cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Rodila v Postojni in...

clock-img

09.07.2007, 21:01

clock-img

lorch

pencil-img

685

Pa nisem mislila na ljubljanjčanke, ampak pač na ženske na sploh.
Marsikatera, ki živi v bližini SG ne ve za to.

clock-img

09.07.2007, 21:12

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Tudi v Nm je epiduralna. Meni so zatrdili, da sigurno, če si pač dogovorjen z anestezistom. Pa še zastonj je. Samo, žal, osebje na oddelku je pa katastrofa.

clock-img

09.07.2007, 21:48

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

V Nm je zagotovljena brezplačna epiduralna.

clock-img

10.07.2007, 09:36

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

Me ljubljančanke imamo Postojno bližje kot naprimer SG ali NM zato se odločamo za porod kar tam...Verjetno je vsaki v interesu da pride do najbližje porodnišnice,ker je v Ljubljani epiduralno dobit kot na lotu zadet se torej zapeljemo do Postojne....Pa še "roko na srce", v Postojni so vseeno najbolj zverzirani pri dajanju epiduralne, torej sploh ni dileme zakaj vse "rinemo" tja...

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

clock-img

10.07.2007, 11:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Me ljubljančanke imamo Postojno bližje kot naprimer SG ali NM zato se odločamo za porod kar tam...Verjetno je vsaki v interesu da pride do najbližje porodnišnice,ker je v Ljubljani epiduralno dobit kot na lotu zadet se torej zapeljemo do Postojne....Pa še "roko na srce", v Postojni so vseeno najbolj zverzirani pri dajanju epiduralne, torej sploh ni dileme zakaj vse "rinemo" tja...

user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem