srece!
Lp, smrka

clock-img

22.10.2007, 10:50

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Pa se to bi rekla za vse tiste ki pijete tablete za hujsanje - PROC Z NJIMI. Nobene tablete vam nebodo pomagale, ce se ve same ne boste prijele v roke in zamislile nad sabo. Kile nismo dobile cez noc.. vse se je nabiralo postopoma.. torej z dieto bomo postopno zgubile kile... pocasi pa bodo rezultati vidni. ZAUPAJTE VASE in ne v TABLETE!!


clock-img

22.10.2007, 13:56

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Meni ni več nič jasno user posted image  Po kateri dieti zdaj hujšate? Beljakovinski, 3md ????

Ker jaz moram MORAM MORAM iti z vami. user posted image  In MORAM, MORAM, MORAM izgubiti 7 kil. In začela bi jutri, pa se ne vem zraven spravit. Pomagajte, ker me bo drugače konec. user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

clock-img

22.10.2007, 14:21

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Pozdravljene po dolgem času!
Tudi jaz še kar vztrajam, čeprav se ne javljam ravno pogosto. Imam pa danes beljakovinski dan, izgubila pa sem 12 kg. Se mi zdi super, res pa se kar strogo držim in zelo malo grešim. Nekaj časa sem bila že zelo pridna in sem vsak dan bila na orbitreku, zdaj pa spet nekaj štrajkam.
Glede tablet in raznoraznih praškov, pa se tudi meni zdi vse lari-fari. Po mojem moraš kile spravit dol, tako kot so šle gor.
Tanikaa ene punce so prešaltale na beljakovinsko dieto, ene pa vztrajamo na ločevalni.

Pozdravček

clock-img

22.10.2007, 16:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: trixi

Tašonka, ti si rekla, da maš L karnitin kapsule, kako pogosto to piješ?


Eno kapsulo na dan pred kosilom, kake pol ure prej. Več kot eno se ne sme vzet.

Smrka, vem, da je treba sebe v roke vzet, in če tega ne bom nardila, je na dolgi rok brezveze, da sploh hujšam. Ampak za svoj boljši občutek jemljem še l carnitin. Niso to glih neke klasične shujševalne tablete in predvsem se ne zanašam samo na njih.

Tanikaa
, prevladujemo tiste na ločevalni, ene so pa z nje prešaltale na beljakovinsko.

Jaz ga pa dans že drugi dan lomim. Včeraj je bil sadni dan, danes vodni, pa sta šla oba po gobe.user posted image Tamaladva me že par dni ob živce spravljata, čist sta nemogoča in sploh tamali se cele dneve sam dere. In včeraj zvečer in pa malo prejle sem se dobesedno tresla od živcev in lakote in sem se obakrat nažrla sladkarij.user posted image

clock-img

22.10.2007, 21:19

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

No evo danes sem se začela it ločevalno dieto.Sej sm to že dvakrat skoz dala, pa mi par reči še vedno ni jasnih.Ali lahko stvari med sabo mešam, mislim znotraj tistega dne, recimo različne beljakovine.OK, vem da jajc in mesa ne skupi, kaj pa recimo jogurt in meso ali pa krompir in fižol?Lepo prosim za pomoč!

clock-img

22.10.2007, 22:08

clock-img

trixi

pencil-img

741

user posted image user posted image user posted image sem tko vesela, klepetamo, bravo

bom šla kar po vrsti (kot so hiše v Trsti)

LUNA 06 za vzpodbudo:user posted image user posted image user posted image . Pa naj ne bi mešali med seboj različnih B, ali pa OH, Š, vsaj ne pri enem obroku.

Tašonka hvala za odgovor, jaz sem nekje prebrala, da L karnitin lahko jemlješ tudi samo pred povečano fizično aktivnostjo, zato me je zanimalo kako ga jemlješ ti. Bom jaz tudi kar redno vsak dan.

Smrka, veš, saj mogoče sem včeraj delovala malo sitno, sam res, ne jem junk fuda, pijem večinoma vodo, sem kar naprej v gibanju, ...in mi res včasih pokne film, ker se vrtim v začaranem krogu, pol pa še kakšen greh in evo: sem, kjer sem. Pa user posted image , med nosečnostjo sem se zredila 20 kil, in to je zadnjih 5, ki jih moram spravit dol, pa ne gre in ne gre. 

Danes sem pojedla- popila dva jogurta, eno japko, eno mandarino, dve banani mičkeni, tri kave in zdaj bom še eno, premalo pilauser posted image  bom še to zdaj se napila vode pa da vidimo kako bo. Jutri pa V. Juhu, zeljeuser posted image

Tanikaa, pa ne bi ti začela z nami na tak dan, da bi imele vse istega; ma ja, brez veze, glih jaz ti to težim, ko mam sploh svoj ritem. Namreč en OH ali Š dan zamenjam za B, ker mi jih je čisto premalo, tako da imam v enem krogu dva B, en OH- ali Š in en V dan. Nisem pa glih za zgled tu gor, bolj za jamranjeuser posted image . No, dobrodošla, tudi tebi za vzpodbudo user posted image user posted image user posted image

ala, grem jaz tisto vodo popit, se tipkamo jutri, držte se

clock-img

23.10.2007, 07:13

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Jutro punce. Hvala za odgovore. Sem že enkrat probala z ločevalno pa mi ni sedla. Sem bolj pristaš beljakovinske. In danes začnem. user posted image  Kriza.

Moram se znebiti 7 kg. Zakaj se to ne da zrihtat v enem tednu? user posted image  Sanja svinja kukuruz, a kukuruza .... user posted image

Nič, danes do 12.00 mandarine. Potem mam s sabo samo kranjsko klobaso user posted image , ker drugega nisem mela doma, tak da nisem glih imela izbire. Za večerjo pa nimam pojma, kaj bo. Se bom že znašla.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

clock-img

23.10.2007, 11:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: trixi

Tašonka hvala za odgovor, jaz sem nekje prebrala, da L karnitin lahko jemlješ tudi samo pred povečano fizično aktivnostjo, zato me je zanimalo kako ga jemlješ ti. Bom jaz tudi kar redno vsak dan.


Aja, tudi to ja. Takrat je v bistvu zares učinkovit, ker res pomaga hrano ali špeh v energijo spravit. Samo zadnje čase kar bluzim s tem miganjem, pol pa pred kosilom vzamem. Če rem migat, pol pa pol ure pred miganjem vzamem.

clock-img

23.10.2007, 12:31

clock-img

dalin

pencil-img

1806

Smo se pa res porazgubileuser posted image .Kind lady,kaj je s tvojim vsakodnevnim poročanjemuser posted image .Menda nas nisi zapustila.
Tannika dobrodošla.
Danes sem se tehtala,priznam nisem zdržala,da se ne biuser posted image , in mi je vaga pokazala 56,4 kguser posted image .Nisem toliko pričakovala,da bi šla v parih dneh 60 dkg dol,sem pa vesela.Pričakujem pa tudi rdečegauser posted image .Ni enkrat ena tukaj gor pisala,da ti pred user posted image ,ful pade teža,med user posted image    pa ti vaga več pokaže.
Bom vidla,kaj bo,ko jo dobimuser posted image .
Tašonka ti kar vztrajaj naprej inuser posted image  za izgubljene kg.Pa tudi jaz se kdaj pregrešim,sploh če mi moji štirje po butici skačejouser posted image .

_____________________________

Žan 27.09.2006

clock-img

23.10.2007, 13:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: dalin

Tašonka ti kar vztrajaj naprej inuser posted image  za izgubljene kg.Pa tudi jaz se kdaj pregrešim,sploh če mi moji štirje po butici skačejouser posted image .


Ja, samo jaz sem ga včeraj še dalje srala.user posted image Sem pol kar beljakovine jedla, pa kruh. Upam, da ga nisem preveč polomila in da bo šlo še kaj dol, če se bom naprej držala diete.

clock-img

23.10.2007, 13:32

clock-img

dalin

pencil-img

1806

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

IZVIRNO SPOROČILO: dalin

Tašonka ti kar vztrajaj naprej inuser posted image  za izgubljene kg.Pa tudi jaz se kdaj pregrešim,sploh če mi moji štirje po butici skačejouser posted image .


Ja, samo jaz sem ga včeraj še dalje srala.user posted image Sem pol kar beljakovine jedla, pa kruh. Upam, da ga nisem preveč polomila in da bo šlo še kaj dol, če se bom naprej držala diete.



Ma,če en dan malo bolj zabluziš,kaj potemuser posted image .Saj tudi jaz,se pa naslednji dan "branim" hraneuser posted image  in to orng.Sem trmasta ko bik.

_____________________________

Žan 27.09.2006

clock-img

23.10.2007, 14:41

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: dalin


Sem trmasta ko bik.



A mi lahko daš malo te trme? Bi mi zdaj ful prav prišla. user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

clock-img

23.10.2007, 20:13

clock-img

dalin

pencil-img

1806

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: dalin


Sem trmasta ko bik.



A mi lahko daš malo te trme? Bi mi zdaj ful prav prišla. user posted image



Tannika,ti mi pa res deluješ odločna ženskauser posted image .Vsaj po tvojih postih,ki jih beremuser posted image

_____________________________

Žan 27.09.2006

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem