cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: ali sexate v ritko? oz v kakšni pozi

clock-img

07.06.2007, 21:32

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: Miška76

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Nama pa to zelo paše pa nisva PEDRA.....ni ga boljšega orgazma kot je analni....mmmmmmmmm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ja pač , očitno oba mislita, da obstaja samo ena luknja...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

07.06.2007, 21:32

clock-img

Miška76

pencil-img

365

IZVIRNO SPOROČILO: rija

miškica, a je kaj narobe user posted image  saj citiram samo tvoje besede......a še sama sebe ne razumeš user posted image

Ej Rijčica, ko bom rabla kak nasvet, takrat se mi pa oglasi, zaenkrat pa ti ni potrebno citirat nobenih mojih besed, a ti je jasno?

clock-img

07.06.2007, 21:33

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

ah anonimna nikar se ne sekiraj...vsako tele ima svoje veselje, al kako se že reče user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2007, 21:34

clock-img

Anonimen

Ooooooooooo čakam ali bo bitka.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2007, 21:34

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

pri meni ne....grem spat...al pa ritko narazen dajat...bom še vidla user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2007, 21:35

clock-img

Anonimen

Vsako tele ima svoje veselje!!
Se strinjam samo problem je ker je tele na steroidih!!

clock-img

07.06.2007, 21:36

clock-img

Anonimen

Jast grem tudi raje spat!

clock-img

clock-img

rija

pencil-img

15589

Ej Rijčica, ko bom rabla kak nasvet, takrat se mi pa oglasi, zaenkrat pa ti ni potrebno citirat nobenih mojih besed, a ti je jasno?

dokler boš pisala na javen forum, te bom citirala kadar bom hotela in koliko bom hotela.

kapiš?

ti je jasno?

...vox populi...

clock-img

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Sori, ampak ta izjava pa je čisto mimo.

Pa ni.user posted image

Lubica moja zlata. Jaz tega ne prakticiram. Pa nisem mela namena odgovoriti na to vprašanje, ampak ste me sprovocirale. user posted image  In če jaz tega ne delam še ne pomeni, da drugi ne smejo oz. drugi v tem ne uživajo. Saj na primer mam jaz noro rada pohani sir, drugi pa ga ne mara. Nekdo pa ma rad torto, pa je jaz niti probat ne morem. Sem zdaj jaz zaradi tega slabša oz. čudna, ali je on zaradi tega slabši oz. čuden.user posted image  Vsakomur kar mu pač paše.

Z malo strpnosti in sprejemanja drugačnosti bi ta svet dobil čisto drugačno podobo.

clock-img

07.06.2007, 21:37

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

pišuka babe, zdej me pa firbec matra kaj se bo scimilo iz tegale....a se mi splača jet spat al nej raje še malo počakamuser posted image user posted image  

clock-img

07.06.2007, 21:37

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: rija

miškica, a je kaj narobe user posted image  saj citiram samo tvoje besede......a še sama sebe ne razumeš user posted image

Halo? Te meče?

clock-img

07.06.2007, 21:38

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Sori, ampak ta izjava pa je čisto mimo.

Pa ni.user posted image

Lubica moja zlata. Jaz tega ne prakticiram. Pa nisem mela namena odgovoriti na to vprašanje, ampak ste me sprovocirale. user posted image  In če jaz tega ne delam še ne pomeni, da drugi ne smejo oz. drugi v tem ne uživajo. Saj na primer mam jaz noro rada pohani sir, drugi pa ga ne mara. Nekdo pa ma rad torto, pa je jaz niti probat ne morem. Sem zdaj jaz zaradi tega slabša oz. čudna, ali je on zaradi tega slabši oz. čuden.user posted image  Vsakomur kar mu pač paše.

Z malo strpnosti in sprejemanja drugačnosti bi ta svet dobil čisto drugačno podobo.

bravo tanika...user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erdbeere -- 7.6.2007 21:39:37 >

clock-img

07.06.2007, 21:39

clock-img

Anonimen

Tanikaa ne se jezitt kerr see bojimm-Sajj vsakk najj delaa karr hočee inn karr muu pašše menii pačč ne pašee too.
Sii videlaa kakoo sii mee prestraššilaa,daa karr jeclljamm.user posted image user posted image

clock-img

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

pišuka babe, zdej me pa firbec matra kaj se bo scimilo iz tegale....a se mi splača jet spat al nej raje še malo počakamuser posted image user posted image  

šla bi spat in zamudila en kul čik fajtuser posted image

user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

clock-img

clock-img

Miška76

pencil-img

365

user posted image user posted image user posted image user posted image , mi smo pa fino "nekatere" babe sproviciral, pa gremo spat, LAHKO NOČ!!!

clock-img

07.06.2007, 21:40

clock-img

rija

pencil-img

15589

user posted image user posted image user posted image user posted image , mi smo pa fino "nekatere" babe sproviciral, pa gremo spat, LAHKO NOČ!!!

in argumenti so pošli....

...vox populi...

clock-img

07.06.2007, 21:40

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

no sej zdej ko je moj lover zaspal, sem lahko še mal tuki...ga bom raje pol zbudila...bo še bolj nezen...samo smo pa čist zašle iz teme...še zmeri ni jasno v kakšnem položaju najmanj boli user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2007, 21:41

clock-img

Anonimen

Meenee niisteee.Samoo taniikeee see boojiiimmm.

clock-img

07.06.2007, 21:42

clock-img

Anonimen

...še zmeri ni jasno v kakšnem položaju najmanj boli

Priiiii cartlanjuuuuu.

clock-img

07.06.2007, 21:43

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

no ja ...cartanje če je bolj grobo tud lahko boli user posted image

clock-img

07.06.2007, 21:43

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Tanikaa ne se jezitt kerr see bojimm-Sajj vsakk najj delaa karr hočee inn karr muu pašše menii pačč ne pašee too.
Sii videlaa kakoo sii mee prestraššilaa,daa karr jeclljamm.user posted image user posted image

Saj se ne jezim. Samo ni mi prav, mogoče me celo zaboli, ko vidim koliko nestrpnosti je med nami ljudmi. Čist brez veze.

Glej. Doma mam otroka. Kak naj vem, kakšen bo čez nekaj let? Če bo prišel domov in mi rekel, da ma rad moške, a misliš, da bo moja ljubezen do njega kaj manjša? NIKAKOR IN NIKDAR.

Bom zvedela, da s punco seksa v rit. Ja in? Njuno življenje, njun užitek. RADA GA MAM TAKEGA, KOT JE.

In če mam rada sina takega kot je, zakaj potem naj nebi mela sočloveka? Zakaj je potem drugačnost soseda, znanca nesprejemljiva, drugačnost mojega otroka pa je?

Pač moje skromno mnenje in moje gledanje na svet.

clock-img

07.06.2007, 21:44

clock-img

Anonimen

Misliššš daa jeee caaartlanjeee tudiiii lahkoo grobooo.????

clock-img

07.06.2007, 21:45

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

zakaj pa ene samo gledate pa nič ne napišete??? hellokitty je že od začetka na tej temi pa nič ne reče...aja verjetno bi rada znala pa se uči pa nič pametenega ne dobi...ti kar vprašaj, če te kaj zanima...fajn je treba z lubrikantom podmazat...

clock-img

07.06.2007, 21:45

clock-img

Anonimen

Erberee ti pa neškili tam gor.user posted image user posted image

clock-img

07.06.2007, 21:46

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Saj se ne jezim. Samo ni mi prav, mogoče me celo zaboli, ko vidim koliko nestrpnosti je med nami ljudmi. Čist brez veze.

Glej. Doma mam otroka. Kak naj vem, kakšen bo čez nekaj let? Če bo prišel domov in mi rekel, da ma rad moške, a misliš, da bo moja ljubezen do njega kaj manjša? NIKAKOR IN NIKDAR.

Bom zvedela, da s punco seksa v rit. Ja in? Njuno življenje, njun užitek. RADA GA MAM TAKEGA, KOT JE.

In če mam rada sina takega kot je, zakaj potem naj nebi mela sočloveka? Zakaj je potem drugačnost soseda, znanca nesprejemljiva, drugačnost mojega otroka pa je?

Pač moje skromno mnenje in moje gledanje na svet.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image miljonkrat

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem