cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: vprašanja o SS

clock-img

07.08.2007, 20:41

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Uf tvis, vem kaj prestajaš. user posted image Čakanje in upanje od enega UZja do drugega je ubijajoče. Tudi sama sem morala na čiščenje v 9T, ker je bilo vse skupaj premajhno. Od tega so zdaj 3 tedni. Sem pa dobila napotnico za urgenco. Postopek so ti že ostale punce napisale. Imajo pa na urgenci res dober UZ in dr, ki je mene pregledovala mi je v potankost vse razložila. Tudi pri meni ni bilo nosečniških znakov pri 7t nič več. user posted image  Mi je bilo prav sumljivo. Sedaj čakava 3  cikluse, potem pa ponovno v akcijo - pri nama žal pride v upoštev umetna oploditev.

Drži se.

clock-img

08.08.2007, 19:24

clock-img

tvis

pencil-img

53

no punce, to je za mano, danes sem to opravila. Takoj pridem nazaj

clock-img

08.08.2007, 20:54

clock-img

zarjica

pencil-img

280

user posted image  V mislih sem s tabo. Upajmo skupaj na lepšo prihodnost. Zagotovo bo bolje.

clock-img

08.08.2007, 22:01

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image Vedi, da ti stojimo ob strani.

clock-img

09.08.2007, 10:33

clock-img

Neža7

pencil-img

2556

user posted image user posted image  VSI MISLIMO NATE......

clock-img

09.08.2007, 10:55

clock-img

tvis

pencil-img

53

hvala punce, včeraj sem mogla šibat pomagat kopat hčerkico in potem nisem prišla do računalnika.

Drugače sem v redu, boli me nič, izcedka imam čisto malo, to sem pač uzela tako kot da se ni prijelo, samo da sem mogla opravit še en poseg, veliko me tolaži to da imam že enega otroka, če slučajno ...

hvala za vse, pa se še kaj beremo.

lp

clock-img

11.08.2007, 09:14

clock-img

kodrana

pencil-img

1773

tvis žal mi je.. nisem imela dostopa do neta, tako da nisem vedela kaj in kako. želim ti vse najboljše. kmalu boš imela še enega sončka, boš videla. srečno. 

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem