cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Danes bom pa tudi jaz začela

  
clock-img

14.08.2007, 18:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rija

Da se malo vmešam, tudi jaz namreč pucam večletne zaloge in mi gre kar dobrouser posted image , ampak največja napaka je, da nimate zajtrka....to je najbolj pomemben obrok v celem dnevu.....in kar je še najbolj pomembno, da se ne trapite in nič ne jeste....najpomembnejše je, da na vsaki 2 uri pojeste par grižljajev in ste konstantno site in potem je tudi mala verjetnost, da zapadete v volčjo lakoto...pa popoldan nobenih ogljikovih hidratov...super večerja je pusti zrezek s solat....

tak, zdaj sem bila malo pametna user posted image user posted image  zdaj pa se grem pogledat v ogledalo, da ne slučajno ne zgubim volje user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Se strinjam. Po sebi vem, če ne zajtrkujem me zagrabi volčja lakota, potem pa adijo hujšanje.user posted image

clock-img

14.08.2007, 22:24

clock-img

pika30

pencil-img

1150

Lucija,jaz sem shujšala do zdaj 8kg.
Pri jajčni se najde malokdo,da shujša 15kg z eno dieto.Če hočes uspešen rezultat se moraš strogo držati diete,če vmes grickaš karkoli dieta potem ni tako učinkovita.Če je huda sila pojem pol jabolke in spijem vitaminski napitek za energijo.Obvezno se med hujšanjem dvakrat na dan namažem s kremo po telesu od afrodite oranžna 3v1.

Kind lady jaz vedno obvezno zajtrkujem,ko sem pa na dieti se pa tisti čas poslužujem jedilnika in odštevam dneve da dieta čimprej mine,seveda z uspešnim rezultatom.user posted image


_____________________________

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

clock-img

16.08.2007, 07:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.08.2007, 12:38

clock-img

dalin

pencil-img

1806

Pozdravljene

Še vedno vztrajamo in hujšamouser posted image
Jaz se držim navodil,ki mi jih je dala Teja.
Zjutraj ob osmih sem pojedla en navadni jogurt,ob desetih za malico dve nektarini,ob poldne za kosilo manjši goveji zrezek v omaki in solato,okoli treh bo malica(verjetno sadje),okoli šestih pa nekaj lahkega za večerjouser posted image .Pa veliko vode.

_____________________________

Žan 27.09.2006

clock-img

16.08.2007, 13:07

clock-img

pika30

pencil-img

1150

Moram poročati,zdajle je tehnica pokazala -2.2kg user posted image user posted image  user posted image  ful sem vesela in počutje je več kot na višku.user posted image user posted image
Zajtrk danes je bil pomaranča,2 prepečenca in grenka kava.
Kosilo bo 125g lahke skute,paradižnik in prepečenec.
Punce kar vztrajajte naprej!user posted image

_____________________________

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

clock-img

16.08.2007, 13:46

clock-img

Allia

pencil-img

251

Punce, zdravo.Se vam še jaz malo pridružim,  saj tudi sama izvajam tako dieto, da jem bolj lahke stvari in veliko sadja, pa vode.V enem tednu mi je šlo 1,7 kg dol.Vmes sem imela tudi en sadni dan.Poskušala sem z ločevalno, ampak tokrat mi ne uspe, tako da zdaj malo po svoje kombiniram.Na takšen način kot je jedilnik opisala Teja, ga je tudi meni predlagala ena gospa, ki izvaja tudi shujševalne programe.Do zdaj se kar dobro držim.Grem pa 3x  na dan tudi na leg magic po 2 minuti, se pravi vsega skupaj 6 minut dnevno.Za kaj več nimam kondicijeuser posted image

Uspešno hujšanje oz.pravilno prehranjevanjeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.08.2007, 17:22

clock-img

Yasminka

pencil-img

549

Dekleta se vam pridružujem user posted image . Ločevalna mi nikakor ne gre - nisem ljubiteljica ogljikovih hidratov. Tole s skuto in jajci mi je pa kar všeč. Upam da bomtehtnica kmalu kazala -6kg.

clock-img

16.08.2007, 21:47

clock-img

dalin

pencil-img

1806

Dobrodošli obe.Niuser posted image ,da ne bomo teh par kilc dol sklesale.
Pika tebi pa čestitkeuser posted image

_____________________________

Žan 27.09.2006

clock-img

17.08.2007, 07:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.08.2007, 09:08

clock-img

moci

pencil-img

5572

ku ku,
jaz nisem preveč pridna. ne vem, če lahko živim brez sladkarijuser posted image
se še kateri dogaja, da po kosilu začuti veliko željo po sladkarijah?

clock-img

17.08.2007, 22:00

clock-img

dalin

pencil-img

1806

Kje pa ste vseuser posted image user posted image .Menda niste že obupale.No,jaz še vedno vztrajam.
Dajte se kaj oglasitiuser posted image

_____________________________

Žan 27.09.2006

clock-img

18.08.2007, 00:08

clock-img

apolonica

pencil-img

63

Ma, bi še jaz nekaj vprašala: ali ve, ki hijšate tudi še dojite? Sama mam 2 meseca starega sinčka in prvi mesec je šlo lepo dol, sedaj pa še ene 3 tedne kile stojijo. ker dojim si ne upam lih hujšat, za telovadbo pa tudi nimam cajta, saj ko moja otročka počivata moram tud jaz malo, da zdržim do večera.

Lp

clock-img

18.08.2007, 00:34

clock-img

Allia

pencil-img

251

Ja, jaz še vedno dojim, pa ima punca že 16 mesecev.Glede hujšanja pa je tko, da to v bistvu sploh ni hujšanje, ampak le pravilno prehranjevanje.Jaz sem šla v 1 tednu 2,2kg dol.Iz jedilnika sem črtala mleko, jogurte, belo moko, jem le črn ali polnozrnat kruh, ne jem banan in grozdja, pijem vodo, ne jem krompirja in obvezno jem 5x na dan.
Z:kruh ali sadje , črna kava
M:sadje(3 naktarine),
K:karkoli, ampak bolj lahko (brez kruha, brez krompirja), nesladkan nescaffe
M:sadje.nesladkan nescaffe
V:solata, hrenovke,...nekaj lahkega

Obvezno jem 5x na dan!!!

Se pa tudi pregrešim, ampak sem naslednji dan potem bolj na sadju.
Aja, pa pred vsakim obrokom spijem 2 dcl vode.

Jaz hujšam že od 3 meseca poroda, ampak bolj teoretično, praktično pa ni šlo, ker sem bila preveč utrujenauser posted image Sicer sem še vedno, ker se še vedno zbujamo ponoči in se dojimo, ampak do zdaj uspeva, tako da se bom kar tega držala. Resno sem pa začela v petek.
Sem poskušala z ločevalno, ampak ne zdržim, ker moram vsak dan jesti to kar je predpisano, to pa ni zame, čeprav sem 5 let nazaj shujšala z ločevalno v 1 mesecu 5 kg.
Ločevalne med dojenjem tudi ne priporočajo zaradi možnosti alergije.
Če pa le malo paziš pri hrani, pa otroku lahko narediš samo dobro, saj poješ veliko vitaminov(sadje, zelenjava), piješ vodo kar je dobro za nastajanje mleka, ...Ne vidim nič slabega pri takem hujšanju.Celo na netu pediatri priporočajo hujšanje le po Montiju-med dojenjem.(med.over.net)Na tem naslovu si mal preberi pod pediatri in potem vtipkaj hujšanje.






clock-img

18.08.2007, 14:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.08.2007, 14:19

clock-img

apolonica

pencil-img

63

Allia,
hvala za izkušnjo. Imam pa še en problem. Živimo v isti hiši kot moja mami, ki je tiste sorte mama, ki pravi, da je treba med časom dojenja jest zelo kvalitetno hrano in zato je tudi ona pripravljena kuhati za vse, tudi mojo družinico, saj je v svojem stanovanju sama in za enega kuhat je res brez veze. To je veliko olajšanje, saj meni ni treba, tudi kuha zelo raznoliko hrano, ki ni vedno kalorična; ampak mi je težko reči, da naj zame pripravi še poseben jedilnik.

Zakaj pa ne ješ krompirja?
Pa tud mleku se tažko odpovem, saj intenzivno dojim, nič ne dodajam in je mleko priporočljivo.
Kako veš, da lahko to dvoje opustim?

Bom si enkrat prebrala tisto, kar si mi svetovala ma med.over.net, najbrž ponoč, ko bodo deca spali. Sedaj pa že šibam naprej...

Lp 

clock-img

18.08.2007, 23:06

clock-img

Allia

pencil-img

251

Apolonica, jaz sem se krompirju odpovedala šele 1 teden nazaj - ok, včeraj sem ga jedlauser posted image , ker  mi je tako priporočala gospa, ki se ukvarja dietami oz. spremlja folk pri hujšanju in svetuje.Enako velja za mleko.Drugače pa saj se ti ni treba temu odpovedati, mogoče izpusti samo krompir, ki pa itak nima nobenih pozitivnih lastnosti in je le gomolj s katerim so enkrat fotrali prašiče, šele kasneje smo ga začeli jesti še ljudjeuser posted image user posted image user posted image Zanimivo, a?
Preberi si še knjigo Montignac.Notri je full dobro vse razloženo in po tistem res brez problema hujšaš.Ne smeš mešati mesa in krompirja, pa full je takih for oz. Montignac celo odsvetuje krompir, ker ima visok glikemični indeks.Moja prijateljica je za kosilo jedla vse in se ni ničemur odpovedovala.Zajtrkuje jogurt, za kosilo ima kar pač skuha mama, potem pa je le še sadje in zelenjavo...Pa je že full shujšala, počasi, ampak vztrajno gredo kile dol.Poskusi pa tak sistem.Jaz  bi na tvojem mestu pazila na to, da imam dnevno 5 obrokov in da po kosilu jem le še bolj lahke stvari.

clock-img

18.08.2007, 23:10

clock-img

Allia

pencil-img

251

Še to, glede na to, da ima tvoj otrok šele 2 meseca jaz ne bi opuščala mleka, ker ima veliko kalcija in to dobi tudi otrok skozi dojenje.Sama vem, da sem prvo leto pojedla veliko mlečnih izdelkov, zdaj pa mi ni več problem, ker že sama je in ji dam jogurte, ker mleka ne pije nič, razen mojegauser posted image Krompir pa komot spustiš.

clock-img

19.08.2007, 07:19

clock-img

dory

pencil-img

8852

No pri meni so sle dol tri kile... + zaradi vsakodnevnega izvajanja trebusnjakov,sem se znebila ze mal trebuha...jem pa skoz po mal...zacnem z zajtrkom...in potem sadje za malico...kosilo ponavadi se vedno delim, pa spet sadje in lahka vecerja..

diet se ne grem vec..ker toliko casa ko se jih striktno drzis se nekam gre vse skup...potem pa itak vemo,da celo zivlejnje se strogo tega ne mores drzat...cim zacnes vsaj priblizno normalno jest, gre vse nazaj...jst sem tud pri locevalni zgubila zeljeno, se celo mal vec...potem je prisla zima, z njo normalni obroki in se kak zraven in sem dobila vse nazaj...nima smisla...jest vsega po malem, predvsem zacet z zajtrkom pa velik tekocine in gibanja pa ne mors falit....

in se zlato pravilo...kratkorocno izgubljene kile se bodo prej al slej vrnile...pravilno izgubljanje kg naj bi blo na dolgi rok, tudi ce samo ena kila na teden...le to obdrzis,saj nase telo ni neumno in se takoj sprogramira drugace :)

clock-img

20.08.2007, 08:51

clock-img

Yasminka

pencil-img

549

Imam kar slabo vest, ko vas berem. Mene vikendi nesejo. Smo vsi na kupčku in pridno kuhamo in papcamo user posted image . Kile pa letijo v višave user posted image . Se bom ta teden res potrudila in upam, da bo v petek že kakšna kg manj.

clock-img

20.08.2007, 14:39

clock-img

Allia

pencil-img

251

IZVIRNO SPOROČILO: Yasminka

Imam kar slabo vest, ko vas berem. Mene vikendi nesejo. Smo vsi na kupčku in pridno kuhamo in papcamo user posted image . Kile pa letijo v višave user posted image . Se bom ta teden res potrudila in upam, da bo v petek že kakšna kg manj.



Yasminka, nič ne imej slabe vesti, nisi edina.Jaz sem shujšala 2,2 kg, ampak sem čez vikend lapo pridno papcala ali bolje rečeno se nažirala, tako da jutri in v sredo bom bolj na sadju in zelenjavi.Danes sem jedla kosilo, od zdaj naprej pa le še sadje.Upam, da bo do četrtka šlo dol na -3kg.

clock-img

22.08.2007, 21:12

clock-img

dalin

pencil-img

1806

Čeruser posted image

Ja kaj je zdaj z vami!?Menda niste že vse obupaleuser posted image ,jaz nisemuser posted image .V enem tednu je šlo dol 1,3 kg.Včeraj sem pa še bolj pazila kaj jem,je bil krajec,in je šla še kila doluser posted image .Mogoče malo preveč v enem dnevu,ampak vseeno..........

V glavnem jaz še vedno vztajam,vsak dan pridno telovadim in delam trebušnjake.

Oglasite se kaj

_____________________________

Žan 27.09.2006

clock-img

22.08.2007, 22:36

clock-img

lucika

pencil-img

2357

a se vam lahko še jaz pridružim?
od prejšnjega ponedeljka sem na dieti kemičnega razkroja. rezultati so malo manjši od obljubljenih, pa se vseeno trudim in vstrajam. -3 kg je trenutno.je še katera na tej dieti?

clock-img

22.08.2007, 23:00

clock-img

Allia

pencil-img

251

Jaz se bom jutri tehtala in se mi zdi, da ne bo nič lepega povedala tehtnica.user posted image user posted image user posted image Sporočim jutri.Kdaj nastopi obdobje, ko začnejo kg stati na mestu?

clock-img

23.08.2007, 00:48

clock-img

sončica12

pencil-img

6

Jas se vam tudi pridružim...saj mi je zadnja bolezen prinesla nekaj nezaželenih kg in moram do oktobra zopet pridobiti staro kondicijo...

clock-img

23.08.2007, 07:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem