cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

TV in RA daljinci + GSM

clock-img

11.08.2007, 13:19

clock-img

crci06

pencil-img

1854

Jih pustite, da so igrače?
Se jih ne smejo dotikat?

Vem, da so daljinci vsem otorkom všeč, ker na pritisk sprožijo reakcijo, pa še lepe barvne knofke imajo.

Ai katera ve, če se kupi kakšen otroški daljinec, ki je precej podoben pravemu? Naš 7m ima ravno toliko zobkov, da bo vse zgrizel, da bi pa šla na servis po enega starega, se mi pa zdi, da je pa to le preveč umazano.

Ideje?

clock-img

11.08.2007, 13:24

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Hja, umikali jih nismo nikoli, mogoče ravno zato niso bili dolgo interesantni. Saj veš...prepovedani sadeži.user posted image  Na gsm smo jo pa kar kmalu 'navajali', da je kaj povedala babicam v telefon.user posted image

Glede umazanosti, se mi ne zdijo nič bolj umazani kot kaj drugega v stanovanju - nisem nikol komplicirala.user posted image  Imam pa recimo strogo prepoved glede šnofanja po moji torbici, denarnici - ampak bolj zato, da ne bi jaz česa prehitro pogrešala.user posted image

clock-img

11.08.2007, 13:27

clock-img

Anonimen

Mi na srečo nismo imelih takih težav,ker takrat,pred 12.leti,ko je bila moja sestrica tko mala,še teh stvari ni bilo.Razen daljinca-mislim pa,da ji ta ni bil tolk zanimiv,ker se niti ne spomnim.Vem pa,da otrokom igrače niso tko zanimive,kot prave stvari.Hitro pogruntajo.Kaj pa,če bi jim dala kako staro stvar za igrat?Kak star mobitel,pilot,...ki bi ga prej že dobro očistila.Te stvari so namreč veliko po rokah,kar ni najbolj higiensko.

clock-img

11.08.2007, 13:32

clock-img

FORZA

pencil-img

521

Daljinc in GSM smo že novo nabavliuser posted image
Sedaj sva malo bolj stroga
Kar je prepovedano je pa itak najbolj zanimivo

clock-img

11.08.2007, 13:37

clock-img

crci06

pencil-img

1854

glede umazanije sem hotela rečt, da ne bi šla kar na servis po enega starega, ki je biul bopgve kje in ga je imel bogvekdo po rokah... domači se mi zdi, da so kar čisti, saj uspe očka to tehniko hitreje menjavat, kot se daljinci umažejo user posted image

no, pa me zanimajo še mnenja drugih

Kaj če daš otroku "svoj daljinec", bo pustil druge pri miru?
Z GSM še ni takih težav, ker nimamo pisanih user posted image

clock-img

11.08.2007, 17:20

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Naš ima kar svoj gsm in dalinc (stare nedelujoče). Še vedno pa so zanimivi prav naši delujoči dalujoči aparatiuser posted image  Hja nekoč mu pomo upam dopovedali, da ima on svoje, mi pa svoje igračkeuser posted image .

clock-img

11.08.2007, 18:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.08.2007, 18:26

clock-img

dory

pencil-img

8852

pri nas se ne dotika daljincev in ga niti ne mikajo...zaenkrat....mi pa z veseljem prinese mobitel,ce mi od kje brni....no danes sem dobila sms in ga poslala po telefon pac...kot zmer, nej bo za eno rabo ne :) user posted image ...in cakam,pa cakam kdaj mi bo prnesu telefon...no mi ga je, ampak sms mi je zbrisal,kljub temu,da je bil mobitel zaklenjen...no od zej naprej bo to tabuuser posted image

clock-img

11.08.2007, 22:07

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

vse je dovoljeno do neke meje. ko sta se začela zanimati, sem pokazala kaj naj naredita. če je bilo prav in sta ga za pravilen namen tudi uporabila OK, če ne sem pa vzela in dala na višjo poličko.

gsm pa zaklenem in ga lahko mirno obrača in tipka. saj se kmalu naveliča

iz malega zraste veliko

clock-img

11.08.2007, 22:29

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Naša punči bo kmalu stara tri leta.user posted image
Daljinci, HI-FI, njen CD player, telefoni so njej prepovedana stvar.
Če se s kom pogovarja po telefonu, pa ji ga midva drživa.
Te stvari niso za otroke. Pika.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

11.08.2007, 22:34

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: Jutra

Naša punči bo kmalu stara tri leta.user posted image
Daljinci, HI-FI, njen CD player, telefoni so njej prepovedana stvar.
Če se s kom pogovarja po telefonu, pa ji ga midva drživa.
Te stvari niso za otroke. Pika.

Se do pike podpišemuser posted image .. Da pa najina otroka sploh nista  padla v skušnjavo, smo daljince in telefone dajali izven dosega rok in oči.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

11.08.2007, 22:39

clock-img

Anonimen

Pri nas smo mu kar pustili, oziroma mu je vse to bolj mož pustil, ker je trdil, da je tehniko pač danes nujno potrebno osvojiti.user posted image  Je pa imel mali sicer tudi svojega daljinca in telefone, popolne imitacije pravih. Za razna slinjenja in podobno. Ampak res s pravimi ni bilo kakšnih pretiranih problemov, ker resnično očitno tisto, kar je dosegljivo, ni toliko zanimivo kot tisto, kar je prepovedano.

clock-img

11.08.2007, 23:38

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Naš ima kar svoj gsm in dalinc (stare nedelujoče). Še vedno pa so zanimivi prav naši delujoči dalujoči aparati Hja nekoč mu pomo upam dopovedali, da ima on svoje, mi pa svoje igračke .

Pri nas isto. Ampak, ko ona stiska na svoj daljinc (nedelujoči), kdo od nas stisne tistega delujočega in je cela nora, da je sama "prešaltala. Si pa sama naštima DE DE (DVD) Nodija. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

25.08.2007, 16:29

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

moj_moj jaz bi na tvojem mestu kupila enega univerzalnega. Sem enkrat gledala, niso nevem kako dragi, pa vsaj čist je.

clock-img

25.08.2007, 19:39

clock-img

picola1

pencil-img

2009

Mene pa zanima, pri kateri starosti ste svojemu otroku kupili prvi GSM?
Moj mož je svojemu nečaku (skoraj 3 leta) dal en pokvarjen mobitel za igrat pa ga kliče njegova sestra, če je baterija prazna in če ima še polnilec za ta mobitel...Moj mož pa ves šokiran, da je mobitel pokvarjen (kar ni mogu verjet, da je res misla, da mu bo dal delujoč GSM pri treh letih)...No, v glavnem, oni bojo zdej tamalemu kupl en mobitel...
A sva res midva čudna, ker se nama zdi to mnogo prehitro???

clock-img

25.08.2007, 22:02

clock-img

julam

pencil-img

772

Pri nas daljinci in telefoni NISO IGRAČA. Zato tudi niso na dosegu. Tavelik (28m) zdaj že ve, zakaj se kaj uporablja in zna tudi pravilno uporabiti. Zato mu jih ne branimo več. Mali (11,5m) je v fazi največjega raziskovanja in mu nastavljamo igračke telefone in podobno mašinerijo. Ostalo ni v njegovem vidnem polju.

clock-img

26.08.2007, 23:40

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Hja, umikali jih nismo nikoli, mogoče ravno zato niso bili dolgo interesantni. Saj veš...prepovedani sadeži.user posted image  Na gsm smo jo pa kar kmalu 'navajali', da je kaj povedala babicam v telefon.user posted image

Glede umazanosti, se mi ne zdijo nič bolj umazani kot kaj drugega v stanovanju - nisem nikol komplicirala.user posted image   

Enako je bilo tudi pri nas in tudi sedaj niso več zanimivi. Sem ji kupila ene par telefonov/igračk, pa niso bili tako zanimivi kot ta pravi. Sedaj pri dveh se že lepo "pogovarja" po telefonu in kadar mi zvoni, ga prinese. Daljinci pa niso več zanimivi, so pa bili na začetku zeloooo.

clock-img

27.08.2007, 08:23

clock-img

honey

pencil-img

2567

Naš je imel vse daljince vedno na dosegu roke in je vse pregledal in prešlatal, hitro pa se je navadil, kje se TV ugasne in nam je potem nagajal user posted image . Ampak drugače pa se mi zdi, da glede na to, da mu te stvari niso bile nikoli prepovedane, niti ni imel interesa zanje. Kakšen mesec mogoče, pa ga je minilo.

clock-img

27.08.2007, 11:17

clock-img

pety78

pencil-img

6109

IZVIRNO SPOROČILO: picola1

Mene pa zanima, pri kateri starosti ste svojemu otroku kupili prvi GSM?
Moj mož je svojemu nečaku (skoraj 3 leta) dal en pokvarjen mobitel za igrat pa ga kliče njegova sestra, če je baterija prazna in če ima še polnilec za ta mobitel...Moj mož pa ves šokiran, da je mobitel pokvarjen (kar ni mogu verjet, da je res misla, da mu bo dal delujoč GSM pri treh letih)...No, v glavnem, oni bojo zdej tamalemu kupl en mobitel...
A sva res midva čudna, ker se nama zdi to mnogo prehitro???

Ojej, pri treh letih GSM? Le kaj mu bo? Fajn sevanje, a? Joooooojuser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.08.2007, 14:26

clock-img

Princess Mononoke

pencil-img

167

Mi naši 17 mesečnici dovolimo da se z njimi igra in vedno smo. Daljinc sem jo naučila uporabljati tako da jo sedaj kar vprašam da naj prižge TV in mi "pomaga". Je pa res da ker ni bilo prepovedano ni bil nič posebnega. Z mojim GSM se igra vendar ga imam vedno zaklenjenega... pred kratkim pa mi je pokazala da če pa pokličes urgenco pa ni več zaklenjen user posted image . Sem ji kupila igračo GSM in enega starega smo ji tudi dali pa ne palijo, ker ve da niso ta prave. 

clock-img

28.08.2007, 22:08

clock-img

janca

pencil-img

309

Pri nas je tut tko. Smu dali pokvarjenega, pa ga je neki časa prenašal, pa videl, da nikol ne zvoni in ni bil več zanimiv. Potem smo mu kupili mobitel igračko, da tipke zvonijo. Pa tut ni bil dober. Najboljši so tisti, ki jih mi uporabljamo. Ravno tako je z daljincem. Tisti, ki ga imamo v spalnici je najboljši. Zleze na posteljo, vzame daljinec in tapka po njem. Potem, ko se tv prižge se pa samo smeje. Joj pravi user posted image je naš enoletnik. Tko, da mu pač dovolimo prenašanje daljincev.Ko pa začne tolči z njim, mu ga enostavno vzamem. 

clock-img

05.09.2007, 13:06

clock-img

livia

pencil-img

2395

Te stvari so naši najljubša igrača. Žal.
Imamo tudi otroški mobitel, pa ne pali. Potem sem ji jaz dala mojega bivšega (mobitel), ker sem si kupila novega, pa ji tudi ni všeč, ker nma baterije in nič ne sveti in ne zvoni.
Odkar sem menjala telefon, ji ga ne dovolim več, da se igra z njim, daljinec ji je pa na razpolago, ampak je kar nežna z njim.
Po mojem, če jim pustimo, se jih bodo enkrat naveličali.

clock-img

05.09.2007, 15:19

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Ji ne pustiva imet teh reči. Včasi še "sune" mobitel, čeprav ima svojega(igračo, da ne bo pomote) in ji ga potem pač vzamem, dalinjca pa mi prinece v roke in zraven govori "ne, ne"user posted image  

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

10.09.2007, 10:48

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Tudi pri našemu so to najlubše igrače, pa smo mu tudi dali en stari GSM in daljinec pa ne pali. TV nam že ugašuje , je pogruntov da je še en gumb na TV ko lahko nekaj naredi, pa DVD nam prižiga in ugašuje, potem pa gleda na TV, da o radiu sploh ne govorim, lahko sedi zraven radia tudi po celo uro, pa se igra, daje potiho in na glas, pa CD ven in not,...
Mi je pa tudi moj GSM uničil, tako, da bom sedaj pri novem GSM malo bolj previdna in mu ga ne dam.

clock-img

10.09.2007, 21:28

clock-img

Micy

pencil-img

726

Prinas s tem nimamo težav. Dalinec uporabi samo takrat, ko gledave nadaljevankeuser posted image user posted image . Mobitel samo takrat ko se pogovarja z atijem ali babicam.
Nikoli nismo odmikali, parkrat sem rekla da to ni igrača in me upošteva, ker ima svoj mobi ki poje čivka in se oglaša na 100 in en način.
Pri nas je strogo prepovedano stikanje po moji torbici in po atijevi denarnici. Samo zato ker se zelo rado kaj izgubi.

Love is in di er.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem