cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Vzgojna

clock-img

29.07.2007, 10:47

clock-img

Anonimen

Sibil, pri nas so čiščenje noska, ušes,  striženje nohtkov, dajanje zdravil...najljubša opravila user posted image . Kar sam leti po palčke ali škarjice in hoče samuser posted image . On bi to vsak dan user posted image

clock-img

30.07.2007, 10:33

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Ha ha, pranje glaveuser posted image . Pri nas je blo tud kričanje. Sam mene to ni preveč ganilo, lepo sem ga polil kot splišni, pa mu govoril zraven, da mu gre voda v usta in nos zato k ne da glave nazaj. Počasi je skapiral, da če da pa glavo nazaj pa res ni panike. Zdej dretja ni več. No včasih je še, sam kaj čmo glavo je treba oprat.

clock-img

30.07.2007, 13:24

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

pri nas je pranje glave isto proces dretja. pri večji je malo bolje, ker ima že dovolj stabilnosti, da dvigne glavo in gleda gor. dokler se ni tega naučila je bil polom. sedaj si tud že sama umije glavo.

mali je pa še na šok terapiji, hitro zmočit, našamponirat in sprat. najbolj ga moti splakovanje šampona, ostalo še gre. bom pa poizkusila še tole z očali - dober predlog.

sem pa enkrat videla v arielu tako čepico za na glavo, da ne teče na oči.

iz malega zraste veliko

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem