cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M?

clock-img

23.03.2007, 12:56

clock-img

Anonimen

Jaz grem danes v H&M. Ampak smo po ene hlače za malega in eno črno majico zame. Pa še v Zaro po ene hlače za Tiborja. Imam že vse ogledano.

clock-img

23.03.2007, 13:00

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz grem danes v H&M. Ampak smo po ene hlače za malega in eno črno majico zame. Pa še v Zaro po ene hlače za Tiborja. Imam že vse ogledano.

Hitro pejd, da ti ne razprodajo vsega.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

23.03.2007, 13:54

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Jaz sem se pa včeraj pičla v Madonnina sončna očala...mater

user posted image

---------------------------------------

clock-img

23.03.2007, 14:11

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Všeč so mi. Kolk pa stanejo?user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

23.03.2007, 14:19

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

30 ojrov...sem pa vprašala floor managerko v H&M, ki hodi na moj tečaj angleščine, če so vsaj kvalitetna, ker krš si lahko za 10 ojrof kupim, pa je rekla, da so OK.

clock-img

24.03.2007, 09:24

clock-img

Anonimen

A take krinoline se nosijo user posted image  user posted image .

Bom šla probat, se mi zdi, da se bom v njej počutila kot debela goska user posted image  user posted image  pa nimam kakšnih hudih zalog maščobe user posted image

clock-img

24.03.2007, 13:38

clock-img

Anonimen

Kako, da ni nic za fantke? Mene mora user posted image  vsakic stran zvlect iz oddelka 86-122, ker vsakic najdem vsaj kaksno majcko za malega .. pa jih ima itak ze 'miljon'.

Majo take fajn oranzne, bele, modre, olivno zelene poletno/pomladne hlace, ki se lahko v 3/4 zavihajo, majcko s snoopyjem, crtaste zivih barv, lepe srajcke, lepe jopice, kavbojk kokr hoces in kul modeli, 3/4 tanke poletne hlace v vseh barvah + pisane itd. Ne vem, ce pa v temu, kar je trenutno nic ne najdes, pol pa res ne vem, v kaj bi ga rada oblekla user posted image  Pa jaz gledam samo zive barve, predvsem oranzno in take ..

clock-img

24.03.2007, 13:44

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: domci

Tiste, ki ste z Lj. ali pa okolice 29.3 se odpre novi HM na Čopovi v Lj. tam zraven Millerja bo full večji, kot v city parku. Že komaj čakam

Ja, ampak ne bo otroskega .. juhej! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: romy

Ha,ha...ravno sem hotela odpreti temo o tem.
Nisem ravno iz Ljubljane, pa da se ne bi zastonj vozila. t
Tut mene to ful zanima, rabim zlasti za fantka in seveda zame user posted image

Imajo, verjemi. No, vsaj za moje pojme. Veliko je oranzne in zivih barv .. ce hoces, ti lahko fant poslika, kaj sva malemu kupila zdaj ..

LP

clock-img

24.03.2007, 13:44

clock-img

Anonimen

V H&M je res vse živo, je pa diskriinacija pri otroških jaknah: za punčke kolikor hočeš, za fante od št. 92 do 134 (nekaj takega) samo ene 3 iz lanske sezone. In to a la "kr neki".

Sem pa v Zari fajn zaprte, mehke usnjene sandale za Tiborja dobila. Sicer vem, da se bo drl, ker jih bo moral nosit, ampak jih bo!

clock-img

24.03.2007, 14:06

clock-img

Anonimen

Splisni, ja, jakne majo ful slabo izbiro, sicer pa tut tiste punckast eniso najbolj fajn - take polivnilaste neke cudne, kaj pa vem user posted image  Pa tele fantovske jakne enkrat imajo, enkrat nimajo, kokr naletis. Mi smo kupili rumeno, ker oranzne ni bilo, cez dva tedno so pa imeli polno oranznih itd. ...

LP

clock-img

24.03.2007, 15:59

clock-img

Anonimen

Tako kot sedim pred tem računalnikom, nisem našla v št. 98 popolnoma nič, da bi lahko bila skombinirala. Vzamem zeleni spodnji del trenerke (ki ga za čudo najdem), hočem vzeti zraven majice - imajo 92 in 104, 98 pa neuser posted image . Vzamem oranžno majico (2 pakirani), nikjer za user posted image ni kratkih hlač v 98. Vidim Snoopyjevo majico, mu hočem vzeti, premečem celo polico, imajo vse številke, samo 98 ne.

Mah, grem v Graz enkrat v teku teh dveh tednov. Upam, da tam kaj imajo tudi v 98.

clock-img

24.03.2007, 20:07

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

zato sem jaz zadnjič imela srečo, ker naši mali velikanki kupujem že št. 104. 98 ji je zdaj glih za glih. vsaj ona ne bo imela težav s krajšanjem hlačuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

24.03.2007, 20:11

clock-img

rija

pencil-img

15589

jaz sem bila prejšnjo soboto v grazu in iz ene kapice je ratala tista največja vrečka, samo za malega seveda...user posted image  pa še kontrolirat sem se mogla prav pošteno...user posted image

...vox populi...

clock-img

24.03.2007, 23:08

clock-img

skokica01

pencil-img

356

IZVIRNO SPOROČILO: raho

Sam zdaj pa spet prihaja klasični problem: Kaj obuti zraven?????user posted image

Easy - črne salonarje z elegantno ozko peto.

clock-img

24.03.2007, 23:15

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Splisni, ja, jakne majo ful slabo izbiro, sicer pa tut tiste punckast eniso najbolj fajn - take polivnilaste neke cudne, kaj pa vem

Ne ne, za punčke zdaj imajo ful dobre, bombažne, platno, za fante imajo pa take kot bomber, ki bi jo jaz Tiborju takoj kupila, ampak imajo samo od 134 naprej. Ja, za tamale imajo pa te plastične, a la anorak varianta.

clock-img

24.03.2007, 23:45

clock-img

Anonimen

Aja, tistega oddelka od 122 naprej pa se ne gledam pr fantkih user posted image  Se pa nekaj bezno spomnim, da sem vidla tiste jakne za punce, samo mi najbrz niso bile pretirano vsec user posted image  

Raho, midva sva eno majcko gledala 2 tedna, da so jo dobili 98 .. vse ostalo sva dobila takoj. user posted image  

Edino stumfi so mal problematicni.

LP, Ribica

clock-img

25.03.2007, 11:26

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

V Celju še imajo tiste oblekice od Madone, sem bila ravno včeraj in jih poskušalauser posted image

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

26.03.2007, 10:00

clock-img

domci

pencil-img

376

IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

IZVIRNO SPOROČILO: domci

Tiste, ki ste z Lj. ali pa okolice 29.3 se odpre novi HM na Čopovi v Lj. tam zraven Millerja bo full večji, kot v city parku. Že komaj čakam

Ja, ampak ne bo otroskega ..

Opa res ne bo otroškega prava sramota jaz pa že tako vesela, da bom mela tako blizu user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem