cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Mura

clock-img

15.03.2007, 12:27

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

oboji so super!!!!

sorry, sem pozabila, da maš manjšo nogo. moja balkanska taca ne gre v regularno 38 od Irregular Choice - mogoče pa zato Irregularuser posted image user posted image

je pa res, da so cifre sila različne od enega do drugega proizvajalca. od Fru.it mam škornje 37 in so mi zelo komot. pol se pa pejt.

kaj pa praviš na tele? a bi jih imela? imajo "split toe" spredaj in se zavežejo kot pravi baletni copatki. je pa črni semiš potiskan z bronastim vzorčkom, na sliki zgleda bolj zelenkast. če bi jih imela, mi piši na zs.

user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

15.03.2007, 14:29

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

pišem....user posted image

Moj bo iz mene naredil špinačo

clock-img

15.03.2007, 14:35

clock-img

Anonimen

A na maslu, sonce?

clock-img

15.03.2007, 14:36

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Seveda in to še dodatno začinjeno s česnom user posted image

clock-img

15.03.2007, 16:44

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

ojej, ne sam, da je moj mož besen name. še od raho mož je izdal tiralico. čuj, london_paris, s čim se ukvarja tvoj dragi?

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

15.03.2007, 16:52

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

s športomuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil london_paris -- 15.3.2007 16:55:50 >

clock-img

15.03.2007, 17:57

clock-img

Anonimen

Ne sam, da se boš skrivala, Magi*, še laufati boš morala začetiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.03.2007, 18:52

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

odlično! potem bom do poletja glih taprava. saj pravim, treba je najti pravo metodo in se vse dauser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.03.2007, 19:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

odlično! potem bom do poletja glih taprava. saj pravim, treba je najti pravo metodo in se vse dauser posted image user posted image user posted image

Ti pa se sekiraš.user posted image  Sam zdaj pa še jaz moram najti ustrezno metodouser posted image user posted image

clock-img

15.03.2007, 19:07

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Raho, pri intenzivnem user posted image hopacupanju lahko porabiš tudi 500kalorij.

< Sporočilo je popravil london_paris -- 15.3.2007 19:08:15 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem