cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Krilo S -Oliver (za ERY)

clock-img

04.04.2007, 13:56

clock-img

April

pencil-img

5459

Včeraj sem bila v cp, pa sem vidla, da so ravno lutke preoblačili. user posted image  

clock-img

04.04.2007, 13:57

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

April, seveda so preoblačili, če so pa krilo dol dajali za Ery in takouser posted image ...

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

04.04.2007, 13:58

clock-img

filipinka

pencil-img

947

A je temno modro z rahlim belim vzorcem? Pa ob levem boku s trakcem za zvezat? Ce je to, ki ga imam v mislih, je res krasno!user posted image  Sem ga hotela kupit, pa...potem nisem! Zdaj pa ga ni vec!user posted image (na ptuju)

clock-img

04.04.2007, 13:59

clock-img

April

pencil-img

5459

Uf, a da je taka sila za eno kiklo. Zdaj pa še mene zanima, kakšna je. Čeprav jaz si jo najbrž lahko glih samo na nos nataknem.

clock-img

04.04.2007, 14:05

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Nič trakca ni, krilo je modro belo oz. belo modro na elastiko iz iz zmečkanega materiala. Fenomanalno, a ne Ery?

clock-img

04.04.2007, 14:11

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Ne Splišni, ni ga tule vmes, sem že kukala sama, pa ga ni, res ne. v Nami v Centru jih tudi imajo.

clock-img

04.04.2007, 14:12

clock-img

filipinka

pencil-img

947

No, očitno je blo meni všeč eno drugo, ampak je blo tudi fantastično!

clock-img

04.04.2007, 14:15

clock-img

ery

pencil-img

1675

user posted image user posted image  Kaj ste se razpisale... ja lutko so oblačili, ker sem ji jaz kiklo vzela! user posted image

ja ta kikla je meni fenomenalna-seksi, poudari postavo.... user posted image

clock-img

04.04.2007, 14:16

clock-img

ery

pencil-img

1675

Filipinka in katero krilo je bilo to?

clock-img

04.04.2007, 14:22

clock-img

filipinka

pencil-img

947

Tudi v S Oliver! Temno modro, z neznim belim vzorcem, krojeno na A in ob strani se je zvezal en trakec, maslc! Material pa je bil platno ali bombaz, nekaj takega! Blo je res lepo! tak za poleti za k beli majcki in belim balerinkam! Za pupike!user posted image

clock-img

04.04.2007, 14:25

clock-img

filipinka

pencil-img

947

Aha, stalo pa mislim, da je 60eur! Mislim, da je bilo iz lanske kolekcije, ker sem tako krilo videla lani poleti na eni znanki; ceprav so trgovke v S oliver trdile, da to ni mogoce, da je to kolekcija 07. Vrag vedi!user posted image  Aja, rekle so se, da baje Vero Mode veliko kopira od njih!

clock-img

04.04.2007, 14:30

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Aha, stalo pa mislim, da je 60eur! Mislim, da je bilo iz lanske kolekcije, ker sem tako krilo videla lani poleti na eni znanki; ceprav so trgovke v S oliver trdile, da to ni mogoce, da je to kolekcija 07. Vrag vedi! Aja, rekle so se, da baje Vero Mode veliko kopira od njih!

Ja Filipinka vem katero krilo, tvoje je iz platna oz. bombaža, stoji na trdo, najino z Ery pa pade, je iz mehkega materiala, kot nrp. "šifon".

clock-img

04.04.2007, 14:32

clock-img

filipinka

pencil-img

947

MoznO!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem