cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Pomoč Gordani Krklec

clock-img

05.04.2007, 23:08

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image  žalostna zgodba, ni kej!

clock-img

06.04.2007, 13:01

clock-img

Anonimen

Ker sem se dala izbrisati, prosim, da prevzame kdo drug akcijo. Ne bi rada, da vse pade v vodo, ker si resnično želim pomagati tej družini.

BOm pa dala tel. št. Seven na ZS, ki me lahko kontaktira ali kdrokoli drug, v zvezi s pomočjo družinici.

Hvala user posted image

< Sporočilo je popravil whatever -- 6.4.2007 13:05:55 >

clock-img

06.04.2007, 13:19

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ah, zakaj pa zdaj to?

Pa kaj vam je, da kadar se kdo s kom ali čim ne strinja oz. malo popljuva vse skupaj, se pa izbrišete. Brez veze. Naj si vsak misli, kar hoče. Mene pa ne prizadene, če kdo reče, da ne bo pomagal zato in zato. Če sem se odločila, bom pomagala, ne glede na vse napisano.

clock-img

06.04.2007, 21:19

clock-img

Anonimen

Ja saj sem si že prej mislila,da bi popravljali 300 let staro hišouser posted image user posted image user posted image user posted image Pa v taki hiši sploh ni več varno živet.

clock-img

07.04.2007, 18:55

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Evo, akcija bo tekla naprej, ker Whatever/Urska tako zeli in ji je to ZELO POMEMBNO, kako in kaj pa se bomo zmenile po praznikih, če velja????

clock-img

07.04.2007, 19:35

clock-img

Anonimen

JAz imam paketek z igračkami  že pripravljen. v torek ga pošljem.user posted image

clock-img

08.04.2007, 11:19

clock-img

Teja N

pencil-img

559

Moj paket je že na poti.

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

clock-img

08.04.2007, 14:47

clock-img

Anonimen

djte mi povedat..a jz lahk osamo v škatlo dam pa nesem na pošto..a moram porav po škatlo it na pošto..??

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem