cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: sex v morju?

clock-img

19.04.2007, 10:11

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

probali user posted image

Ti????????

Ne, moja babica, mi pa smo gledali. Saj sem napisala probali, če bi jaz, bi napisla probala user posted image .

Koza.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

19.04.2007, 11:03

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: Angellina

Enkrat se mi je meduza prisesala na rit. Po moje je hotla seksat, sa mene je peklo, pa sem jo ruknila dol.

Skor sem s stola padla. user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

19.04.2007, 15:08

clock-img

TinkiBinki

pencil-img

409

Meni je všeč v morju in na skalci, odvisno kaka je okolica in priložnost. user posted image  Se mi zdi, da je bolj mojega strah, da bi naju kdo videl. Enkrat sva šla s spalno vrečo na plažo zvezde gledat in se je z njo kao malo pokril. Malo stran je sedela ena druščina in vse slišala, ker je tista spalka šušljala in so videli, da se nekaj premika. user posted image user posted image user posted image  še danes se smejiva tej spalki in zdej raje kr v morju.

clock-img

19.04.2007, 22:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.04.2007, 23:22

clock-img

malecka

pencil-img

1665

kaj to sploh sprašuješ, probaj. če bi vedla kaj zamujaš.....user posted image  takoj jutri bi skočila v morje in se dala dol z dragim user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

19.04.2007, 23:59

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Ja, lahko imaš "posledice". Midva sicer nisva v morju, temveč na pomolu in "posledici" je ime Bor....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

20.04.2007, 07:14

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

user posted image user posted image user posted image  A je bil pod borom narejen? user posted image user posted image

clock-img

20.04.2007, 07:30

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

user posted image user posted image user posted image  A je bil pod borom narejen? user posted image user posted image

user posted image user posted image

"Tihožitje" (beri ozadje) je bilo polno borov, vendar do konca pomola niso segli...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

20.04.2007, 11:06

clock-img

Anonimen

Sma seksala v morju, v cannesu. Ko sma pa prišla ven, pa naju je čakala samo brisača in šuhi. Tak da sma bla oropana medtem ko sma seksala. No odtakrat dalje se nisem več mogla popolnoma skoncentrirat na seks v morju.

clock-img

20.04.2007, 11:19

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Sma seksala v morju, v cannesu. Ko sma pa prišla ven, pa naju je čakala samo brisača in šuhi. Tak da sma bla oropana medtem ko sma seksala. No odtakrat dalje se nisem več mogla popolnoma skoncentrirat na seks v morju.

...oropali so vaju namreč tudi morskih spolnih užitkov za nedoločen čas user posted image

clock-img

21.04.2007, 13:20

clock-img

Ancy

pencil-img

614

jaz sem pa slišala, da če sexaš v vodi lahko pride do vakuma ..... mene je tega bolj strah kot kkšne infekcije.

clock-img

21.04.2007, 16:42

clock-img

blak

pencil-img

660

jaz sem pa slišala, da če sexaš v vodi lahko pride do vakuma

JAz tudi, a je to res?

Jaz sicer sem že v  morju, pa nisva prišla do konca. Valovi so naju neki premetavali, pa eni radovedneži so non stop krožili okrog, tako da se nekako nisva mogla sprostit.

Na plaži pa ojojoj...nimam toliko prstkov, da bi preštelauser posted image

clock-img

02.05.2007, 20:17

clock-img

daysi

pencil-img

249

En nasvet za vse, ki seksate v vodi. Pred tem čim manj alkohola, drugače se drugi dan lahko izseliš iz kampa.

LOČEVALNA + MANJ ŽRI
začetek: 88 , željeni cilj:73
2.3.-84 kg

clock-img

02.05.2007, 23:18

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: daysi

En nasvet za vse, ki seksate v vodi. Pred tem čim manj alkohola, drugače se drugi dan lahko izseliš iz kampa.

user posted image user posted image Izkušnje?

clock-img

03.05.2007, 14:54

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Midva sva tudi že večkrat na plaži in v morju, oboje mi je fajn. V morju sva se lepo oprijela une špage, s katero je označeno, do kje lahko plavaš. Samo zmerom se najde kak radovednež, ki mora glih takrat plavat tamuser posted image

< Sporočilo je popravil Nasy -- 3.5.2007 14:55:00 >

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

07.05.2007, 21:51

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: Nasy
Samo zmerom se najde kak radovednež, ki mora glih takrat plavat tamuser posted image

A ne de?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

08.06.2009, 21:22

clock-img

ninchek

pencil-img

1

amm zaka to??user posted image
am ja mene še neki zanima...nekje na netu sm gledla da baje lahko dobiš unetje pa da je zelo pekoče po seksu v morju!
a to usakič al ne?
user posted image

clock-img

09.06.2009, 08:31

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

sem samo enkrat pred parimi leti, fasala vnetje, tako da prov da bi sexala v morju, nekak želje nimam več user posted image

clock-img

09.06.2009, 10:44

clock-img

komarka

pencil-img

462

popolnoma "začetniško" vparašnaje: kako s efiksirate v globoki vodi? men tista špaga nč ne pomaga, sma s eskor utopila( mal pretirava)- poskusla pa ni ratal.

Al vi to bolj v plitvi vodi, da lahko on stoji?

clock-img

09.06.2009, 10:45

clock-img

komarka

pencil-img

462

Mislim: da partner stoji na tleh user posted image

clock-img

09.06.2009, 10:46

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Glede na ježke v nogah si lahko predstavljaš, da je on staluser posted image . V globoki vodi pa lahko plavata en za drugim (no, jasno, kdo mora bit zadajuser posted image ) ali pa se fejst okleneta z nogami. Ali pa vdihneta in se potopita in prideta vsake toliko po zrak...

clock-img

09.06.2009, 11:19

clock-img

komarka

pencil-img

462

JOj, Ronja, cele akrobacije!!! Js bi še upala če bi bil on kak "plavael" pa ni tok siguren v vodi...očitno nama ostja tehnika "jeziki"

sej za začetek bova ze vesela če rata...

drugač pa je en kolega pravu, da se jedno moral otepat kakšnih potapljačev z maskamiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.06.2009, 11:20

clock-img

komarka

pencil-img

462

IZVIRNO SPOROČILO: komarka

Js bi še upala če bi bil on kak "PLAVALEC", pa ni tok siguren v vodi...

clock-img

09.06.2009, 12:05

clock-img

Anonimen

Meni v morju (ali bazenu), ne paše občutek imam kot da gre vse nekam na suho (ob takšni količini vodeuser posted image )....

Se pa spomnim enkrat dolgo nazaj.... ko sva šla po tem ven iz vode je meni kar teklo po nogah.... ne vem kaj je delal, al je samo vodo notri pumpal al kaj...

clock-img

09.06.2009, 12:11

clock-img

Anonimen

Aja sem se pa spomnila prigode ob morju - na klopici. Ponoči - nikjer nikogar si dava duška... potem sva opazila eno bakico, ki se približuje, sva se umirila (jaz sem sedala gor), in začela na veliko zalizovati - sem upala da jo bo to odgnalo.... bakica se pa ni dala motiti, se je vsedala zraven, in kljub najinem zalizovanju začela pogovarjati z nama, kako ne more spati, ker je prevoče v hotelu itd...sva jo malo ignorirala, pa se ni dala odgnati....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem