cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

16.05.2007, 17:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.05.2007, 08:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

18.05.2007, 10:39

clock-img

svetlo

pencil-img

79

Ja, saj res... Popolnoma me čas prehiteva. Torej, jutri se seveda vidimo (celo naš oči bi zraven prišel, pa dvomim, da bo ostal, ko bo videl, da ni drugi očijev (sedaj mi ne verjame), ampak o tem jutri). Mi bi samo eno prošnjo imeli glede ure, glede na to, da potrebujemo nekje 1,5 ure, da pridemo do Ljubljane, bi prosila, da se ne zmenimo preveč zgodaj (npr. ne pred 10.30). Kje se že dobimo? Jaz o Ljubljani nimam pojma, ampak bomo že pogruntali, če pa tata z nami pride pol pa ni problema.
V glavnem, ne vem, če bomo do zbirnega mesta prišli v slingu, ker se neki pritožuje zadnje čase, ampak ko bomo spoznale še kak "prijem" ji bo mogoče všeč. Bova pa s sabo imele tudi trak- ruto, nam jo je prijateljica posodila.
Tako, lahko se dobimo od 10.30 dalje... Kje, povejte ve, ker bolje poznate (pa mogoče, da je kak parkir plac kje v bližini)...

lep dan vsem!

clock-img

18.05.2007, 13:05

clock-img

ursussy

pencil-img

36

Mi pridemo, če mala danes ne bo imela več vročine, ker je že nekaj dni boga. Sem mislila, da bo hitreje bolje. Meni se zdi Čolnarna v Tivoliju čisto primerna, potem se pa lahko odločimo, kako in kaj. A potem rečemo ob 11.ih??
Jaz danes zvečer potrdim udeležbo.
lp

clock-img

18.05.2007, 13:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

18.05.2007, 14:21

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Eh, naši nekaj teče iz nosa. No, v glavnem ne bi rada nosila okoli bacilov, tako da tokrat odpovedujemo. Madona, že spetuser posted image

Nalin, sem lepo novico prebrala na čveku v pričakovanjuuser posted image Pa nič se ne pohvališ - ti, ti, tiuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

19.05.2007, 00:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.05.2007, 01:41

clock-img

ursussy

pencil-img

36

Zaspali pri uspavanju user posted image  
Mi pridemo.

clock-img

19.05.2007, 21:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.05.2007, 21:40

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Jaz sem pa enkrat Janeza Škofa vidla. V bistvu sem takrat prvič vidla, kako to zgleda v praksi in sem bila navdušenauser posted image user posted image user posted image , da se tole širi tudi pri nas. A ste kaj fotkale?

< Sporočilo je popravil frufru -- 19.5.2007 21:41:30 >

clock-img

19.05.2007, 21:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.05.2007, 22:50

clock-img

svetlo

pencil-img

79

ful dobro je bilo danes. hvala obema! Tudi naš tata je bil navdušen... Hvala za vse nasvete! Smo že sprobali in smo nekako uspele user posted image . Pa še nekaj je bilo ful dobro - naša Ema-ful je bla pridna. Še enkrat hvala za čudovit dopoldan... user posted image

clock-img

19.05.2007, 23:57

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Slike prosim!!! user posted image user posted image

Gospa sem.

clock-img

20.05.2007, 00:02

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Aja, ce slucajno katera pozna kaksno, ki prodaje rabljen sling, se ful priporocam. Za novega nimam denarja, bi ga pa podarila prijateljici, ki bo vsakcas rodila. user posted image

Gospa sem.

clock-img

21.05.2007, 18:09

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Nalin, sem tako mimogrede videla, da si na janurčicah nekaj napisala, pa mi firbec ni dal miruuser posted image ..No, super..ČESTITKE. Aja,pri nas je prva januarka pa bo drugi oktoberček, pri vas pa ravno obratno, če se ne motimuser posted image

Me veseli, da ste se imele fajnuser posted image Saj se bomo še dobili, a ne...Naši ša še vedno teče iz nosa- pa mal je tečna, upam da se ne bo razvilo v kaj drugegauser posted image

Seven, rabljen sling boš full težko našla - poglej na forumu hrvaških ROD, tam ga jaz včasih zasledim. Cene so pa okoli 200 kun.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

21.05.2007, 22:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem