cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Pikica Alina

clock-img

25.03.2008, 21:16

clock-img

bibyzan

pencil-img

296

Kako lepe slikce!!
Alina je pa res že velika. Koliko je pa sploh težka?Pa pravi dobrovoljček je, kljub temu, da je tolk hudega dala skoz. Pa se mi zdi, da se potem ti naši mali borci ful radi smejijo. naša tud vsakemu podari nasmeh.

clock-img

26.03.2008, 07:32

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Jst sem tudi šla pogledat slikce.   Taka lepa punčka je.Joj,ko pomislim slabo leto nazaj,kako smo stiskale pesti,da bi bilo vse v redu z njouser posted image .
Še enkrat vse najboljše Alina,pa mamici in atiju tudi seveda.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

26.03.2008, 08:16

clock-img

tananejka

pencil-img

1205

VSE NAJBOLJŠE ALINAuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pravi cukrček je tale vajina puncauser posted image user posted image user posted image . Vsem 3 želim, da bi bila zdravi in nasmejani!!!

clock-img

26.03.2008, 10:26

clock-img

biba 78

pencil-img

434

Hvala mamice za komplimente. Res je že velika naša punca, pa izredno potrpežljiva. Glede na to, kaj vse je že prestala in kaj prestaja zdaj doma, je še kljub vsemu polna energije in dobre volje. Najbolj pa sem vesela, da pridno papa po žlički. To je pa za obe pravo olajšanje. Užitek jo je gledat, kako odpira usta in lepo pogoltne hrano. Da ne govorim o tem, kakšno veselje je, ko vidi, da ji prinesem stekleničko s sokom. Takrat pa je kot mali ptiček, ki z odprtim kljunčkom čaka, da mu mamica prinese hrano. V glavnem, kljub vsemu naporu zdaj doma, so pa takšni trenutki res nekaj posebnega in nepozabnega. Odtehtajo vse tiste slabe in težke trenutke.

Jaz si res želim, da se čimprej znebima CPAP-a in da se bomo zopet lahko šli malo potepat, malo ven na sončka in da ji pokažemo še tisto lepšo stran življenja, brez vseh cevk in aparatov. Zdaj bi že pa bil čas.

Lp

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

clock-img

26.03.2008, 13:54

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Čeprav z zamudo, ampak od srca ... vse najboljše Alina ....
... polno zdravja, sreče, smeha, veselja ...

user posted image

clock-img

26.03.2008, 14:57

clock-img

nina166

pencil-img

1786

user posted image

Malo z zamudo, pa vseeno...Alina želim ti veliko veliko zdravja in razigranih otroških dni. Čudovita punčka si.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

clock-img

26.03.2008, 23:00

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

malo z zamudo, ampak iz srcauser posted image
vse najboljše za 1 svečko!!!!!
user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

26.03.2008, 23:05

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: biba 78

Hvala mamice za komplimente. Res je že velika naša punca, pa izredno potrpežljiva. Glede na to, kaj vse je že prestala in kaj prestaja zdaj doma, je še kljub vsemu polna energije in dobre volje. Najbolj pa sem vesela, da pridno papa po žlički. To je pa za obe pravo olajšanje. Užitek jo je gledat, kako odpira usta in lepo pogoltne hrano. Da ne govorim o tem, kakšno veselje je, ko vidi, da ji prinesem stekleničko s sokom. Takrat pa je kot mali ptiček, ki z odprtim kljunčkom čaka, da mu mamica prinese hrano. V glavnem, kljub vsemu naporu zdaj doma, so pa takšni trenutki res nekaj posebnega in nepozabnega. Odtehtajo vse tiste slabe in težke trenutke.

Jaz si res želim, da se čimprej znebima CPAP-a
in da se bomo zopet lahko šli malo potepat, malo ven na sončka in da ji pokažemo še tisto lepšo stran življenja, brez vseh cevk in aparatov. Zdaj bi že pa bil čas.

Lp

iz srca vam želim, da bo to čimprej in da boste začeli lepo uživat! srečno!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

02.04.2008, 15:55

clock-img

yellowcrystalstar

pencil-img

414

pridružujem se vsem čestitkam in tudi jaz Alini najbolj želim, da bo res lahko sama dihala, pa čimveč sprehodov, dobre hrane, sončka, ljubezni in zdravja, sreče in veselja. user posted image user posted image user posted image

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace. (Hendrix)

clock-img

16.04.2008, 13:37

clock-img

Matejčika

pencil-img

779

Sem prebrala (skoraj) vse. Upam, da bo čimprej vse tak kot si želiš, biba 78! 

clock-img

16.04.2008, 19:44

clock-img

Matejčika

pencil-img

779

Sem slikice pogledala in sta mi oba zelo znana, pa nevem kam naj vaju dam. No, jaz sem prav tako iz poljčan. Veliko ste dali skozi. Res težko! Upam, da za naju tudi kmalu sonce posije. Nama se je 11.3. rodil čudovit sinek Gašper, ki pa je odšel v nebesa. Rodil se je samo 5 tednov prehitro.

clock-img

16.04.2008, 21:45

clock-img

siskamiska

pencil-img

1978

malo z zamudo ampak vseeno Alina
user posted image
želim ti veliko nesmejanih uric, iskrenih prijateljev, kobacanja in tekanja po zeleni trati, čofotanja poleti v bazenčku......pa seveda čestitke mamici in očku za ves pogum in trud!

clock-img

25.04.2008, 12:55

clock-img

neisha80

pencil-img

448

Kako je pa kaj pikica Alina?Da nista kje zopet v bolnišnici?

clock-img

26.04.2008, 13:36

clock-img

biba 78

pencil-img

434

Pozdravček, ja sva bili spet 8 dni v bolnici, vzrok infekt, hvala bogu ni bilo nič hujšega, večja težava je njeno pridobivanje na teži. Namreč moja pupa noče jest toliko, kot bi morala, da bi se redila in se s tem tako okrepila, da bi imela več kondicije in energije. Zanimivo pa je to, da se je v bolnici v 8 dneh zredila 270g, doma pa en mesec nič. V bolnici je kot uška, doma ne odpre ust. Jaz sem z živci že popolnoma na koncu, ne vem kaj doma ne delam prav, da mi otrok noče jest.

clock-img

26.04.2008, 19:44

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

JOj biba, vedve boste tud diplomiorali na temo hranjenje. je šit, ker je še majhna, sam ravno zdej jo lahko še mal posiliš, ji držiš dudo v ustih in bo pila. Vsaj moj je. Pol ko je mal zrasel je usta zapru in je bilo konec s hrano. Ne bom papal in je bilo fraj!! Zdej se pa itka punta in če reče ne je ne!!
A ti čem neki zaupat. majhni otroci majhne težave, veliki otroci velike težave!!!
Zdej se sekiraš zaradi hranjenja, čez eno leto se boš pa zaradi nečesa drugega!!

Uživajte!
In kako da ste bile zopet v bolnici, kaj je staknila? In kam jo pa lahko sploh vozite, a greste ven v množico med ljudi al jo ful pazite?

clock-img

26.04.2008, 22:01

clock-img

biba 78

pencil-img

434

Ja Mateja, to drži, majhi otroci, majhne težave, veliki..... Imela je malo vneto grlo, pa malo povišano temperaturo, ampak midve greva raje s preventive v bolnico, sma na opazovanju, če bi se kaj scimlo in da ji pravi čas pomagajo. Potepamo se pa nič kaj, mogoče gremo na sprehod, ko je res zelo lepo vreme, pa malo k staršem ali pa prijateljici na obisk, to je pa tudi vse. Jo full pazimo, pa še kljub temu kaj stakne. Sicer pravijo, bolj paziš, slabše je.... 

clock-img

29.04.2008, 15:23

clock-img

Svet

pencil-img

326

vse naj, naj!!!!

clock-img

30.04.2008, 11:20

clock-img

januskica

pencil-img

140

vse naj naj! čim več sončka, svežega zraku in ljubezni mamice in atija. user posted image

clock-img

02.07.2008, 12:05

clock-img

biba 78

pencil-img

434

Pozdravček.....

Naša princeska Alina je danes, pri svoji korigirani starosti 12 mesecev, DOBILA PRVI ZOBEK!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......

Jaz pa sem tako vesela......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp

clock-img

02.07.2008, 12:18

clock-img

neisha80

pencil-img

448

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.07.2008, 13:01

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.07.2008, 14:00

clock-img

Davana

pencil-img

154

Čestitke za prvi zobek in za 'rojstni dan'.
:)

Pošlji MALIBORCI (brez presledka!) na 1919 in podari 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.
Velja za Si.mobil-ove uporabnike.

clock-img

02.07.2008, 16:15

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

user posted image  Čestitam! user posted image

clock-img

02.07.2008, 19:42

clock-img

bibyzan

pencil-img

296

Čestitke!!
Mi jih pa še čakamo!!!!user posted image user posted image

clock-img

02.07.2008, 22:00

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

user posted image Čestitke za prvi zobek. user posted image

Zdaj bo pa lahko začela jest kot "taveliki" user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem