cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ajšina prva obletnica

clock-img

03.08.2007, 14:13

clock-img

tana-2

pencil-img

195

Res iskreno vam želim vse dobro.

clock-img

03.08.2007, 18:57

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

O lunca ,kako ne bi vedela kdo si ,res te v živo ne poznam ,zato pa poznam veeeliko bolje tvojega možekauser posted image .Je imel Ajšo zelo rad in spomnim se ,ko ji je eno večer kisik nastavljal po navodilih pulmologa in vprašaj ga ,kako je vsakih 5minut hodil tisto napravco "naštelavat".Je že bil ves zmatran in rdeč v obraz.user posted image Sva se pa vmes kar nasmejala.

Volje in optimizma mi pa ne manjka.Samo ,da pride ta user posted image  na svet in še kakšen ,pa bo vse popolno.Je bilo prej preveč vsega slabega od bolezni do najinega odnosa ,tako ,da upam ,da je sreča končno na naši strani!

Andreja in bini-hvala za lepe želje.

clock-img

03.08.2007, 18:58

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

Še tano sem pozabila omenit-hvala tudi tebi!

clock-img

04.08.2007, 19:41

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Lusa me veseli, da ti ne manjka volje in optimizma. Le tako naprej. Vem, da je bilo hudo in je na trenutke še ampak življenje gre naprej. Seveda je sedaj, sreča na vaši strani. Želim vam vse najboljše v življenju, saj ste pretrpeli veliko hudega.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

13.08.2007, 09:10

clock-img

Svet

pencil-img

326

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.09.2007, 18:10

clock-img

Svet

pencil-img

326

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.09.2007, 20:53

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

N., tvoja Ajša se mi je za vedno vtisnila v spomin. Čudovita punčka, polna volje do življenja...

Te je bilo pa lepo včeraj videti s tako lepim trebuščkom in resnično občudujem tvoj optimizem in močno voljo. Če boš imela kdaj čas, se ustavi za kakšno minutko v moji pisarni (v sredo ali čet.), bova kakšno dorekli in spila kavico.

Lp

B.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

clock-img

05.10.2007, 15:20

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

B.seveda se bom ustavila za kakšno minutko pri tebi.

Pa hvala ker misliš na mojo Ajšo in Svet  tudi tebi hvala.

clock-img

05.10.2007, 22:03

clock-img

Anonimen

user posted image čuvajo tvojo Ajšo

Lusa želim ti zdravo user posted image , še več pa želim zdravja tvojemu user posted image .

Naj bo tokrat sreča na vaši strani.

Jaz sem pa lanska junijka in večkrat se spomnim nate. Skratka vse naj naj.

clock-img

10.10.2007, 17:02

clock-img

noe

pencil-img

982

user posted image

clock-img

17.10.2007, 17:16

clock-img

Boni3

pencil-img

459

Luša,držim pesti za vse vas. Če si pa kdo zasluži srečo,si jo pa ti in tvoja družina!
Srečno!!!! (pikapolonica,rožiceuser posted image ) In ZDRAVEGA dojenčija! 

clock-img

19.10.2007, 11:08

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

Oh Nogica ,tud jaz se spomnim na vas junijke ,kako se ne bi ,ko pa bi se moral takrat rodit Lušin in Ajšin bratec.

Noe-hvala za pikopoko.

Boni-hvala ti.Vem ,da smo na dobri poti ,da januarja stisnem k sebi mojo/našo Dašo.Mora bit vse ok!

clock-img

19.10.2007, 11:31

clock-img

purple

pencil-img

1897

Držim pesti da se bo vse isteklo, tako kot je treba.user posted image

Za  Ajšo pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

clock-img

02.11.2007, 14:30

clock-img

mammy26

pencil-img

634

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem