za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Prebrala šele danes :(( :(( :(( :(( Ni besed ... groza :((
07.10.2004, 10:48
mehurčica
3735
Tudi jaz sem sedaj prebrala. Žalostno! Saj so ji kar lepo pisale, potem se je pa našla ena in odprla celo novo temo.:(
Malo punčko pa naj čuvajo :angel::angel::angel::angel::angel:.:rozica:
07.10.2004, 11:22
ina
10
Ravno zdaj sem brala...in še zdaj imam cmok v grlu in najraje bi glasno jokala :(( :(( :(( Žal mi je za njo, čeprav je nisem poznala...bila je mama, kot smo me in ni si zaslužila kritik v njenem stanju...zdaj je ni več in marsikdo, ki ni pazil na svoje besede bo moral zdaj s tem živet. Ne morem verjet.......res obstajajo ljudje ki se spravijo na žensko, ki potrebuje pomoč ??? :(
Atija in pupiko naj pazijo :angel: in upam,da si hitro opomoreta !!
07.10.2004, 11:25
mammika
860
O groza!!!Si sploh ne predstavljam kako mora biti zdaj očiju in oupiki brez mamice.Ja in ni nibena depresija nedolžna stvar.....oooo žalostno!!!:((:((:((:((
07.10.2004, 11:41
niki5
1902
Ko sem to takrat prebrala na sosednjem forumu me je kar stisnilo, še zdaj me srček zaboli ko pomislim :(( Tako mi je hudo, ko nihče od bližnjih ni opazil njene stiske, da bi lahko to preprečil. Poporodne depresije me je groza, imam občutek da znamo ženske dobro skrivati :( namesto da bi poiskale strokovno pomoč. Res hudo, da se to dogaja :((