cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Jovo na novo

  
clock-img

05.09.2007, 11:48

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Grem v trgovino, ker se jutri kao vse podraži in mi Njuškalo pred nosom zapre blagajno. user posted image




!!!!!!!!!Še dobro, da jaz tukaj  njuškam in vidim, kako me opravljaš!Pazi se....user posted image Sploh te nisem niti videla, veš,da bi ti pokasirala tisto banano al kaj si mela...grrrr....user posted image Kje si se skrivala, da me nisi niti pozdravt prišla?user posted image Sploh pa nismo nič ne vem kaj podražil, v tolažbo...edin testenine so šle iz 0,29 na 0,32.Je nekaj, ni pa ful grozno.

_____________________________

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

05.09.2007, 11:56

clock-img

Anonimen

Se bova po MSN-ju zmenle.

clock-img

05.09.2007, 11:56

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

user posted image user posted image user posted image , mimogrede, kam si pa šla v trgovino?user posted image


V Lidl, a ne. Saj tam dela Njuškalo.



No, to me je zanimalo, nisem vedela. Pa sem bila zadnjič enkrat tam (prvič do sedaj) in sem spraševala nekaj o enih predalnikih, bogve, mogoče mi je pa še ona odgovorila. Ampak une niso bile za blagajno.





Ja, vse je možno.Se pa ne spomnim, ker me ful stranke sprašujejo...moraš pustiti bolj globok vtis, da si te bom zapomnilauser posted image

_____________________________

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

05.09.2007, 11:58

clock-img

Anonimen

U, nekaj sem se spomnila, grem na ZS.

clock-img

05.09.2007, 19:27

clock-img

Anonimen

Kako je punce? Je kaj lakote? user posted image

clock-img

05.09.2007, 19:39

clock-img

Anonimen

Ne, trenutno ne, ker sem ravno povečerjala. Za kosilo sem jedla meso in solato, za večerjo pa sir in mukarice. Tega naj se sicer ne bi počelo, ampak ko si enkrat tole dieto že dal skozi in veš, da je precej enolična ... mah,k kakšne blazne škode ne more biti. Metabolizem se ti pa itak ne spremeni, o tem pa nisem nikoli dvomila.

Pa ostale?

clock-img

05.09.2007, 19:50

clock-img

Anonimen

V službi sem pojedla hot-dog. Ko sem prišla domov, sem pojedla kitajsko zelje+mocarela v solati in pol sirove štručke. Za večerjo pa ne vem, če bom kaj, ker sem še vedno sita.

clock-img

05.09.2007, 20:09

clock-img

lucika

pencil-img

2357

jaz sem bila pridna: za zajtrk banana, za kosilo piščanec in pečena zelenjava, za večerjo pa (pst pohani) piščančji zrezki in sveže kumarice.

naj mi hitro za jutri ena napiše recept za rižoto z jurčki; menda brez smetane... tole bi jutri jedla....mmmmm. sam naredit ne vem če jo znam...

clock-img

05.09.2007, 20:39

clock-img

Anonimen

Rižota z gobamiuser posted image

Jaz riž posebej skuham, da se gobice preveč ne skuhajo.
Na olivnem olju prepražim čebulo,nato dodam gobe, oboje malo pražim in nato dodam mezgo, sol, sesekljan česen in peteršilj.Začinim z malo vegete.K temu stresem riž in premešam.

clock-img

05.09.2007, 20:59

clock-img

flecker1

pencil-img

528

Sedaj pa končno javljam. V nedeljo po pričakovanju sem jedla vse kar sem dobila na krožniku user posted image , v ponedeljek grehhhhh namesto sadnega dneva sm jedla juho, rjavi pire in meso....user posted image user posted image včeraj pridnaaa na B sem jedla govejo juho, pa pohano meso, večerjala nič. Danes Š pa sm jedla ričet, večerja nič. Glih mi sedaj kruli v želodcu, bo voda pomirila kruljenje.
Jutr pa palačinkeee, lahko tud tacosi, bm vidla. Pridne ste user posted image user posted image

clock-img

05.09.2007, 21:47

clock-img

ajja

pencil-img

513

Punce, jaz sem pa ful pridna.user posted image  Zaenkrat se držim diete še brez grehov, danes pa sem spet začela (po porodu) hodit na aerobiko. user posted image  Uuuuu, kak paše!
Drugače pa mi je ta B dan najbolj zoprn, se mi tako lušta nekaj sladkega.user posted image

clock-img

05.09.2007, 21:53

clock-img

Anonimen

Ker za večerjo sploh nisem bila lačna, sem si privoščila pol litra toplega kakava.user posted image

clock-img

05.09.2007, 22:13

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Pa je za nami še en uspešen dan.user posted image  Jaz sem si zjutraj najprej privoščila belo kavo, potem pa še dve nektarini. Za kosilo so bila jetrca in rdeča pesa, za večerjo pa šalca navadnega jogurta. Sita sem ful.user posted image

clock-img

05.09.2007, 22:27

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Danes sem jedla, kot sem napisala, le pred eno uro sem dodala v želodec en velik grozd grozdja. Sedaj imam pa še 3dcl čaja, pa spat. Pa ne morem rečt, da nisem lačna, ker sem.

Za jutri pa še ne vem. Premišljujem, da bi dala ješprenj namočit.

Lp

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

05.09.2007, 22:44

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Oj punce sotrpinke!
Mene pa neki zanima. Mal berem kar pisete nekatere naprimer ena: za kosilo bojedla ocvrt sir, za vecerjo pa piscanca.... a ni v tej 90 dnevni dieti bistvo da jes za vecerjo ravno to kar jes za kosilo vendar pol manj? A se izogibate cvrtja?

Jest sem mela danes makarone za kosilo in vecerjo z omako iz paprike, buck, korencka in paradajza... zraven pa velka skleda salate. Jutri nevem kako bom zdrzala sadni dan... o maj gat... help mi!!!!
Mislim da si bom skuhala zelenjavo pa jo jedla s solato,..........mogoce se zelenjavno juho brez rezancev....

clock-img

05.09.2007, 22:57

clock-img

trixi

pencil-img

741

Da ne boste mislile, da sem obupala- samo internet nam ni delal, pa baje da je šel modem, mamo novga. Ah, jaz se na tole zastopim kot...

Torej, da vas ne morim, bom poročala, kaj sem danes jedla- zjutraj kapsulo jabolčnega kisa z velikim kozarcem vode, kavo z mlekom- ja ja, saj vem, potem pa do štirih popoldne nič. Pač, tako je naneslo. Potem sem pa v roku par ur, takole brez repa in glave vase zmetala 3 dcl jogurta, en topljen sirček, dve feti kuhane šunke, še en jogurt s semeni, par nepraženih arašidov, eno jabolko in dva kapučina.
Aja, pa da priznam- potem se mi pol oprosti- en micen kvadratek čokolade (je bila ful zanič) in eno tanko feto polnozrnatega kruha, da je bilo videt sveto goro skoz.
Aja, pa še to, jaz sem se dokončno odločila, da bom šibala moj ritem. Se pravi B, Š, B, V, B, OH, B, V itd. Si pa jutri obupno želim solate s tuno notri (je bila v planu danes) ma bom že.
Aja, a kera kaj telovadi? Jaz sem bila včeraj pridna in sem se namazala z uno taoranžno kremo od Afrodite, kao za odvajat vodo. Ma, če verjameš, pomaga. No, kožo pa res vse te kreme naredijo ful lepo. mislim, te kreme od Afrodite, cimet gel, pa ta oranžna.
Ah, nakladam, boljš da grem spat.
Nočko, jutri pa pogumno naprej

clock-img

06.09.2007, 05:49

clock-img

Anonimen

                        6.9. ŠKROBNI DAN (6)
 
Dobro jutro user posted image
 
Moj jedilnik danes:
 
Z: nektarina
 K: zelenjavna rižota+ solata
 V:stročji fižol v solati
 
Včeraj je bilo kar v redu, ker najraje imam beljakovinski dan, takrat nisem lačna.
Drugače pa vidim, da nam gre dobro user posted image Zjutraj sem stopila na tehtnico in sem zadovoljna.Poročamo v nedeljo ko bo uradno tehtanje.user posted image  
                                                       Lep dan!

clock-img

06.09.2007, 07:29

clock-img

njelci

pencil-img

283

jst sm se pa včerej pregrešila user posted image user posted image user posted image user posted image  sm pojedla mal narezka pa rogljiče, kot sm že včerej povedla je mela sestra rojstni dan pa je naredila narezek in jst seveda ga nism mogla saamo hledat user posted image user posted image user posted image  zato sm se odločila da bom danes samo na solatki namesto na OH, jutri pa sadni po načrtu naprej user posted image
pozdravček

clock-img

06.09.2007, 08:13

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Juuuutrooooo!

Moje počutje je že po parih dnevih ko sem spet na dieti SUPER. Počutim se lažja in predvsem nimam tistega občutka zapacanosti (želodca).user posted image

Danes bo na sporedu krompir. Za kosilo ga bom spekla in si zraven naredila še veliiiiko skledo zelene solate, tudi s krompirjem.user posted image  Sem pravi krompirjevc. Za večerjo spet solata s krompirjem. Torej pri nas bo danes krompir na kubik.user posted image  Aja, še prej pa kakšna hruška ali jabolko, kavica pa me je že pogrela.

Imam pa en problemček čez vikend. V soboto je drugi sadni dan, mi pa imamo glavno trgatev. Saj če bi obirala ne bi bil tak problem, bom pa s taščo v kuhinji in mi ni čisto jasno kako naj ta dan speljem brez grehov. Pa tolko hrane, jaz pa na sadju.user posted image  A naj zamenjam dneve al kaj? Čeprav vem da v prejšnji rundi ko sem enkrat začela menjati dneve je bilo potem z dieto počasi konec. Nasvet plis!

clock-img

06.09.2007, 08:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Moje počutje je že po parih dnevih ko sem spet na dieti SUPER. Počutim se lažja in predvsem nimam tistega občutka zapacanosti (želodca).


Tudi pri meni.


Danes bo na sporedu krompir.


Tudi pri meni.


Imam pa en problemček čez vikend. V soboto je drugi sadni dan, mi pa imamo glavno trgatev. Saj če bi obirala ne bi bil tak problem, bom pa s taščo v kuhinji in mi ni čisto jasno kako naj ta dan speljem brez grehov. Pa tolko hrane, jaz pa na sadju.


Jej zelenjavo.

clock-img

06.09.2007, 08:58

clock-img

Anonimen

jaz sem pridna (nisem še grešila mislim pri dietiuser posted image )

clock-img

06.09.2007, 09:02

clock-img

lokvanj

pencil-img

414

Ojla!
Smrka ja jaz sem enako prebrala in se držim tega da jem za večerjo pol manj kot za kosilo, vedno pa isto stvar. En dan sem si (prvi v dieti) privoščila ocvrti siruser posted image , ampak sem zvečer pol jedla kislo mleko . To je bilo edinkrat da ni bolo za kosilo in večerjo isto, bili pa so mlečni izdelki.
V bistvu je najbolj fino če se izogibaš ocvrtem ja, ampak če imaš nekaj rad se mi zdi da 1x na mesec na škoduje če si mal provoščiš user posted image . Govorim zase, da ne bo pomote!
DRugač je dones kazala T - 6 user posted image user posted image user posted image  še malo pa se bodo številke prevesile pod mejo (danes je zadnja št.0, kmalu pa bo 9) user posted image .
Danes imam OH dan pa sem se odločila da bomo jedli makarone z paradižno omako. Zvečer pa sladoled. Yupi user posted image .
In potem jutri sadni dan. Pa bo spet 4 dni naokrog...
Lp vsem

_____________________________

lokvanj

clock-img

06.09.2007, 09:06

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Dobro jutro.

Kot sem predvidevala, so bili doma vsi proti ričetu, zato bomo imeli zelenjavno rižoto.

Tudi jaz nisem več tistega napetega občutka  v trebuhu, ampak po počutju sem pa ratala sitna, da je groza. Manjkajo mi moji sladki grižljaji.


Smrka, jaz sem za K jedla pohan sir, kasneje pa piščanca. To pa zato, ker se bom drugače prenasitila ene stvari in bom težje zdržala do konca. Tako malo mešam. Če bom zato izgubila kaj manj - verjetno, ampak moj cilj ni izgubiti vse v enem mesecu. Kar se cvrtja tiče, je pa sir edini tak primerek, ker meso samo popečem.


_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

06.09.2007, 09:16

clock-img

lucika

pencil-img

2357

meni se "toplijo" grenivke, ker sem jih imela v hladilniku. torej za zajtrk bo to; za kosilo rižota, ne vem, če gobova, al zelenjavna, lahko tudi gobovozelenjavna:) in solata. za večerjo pa...hm, bomo videli. gobove rižote se ne pogreva, bom videla...
drugače se nalivam z vodo in z cedevito. tehtnica je sla spet pol dol; samo kaj ko imam tako, da na pol kg potegne...si bom v ponedeljek kupila v šparu, ko bo v akciji, se mi zdi ful ugodno 19 eur se mi zdi. pa bom vsak gramček vedela, hihi... jaz da bi se zehtala enkrat na teden? ja, pa res...enkrat zjutraj, enkrat zvečer. lažem, trikrat za vsako gor stopim, in upma da bo kaj drugače kazalo.
ampak babe, tole zdaj je ze moj 1 mesec neprekinjene diete. to še mi nikol v zivljenju ni uspelo....upam, da se ne bo meril le čas, pač pa na koncu tudi kilogrami!

clock-img

06.09.2007, 09:46

clock-img

muška

pencil-img

3223

Jaz tudi ne morem jest za večerjo iste hrane kot je bila za kosilo user posted image  , pa sem shujšala že 2 kg, tako da očitno ne delamo tako narobe user posted image .

Drugače pa sem včeraj ful uživala  user posted image , tisti puranji zrezek je bil takooo dober user posted image user posted image  . SEm pa zvečer naredila eno majhno pregreho (ali pa tudi ne ???), torej pojedla sem ene 3 šnite pršuta in sir in četrt trdo kuhane jajčke.


No danes imam na sporedu, rižoto s šampinjoni!

Naredim jo pa tako:
.prepražim čebulo, dodam na šnitke narezane gobice, prepražim, dodam riž in vodo in eno jušno kocko in to je to. KO je rižota gotova, dodam še malo petršilja in kosilo je gotovooo user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem