cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: POROČNI PRSTAN

clock-img

27.06.2007, 13:30

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Jaz zarocnega sicer nosim... Ceprav ne maram prstanov na roki... In ce moti mene, kok mora potem sele njega user posted image user posted image user posted image  In tud ko sem bova porocila, sploh ne pricakujem, da bo nosu prstan, ker tud sama ne vem ce ga bom... Sicer pa niti se ne veva, ce se bova sploh porocila s prstani...

clock-img

27.06.2007, 15:02

clock-img

Anonimen

moj si ga pa, odkar sem mu ga na poroki gor nataknila, še ni snel...jst ga pa že 2 leti ne nosim...jah kva čem, če pa ne gre gor hehe

clock-img

27.06.2007, 15:13

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

kaj nosi poleg poročnega, še kak prstn in da tudi tega dol? mogoče ga pa res mal moti...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

27.06.2007, 15:30

clock-img

Anonimen

Midva ga tud nimava vec... oz. ne nosiva..

clock-img

27.06.2007, 16:04

clock-img

purple

pencil-img

1897

Midva ga nosiva že dvanajst let . Nosila ga nisva samo takrat, ko sva si ga dala popravljat (povečat). Nobenega ne moti. 

clock-img

27.06.2007, 20:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.06.2007, 22:33

clock-img

jade1

pencil-img

473

Jaz nosim poročni prstan vedno, ga sploh nerada snemam, ker sem se tako navadila nanj, da če ga dam slučajno dol (napr. pri peki piškotov, da se ne zatika testo za njega), ga potem takoj dam nazaj. Ne vem, kar pogrešam ga če ga ni. Prav tako nosim tudi zaročni prstan. Mož tudi nosi poročnega sname ga samo, če kaj takega dela.

clock-img

29.06.2007, 21:34

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: duc.20

js ga ne nosm ker me moti. A ste slišale kolk nesreč se je že zgodil zarad prstanov, en se je nekam zataknu mu je prst odtrgal, loh se za kluko zatakneš si prst zlomš,...user posted image

Ja to je čisto res. Nič se ne smej. user posted image

clock-img

29.06.2007, 22:47

clock-img

muška

pencil-img

3223

jaz ga tudi ne nosim, v bistvu ga nobeden od naju ne nosi

clock-img

01.07.2007, 18:54

clock-img

koala

pencil-img

5539

Moj ga 3/4 dneva ne nosi. Mi je kar všeč tako, saj ima tako delo da bi mu lahko bil prstan nevaren. Pravzaprav ga ne nosi nikoli kadar dela kadarkoli. Ko pa sva na off pa ga nosi. In tudi če ga nebi, mene ne bi motilo, važno je kaj nosi v srcu.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

01.07.2007, 19:09

clock-img

Anonimen

Moj rekel, da ne bo nikoli prstana nosil. Jaz sem pa rekla, da če ga ne bo nosil, naj me niti ne proba zaprositauser posted image . PA sva se poročila in ga od takrat še ni snel. Na začetku ga je ful motil , ampak kot sem mu obljubila ga kaj kmalu ni več čutil na roki

clock-img

01.07.2007, 19:59

clock-img

itata

pencil-img

2382

Moj oče tudi ni nikoli nosil prstana, ker ga moti kakršenkoli nakit. Pa ni bil nikoli nihče v zmoti a je poročen al ne user posted image

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 3.7.2007 14:53:09 >

clock-img

03.07.2007, 20:16

clock-img

ali***

pencil-img

25

Moj pa nosi oba user posted image  zaročnega in poročnega. Sicer oba na eni roki.

Sem bolj jaz tista, ki ga snamem, ko kaj delam pa potem pozabim dat nazajuser posted image .

clock-img

05.07.2007, 20:10

clock-img

Anonimen

moj pa nosi zaročnega že vseh 5 let kar sva skupaj in mi je to ful všeč, priznam. Mi je lepo, ker se počutim, da sva povezana.

Jaz ga pa ne nosim, ker moram malo v prste shujšati zaradi porodov user posted image , me malo tišči.

In ko bova poročena bom zelo vesela, ker vem, da bo moj ves čas nosil prstan. Mi je pač fino tako.

clock-img

06.07.2007, 09:35

clock-img

vista

pencil-img

48

Hm - moj ati ga ne nosi, ker je tako navajen. Služba mu ni dopuščala oz. si ga je enkrat krepko poškodoval. In ga je dal dol. Zdaj ga pa tudi nima. Pa se mi ne zdi nič čudnega.

Če pa pomislim zase - hm... Jaz bi pa bila malce žalostna, če ga moj user posted image  ne bi nosil. Sem pač občutljive sorte user posted image

clock-img

06.07.2007, 09:42

clock-img

vista

pencil-img

48

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Zakaj? Saj sem napisala čisto resnico. user posted image

Tanikaa, saj nima veze, če ga sploh nima, kajne? user posted image

clock-img

02.05.2019, 21:24

clock-img

tinasija

pencil-img

4

Če vas zanima ... imate zelo lepe in ugodne in unikatno izdelane v https://zlatarnamursic.si/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem