cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Kuhinjska ROLO omara

clock-img

06.05.2007, 22:04

clock-img

rija

pencil-img

15589

seven imajo jo skoraj vsi ponudniki, tudi ona od ewe za 10 mio....ta ima celo rolo na daljinca user posted image

ti raje kupi tega v ikei, ker dvomim, da bo keri cenejšiuser posted image

...vox populi...

clock-img

06.05.2007, 22:08

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Rija, ziher je kje cenejsi no.. user posted image user posted image user posted image Ce ne bom morala ultrapas dat na steno, pa kaksne steklene police. user posted image user posted image

Saj ne vem, ce me boste razumele. Kot iz katerega se potem nadaljuje sank je prazen, oz. so samo spodnji elementi. Takoj poleg je pa vgradni hladilnik, ker je instalacija same kuhinje tako postavljena, da drugace ni slo.. (ce bi clovek se enkrat zidal... Grrr..)

Imate se kaksno drugo idejo, razen roloja?

Kaj cenejsega? Police so meni tako..hmm... mimo.. Kdo bo prah brisal??? A police sploh pasejo v visoki sijaj kuhinjo? Meni se zdi da ne??

Gospa sem.

clock-img

06.05.2007, 22:09

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Idi še v Lutza gledat...

Pomojem bi tut police šle...

clock-img

06.05.2007, 22:13

clock-img

rija

pencil-img

15589

mlečno steklo....mislim, da bi ti šlo....ali pa če je prostor, bi dala eno tako visečo za slike, kot otroški mobile z kljukicami, gor pa bi na bele in zelene listke napisala ljubezenska sporočilca, recepte,fotke....če seveda ne rabiš dodatnega prostora...ker če sem jaz prav razumela, je to neki mrtvi kotuser posted image

...vox populi...

clock-img

06.05.2007, 22:16

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

IZVIRNO SPOROČILO: rija

mlečno steklo....mislim, da bi ti šlo....ali pa če je prostor, bi dala eno tako visečo za slike, kot otroški mobile z kljukicami, gor pa bi na bele in zelene listke napisala ljubezenska sporočilca, recepte,fotke....če seveda ne rabiš dodatnega prostora...ker če sem jaz prav razumela, je to neki mrtvi kotuser posted image

Ja, to je mrtvi kot. Katastrofa. Za zjokat.

...

London, bom videla, ce bom uspela se kdaj sploh v avstrijo prit. Matere smo jebene stranke, mulci za vratom nonstop! user posted image

Gospa sem.

clock-img

06.05.2007, 22:18

clock-img

rija

pencil-img

15589

glej, podobno je tej kultni luči Inga Maurerja

user posted image

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem