writing-img

RE: Herbalife

clock-img

25.11.2011, 22:06

clock-img

vitalna123

pencil-img

2

Sem distributerka HL. S svetovanjem se ukvarjam 4 leta. Najprej sem seveda spravila sebe v red, potem sem se najprej izobrazila kar se tiče prehrane, delovanja človekovega telesa, proučila vse najaktualnejše načine hujšanja, osebno preverila šejke drugih firm, primerjala sestavine med seboj glede na HL, skratka še in še izobraževanja, šele nato pa sem resno začela svetovati o prehrani. V teh 4 letih sem imela ogromno zadovoljnih strank, med njimi pa seveda tudi take, ki jim ni uspelo priti do rezultata. Povsod je tako.
Je pa res, da če imaš naziv svetovalec za prehrano, moraš o tej stvari tudi dejansko nekaj vedeti. Zato se vsi RESNI distributerji redno dodatno izobražujemo, nekaj preko organiziranih seminarjev, zelo veliko pa samoiniciativno. V to izobraževanje vlagamo veliko truda in svojega prostega časa. Mogoče kdo misli, da postaneš svetovalec, čim podpišeš pristopnico za HL. Nikakor ne drži. Od tistega trenutka dalje se delo šele začne. Mi se namesto drugih poglabljamo v vitamine, minerale in delovanje ostalih stvari, v jedi z nizkim glikemičnim indeksom, v to, zakaj je potrebno spiti dovolj tekočine, zakaj to, zakaj ono. Ni dovolj, da samo povemo, kako se je treba prehranjevati, povedati moramo, zakaj je tako.
Toliko sem hotela napisati v bran distributerjem HL, katere nas včasih tako napadate, da služimo na vaš račun. Tega niti ne moremo, kajti če nekdo ne želi kupiti bilokaterih izdelkov, ne samo HL, jih pač ne kupi in na njegov račun torej ne služi nihče.
LP vsem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem