cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: FLOSTERON

clock-img

04.06.2007, 20:22

clock-img

katipi

pencil-img

937

Pri meni gre za diskordantno rast, to pomeni, da je ena punčica precej manjša od druge, zato me je dr. Cerar napotil na to terapijo. Drugače pa imam maternični vrat 43mm.

clock-img

06.10.2007, 12:00

clock-img

piškamiška

pencil-img

215

Pozdravljene vse dvojne nosečke in mamice!

Mene je pa pošteno strah. Včeraj sem šla na pregled v APN, ker mi je otrdeval trebuh 100 na uro in zdelo se mi je, da mi voda odteka. Dohtarca mi je naredila UZ in ugotovila, da sem še zaprta, MV je 40mm, dvojčka sta tudi uredu, imata dovolj plodovnice....skratka, ko sem se ze veselila, da so bile vse moje skrbi odveč, mi je rekla, da moram v ponedeljek v porodnišnico na sprejem. Dobila naj bi zdravila za razvoj pljučk, ker jo skrbi tole otrdevanje oz. krči. In da bom lahko notri ali 10 dni ali pa 7 tednov.
Bom pa v ponedeljek začela 26t.

Ali je imela katera podoben problem?
Sedaj moram jemati Magnesol in Buscopan, no sej sem ga ze prej, vendar se mi zdi, da nič ne pomaga.
A obstajajo katera druga zdravila za ustavitev krčev oz proti otrdevanju trebuha?

Mene ful skrbi user posted image kako se bo vse to rešilo. user posted image

lp
piškamiškauser posted image user posted image

clock-img

06.10.2007, 12:18

clock-img

emaa

pencil-img

7450

jaz sem bila pri krčih notri 5 dni pol sem šla domov s terapijo (buscopan in magnesol), pa sem imela že začetek popadkov, pa skrajšan MV. Aja bila sem noseča takrat 28 tednov. Nič bat, saj bo, pri polnih 26 tednih sem bila notri 2 dni, ko sem dobila flosteron zaradi skrajšanega MV. 

clock-img

10.10.2007, 15:20

clock-img

soncek.djukelica

pencil-img

1593

Tudi jaz sem vprašala za injekcijo,pa mi je G. rekel,da tega ne dajejo več avtomatsko kot so nekdaj,ker lahko so posledice,če bo otrok potreboval še kakšno dodatno inkcijo potem,ko je rojen! Kot so pa punce rekle,če obstaja nevarnost prezgodnjega poroda,potem ti pa dajo!

Piškamiška, jaz sem imela v 26 tednu MV 28 mm dolg,pa mi porodničar ni nič rekel,da naj bi ostala notri!Naj te ne skrbi preveč!Pij Donat vsak dan,meni je pomagal,ker ni bilo dostikrat,da bi mi trebuh otrdel! Vsak dan 3 dcl na težče spijem in pa še vitaminski dodatek Ca+Mg vsak večer! Pa ne teh iz lekarne! Menda ni najboljši izkoristek!

Dvojna mamica sem!:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem