cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Pačenje 16 mesečnemu otroku

clock-img

18.08.2007, 00:48

clock-img

Allia

pencil-img

251

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Lej, ne kompliciraj in pač povej naravnost, da te moti, če ji reče buci buci, ... Jaz se s svojim otrokom dosti pogovarjam v pomanjševalnicah, predvsem -  pridi, greva rokice umit, bova ritko previla, .... Pa se mi ne zdi to nič narobe.

Če bi bilo le buci buc in 3x na teden, sem že omenila, da me to ne bi motilo.Je pa to 5x,6x na tedenuser posted image po večkrat na dan, pač skoraj vsakič kadar grem ven oz. kadar jo zagleda.Njena govorica je pa sjdhksjhgkj dksjhflskjdghlkjdhflkdhs.Evo, takauser posted image user posted image user posted image in me moti, ker hčerka vse razume kar se ji reče, le odgovarja v njenem jezikuuser posted image .No, pa saj ni važno, ker se je zdaj malo umaknila in se je od dneva, ko sem to napisala to zgodilo le 2x.Tolko naj ji pa bouser posted image

clock-img

18.08.2007, 00:50

clock-img

Allia

pencil-img

251

Sem malo pobrkala, pa sem še enkrat prilepila moj odgovoruser posted image

Če bi bilo le buci buc in 3x na teden, sem že omenila, da me to ne bi motilo.Je pa to 5x,6x na teden po večkrat na dan, pač skoraj vsakič kadar grem ven oz. kadar jo zagleda.Njena govorica je pa sjdhksjhgkj dksjhflskjdghlkjdhflkdhs.Evo, taka in me moti, ker hčerka vse razume kar se ji reče, le odgovarja v njenem jeziku .No, pa saj ni važno, ker se je zdaj malo umaknila in se je od dneva, ko sem to napisala to zgodilo le 2x.Tolko naj ji pa bo

clock-img

18.08.2007, 12:39

clock-img

alička

pencil-img

2082

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Lej, ne kompliciraj in pač povej naravnost, da te moti, če ji reče buci buci, ... Jaz se s svojim otrokom dosti pogovarjam v pomanjševalnicah, predvsem -  pridi, greva rokice umit, bova ritko previla, .... Pa se mi ne zdi to nič narobe.

Vsi pa bi sedaj radi vzgajali po knjigah, ker so ugotovili, da pomanjševalnice škodijo razvoju otroka in bo pri 30-ih letih še vedno mislil, da ima rokice. Joj, ene pa res komplicirate!   user posted image user posted image user posted image

Se strinjam user posted image  !

clock-img

29.08.2007, 02:15

clock-img

kaycha

pencil-img

402

IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Bom kar kopirala moj odgovor,še pri eni podobni temi:

Absolutno sem proti spakedravčini in pomajnševalnicam.Z otroci sem čisto normalno govorila,kot z odraslimi osebami,prav tako počnemo z vnukom.Enostavno se ne znam pačit in otročje govorit.Zadnjič sem poslušala mojo sestrično,ko je po telefonu z hčerjo govorila,pa ne,da je majhna ampak jih šteje 17 let.Slabo mi je postalo:Čauči,mucica,si se napančkala? Si lačkana?Si kaj popacala?Kako je bilo v diskiču?Si veliko migala z ritiko?Bodi pridkana,počivči.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  moja mami je tud mene se pri 17 poklicala po telefonu pa je slo nekak tkole: "Kaj je sefica? se panckas? kajci, lubika, ce bos papala je kruh svez... si se nazurala? ja bogi lubi otrok mors bit zmatran. kr napancki se..."
vcasih bolj, vcasih manj pockuran, ampak men je cist kul, se zdej kdaj na tak nacin kej povprasa, ampak men je vsec, me ne moti. se tut sama z bratom, ki ma 12 let pa je tak mali razvajencek dojenckast, vcasih tko pogovarjam. pa kaj, mu nc ne manjka, pa sam govori cist normalno, ne rece men nazaj ja bom papcu/zapanku/se cicnu. in nikol ni, pa je najmlajsi od 6ih, dost starejsih, in so se vsi vedno tko z njim pogovarjal pa ga vlacil po rokah. pac vcasih te mal zanese pa cist nevede kako tako spustis. ko se pride mal pocartat, ves zmatran ga mas res za bebiko v narocju in pac bleknes. pa tud s tujimi otroki se tko pogovarjam, ker mi je cudn rect leto starmu otroku "a si zaspan, used se, dj roko..." vsaj ton je seveda drugacen, kot ko se z odraslim pogovarjam

clock-img

10.09.2007, 21:33

clock-img

Micy

pencil-img

726

IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Bom kar kopirala moj odgovor,še pri eni podobni temi:

Absolutno sem proti spakedravčini in pomajnševalnicam.Z otroci sem čisto normalno govorila,kot z odraslimi osebami,prav tako počnemo z vnukom.Enostavno se ne znam pačit in otročje govorit.Zadnjič sem poslušala mojo sestrično,ko je po telefonu z hčerjo govorila,pa ne,da je majhna ampak jih šteje 17 let.Slabo mi je postalo:Čauči,mucica,si se napančkala? Si lačkana?Si kaj popacala?Kako je bilo v diskiču?Si veliko migala z ritiko?Bodi pridkana,počivči.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

haha neva si me nasmejala.

Ja pri nas je tako, vsi zelo lepo govorimo s tamalo, in se zelo pozna če mene prašate. Stara je 19 mesecev in že lepo kumunicira z nami.
Sračka mi ga tast, ki se izmed vseh najbol pači. Recimo da je lepa lepa punčka on reče" te, te , punika.". Zdaj ga opozarjam da naj se lepo pogovarja z njo ker ga še težje razume če se pači. No me kr uboga, včasih mu uide kaka grda beseda ampak hvala bogu še ni v fazi ko bi tudi te pobrala.

Love is in di er.

clock-img

11.09.2007, 09:34

clock-img

srki

pencil-img

9222

Še noben otrok, ko je odrasel, ni govoril, ko je npr. prišel v šolo, da bo papal, ampak je rekel normalno, da bo jedel. Tudi to prerastejo, četudi se starši z njim tako pogovarjajo.

Če moj otrok govori narečje, kot ga govorimo mi, me pa sploh ne moti, ker pač odrašča v takem okolju. In ni me sram, da govorim narečni jezikuser posted image .

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem