cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: bojim se da ne bom zmogla

clock-img

10.06.2007, 20:16

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

punce hvala za spodbudne besede.user posted image

Trenutno sem tako na user posted image  da mi edino to še pomaga.

žal sem mogoče malo preveč zmedeno napisla ampak dedek trenutno vegetira po hudi kapi na nevrološki kliniki.user posted image

Diagnozna ni nič spodbudna in dedek počasi in v mukah odhaja. Želim si da bi odšel v čimmanjših bolečinah in brez trpelnja. Žal ga nobena star ne obudi nazaj, je samo še vprašanje časa.user posted image user posted image user posted image

še huje pa je, da sem spet v vsem tem sam in da se bratu fučka, njega zanima samo koliko denarja bo pokasiral.user posted image

clock-img

10.06.2007, 20:18

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

mala maja pošiljam ti objem in moč, da zdržiš. ne misli na vse ostalo - bodi ob njem taka, kot bi on želel, da si. In v samoti jokaj, to vedno pomaga.
Mislim nate.

clock-img

11.06.2007, 18:34

clock-img

mama76

pencil-img

182

Jaz te popolnama razumem,ker sem v podobni situaciji kot ti,tudo mojemu dedku so šteti dnevi in mogoče celo ure,ko sem bila stara 15 mesecev so mi v prometni nesreči umrla starša in mamin brat,pri 16 letih babica,ki je skrbela zame po smrti stršev ostala sva sama z dedkom sedaj pa me zapušča še on...Imam družino,ki mi veliko pomeni a se vsseno bojim dneva ko me bodo iz doma upokojencev poklicali,da ga ni večuser posted image

clock-img

11.06.2007, 18:37

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Nobena beseda ne more ublažiti vajine bolečine. Zato vama pošiljam samo en ogromen objem.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

13.06.2007, 19:14

clock-img

Anonimen

Želim ti veliko moči in poguma, da prebrodiš še to...user posted image user posted image

clock-img

14.06.2007, 09:58

clock-img

modrooka

pencil-img

813

user posted image

Lep dan!

clock-img

18.06.2007, 20:51

clock-img

Anonimen

mala maja

vsako slovo je nov začetek...nekje drugje in vsako slovo je obljuba novega srečanja, pa saj to veš...

in ko bo dedek odšel, boš vedela da je nekje na lepšem in da je s tistimi, ki jih ima rad in ki jih imaš rada ti...

Drži se...samo ljubezen šteje in lep spomin. Tega se z denarjem ne da kupit.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.06.2007, 14:33

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Tudi jaz ti izrekam iskreno sožaljeuser posted image
user posted image

clock-img

19.07.2007, 15:40

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

En velik objem še z moje straniuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem