cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Sončna očala

clock-img

18.03.2007, 20:02

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

jaz imam 4 soncna ocala.... prve so police stare ze ene 15 let (tiste z modrimi stekli), potem ene rolling (zlate) tut stare ene 12 let - cist izven mode verjetn ze... in dvoje gucci... sam nobenih ne nosim ze od nosecnosti naprej, ker imam zdaj navadna ocala gor....

so mi pa vsec od armanija

Mami, pika moja!

clock-img

19.03.2007, 09:59

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

jst mam pa ene solza oblika, ampak sploh ne vem čigava firmauser posted image sem jih kupila v eni optiki v celju, bi pa mela še ene muha očala, pa jih nikjer ne najdem, ker mam tako mali oziroma ozek obraz...pa cene so take, da me kr na rit vrže...ne vem mi je kr škoda dat toliko denarja za sončan očala, ki so čez dve leti ali pa celo čez eno že outuser posted image ja meli bi jih pauser posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

20.03.2007, 11:50

clock-img

žogicanogica

pencil-img

33

Smith je ful dobra firma in sploh ne draga-neprimerljivo z Gucci ali Maxmaro-okoli 90 e pridejo.
http://www.smithoptics.com/Style_Category_29.html
Tlele je ene par modelov. Jez sem jih kupila v Kranju v optiki v Globusu-2. nadstropje.

clock-img

22.03.2007, 20:15

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Ravno danes sem si jih ogledoval v optiki, imam hmal rojstni danuser posted image user posted image !! Vse špegle so velike, mušje, cene pa prav tako. Tiste ki so mi bile všeč in so na mojo faco celo pašale so LE 180 eurov. Ni panikeuser posted image user posted image user posted image !! Bom moža pelala pogledat!!

clock-img

25.03.2007, 13:37

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Jaz imam Gucci-jeve,odštela sem 300 eur-je bilo kar nekaj popusta,ker sem jih kupila pozimi(so podobne Armanijevim,ki jih je napopala Felicity,le da moje so med roza in rjavo barvo),leče so seveda z dioptrijo.Še dobro,da je tukaj večinoma sonce in da očala dobro ponucam,nosim jih vsak dan,tukaj je namreč full močna svetloba,brez njih sploh okrog ne morem hodit! 

clock-img

25.03.2007, 16:22

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Jst mam pa čist navadne... zgledajo pa kt tahujš od Guči al pa Armani... sam kupljene v H&M za jurja, če se ne motmuser posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem